HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Black Friday Prisgaranti

Du kan trygt handle allerede i dag ->

Bowers & Wilkins CWM7.5 Indbygningshøjtaler

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bowers & Wilkins CWM7.5 Indbygningshøjtaler

Billeder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

CWM7.5 er en eksklusiv tovejs in-wall-højttaler med teknologi hentet direkte fra B&W’s mest eksklusive serier. En virkelig fornem allround-løsning, som kan bruges i et utal af sammenhænge og tilfredsstille selv meget kræsne ører.

B&W CWM7.5 – tovejs in-wall-højttaler for kræsne brugere
CWM7.5 er en eksklusiv tovejs in-wall-højttaler, som kan tilfredsstille selv meget kræsne ører. I forhold til CWM7.4 er bas/mellemtone-enheden på 5" i stedet for 6", og du får derfor ikke helt så meget fylde i den dybeste bas. Til gengæld er CWM7.5 både billigere og mere kompakt, og hvis du vil have indbygningslyd i topkvalitet uden helt at sprænge budgettet, er CWM7.5 en fremragende løsning. Den vil også være ideel som side/baghøjttaler i et hjemmebio-system baseret på f.eks. CWM7.3 eller CWM7.4 i frontkanalerne.

CWM7.5 er den mindste model i B&W's CI700 high-end serie. I forhold til den billigere CI600-serie har 700-modellerne endnu bedre enheder, eksklusivt delefilter og integreret "backbox"-kabinet med flowport-refleksafstemning. Det giver fuld kontrol over de dybe frekvenser og en drastisk forbedret lydkvalitet til musik og filmlyd.

Eksklusive B&W-løsninger sikrer lyd i særklasse
Den fyldige og dynamiske lyd fra CWM7.5 skyldes ikke mindst den eksklusive 6" bas/mellemtone-enhed med Kevlar/papir-membran og solidt støbt chassis. Denne enhed er af samme type som dem, der sidder i B&W's anmelderroste CM-serie, og det siger i sig selv en del om kvaliteten.

Det unikke Nautilus-rør, som er monteret bag på softdome-diskanten, er en teknologi, som er hentet direkte fra B&W's high-end serier. Røret virker i princippet som et omvendt horn, der er fyldt med lydabsorberende materiale. På den måde kvæles al den uønskede energi fra membranens bagside, som ellers kunne have farvet gengivelsen af de højeste frekvenser.

Og det stopper ikke her. Delefiltrene i CCM/CWM7-højttalerne er bestykket med ultra-high-end Mundorf Supreme kapacitorer, og den integrerede backbox er afstivet efter B&W's eksklusive Matrix-princip, som eliminerer "kabinetlyd".

Unik backbox-løsning for optimal lydkvalitet
B&W har valgt at konstruere CWM7.5 efter basrefleks-princippet for at få den helt optimale lydkvalitet. Dette kræver et kabinet, og CWM7.5 er derfor udstyret med en integreret backbox. På denne måde elimineres den ukontrollable indflydelse fra rummet bagved højttaleren, og du får samtidig fornøjelse af B&W's eksklusive Flowport-teknologi i basporten.

Som en helt unik finesse medfølger en ekstra "reservoir-box", som udvider kabinetvolumen og dermed giver mulighed for endnu dybere basgengivelse. Hvis der er plads i væggen, bør denne ekstra backbox absolut bruges, og det er ikke engang besværligt – reservoir-boxen er nemlig på genial vis hængslet, så den kan føres igennem højttalerens almindelige udskæringshul. Den integrerede backbox betyder samtidig, at du uden problemer kan montere CWM7.5 i enhver væg uden at skulle spekulere på f.eks. forskrifter for brandsikring.

Læs evt. artiklen "Hvornår skal jeg bruge en backbox?

Se tekniske tegninger her

Tekniske specifikationer

 • Kategori : 2-vejs højttaler til indbygning i væg
 • Diskant : 1” Nautilus-ladet softdome
 • Bas : 5” vævet Kevlar/papir
 • Frekvensområde (-6dB) : 49-28.000 Hz
 • Impedans : 6 ohm (5 ohm min.)
 • Følsomhed : 86 dBBi-wire
 • Farve : Mat hvid (kan overmales)
 • Størrelse : 21,2 x 35,6 cm (BxH)
 • Basrefleks-konstruktion
 • Monteringshul: 19,2 x 33,6 cm (BxH)
 • Minimum dybde bag højttaler (målt fra monteringsoverflade): 9,0 cm
 • Fremspring fra overflade: 6,5 mm
 • Backbox: Integreret, ekstra reservoir-box medfølger
 • Mål, reservoir-box: 18,1 x 38,5 x 6,0 cm (BxHxD)

Tilbehør

Anbefalede produkter

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.

Mere læsning