Gå til indhold

34 produkter
RUBICON 8
DALI RUBICON 8
Gulvhøjtaler
48.998,- / Par
EPICON 8
DALI EPICON 8
Gulvhøjtaler
133.998,- / Par

Gulvhøjtalere der giver det fulde lydbillede

Med en gulvhøjttaler får du det fulde lydbillede og den komplette oplevelse. En gulvhøjttaler står direkte på dit gulv og gengiver hele toneområdet fra den dybeste bas til den højeste diskant. Mange gulvhøjttalere kan spille meget højt og dynamisk uden forvrængning, og markedets bedste og mest eksklusive højtalere findes derfor også i denne kategori.

Store lydoplevelser kræver store højtalere

Dem der siger, de ikke kan høre forskel på lyden fra en god og en dårlig højtaler, lyver. Eller også har de aldrig hørt lyden fra en god højtaler. Der er intet snobbet ved at gå op i god lyd, og hvis du vælger at investere i en gulvhøjtaler, kan du lige så godt investere i noget ordentligt, så du får et godt resultat og kan nyde god lyd fremover. 

Vores udvalg består af nøje udvalgte brands og producenter, så du er garanteret den bedste lyd, når du køber gulvhøjtalere hos HiFi Klubben. 

Der er selvsagt mere plads i en stor højtaler end i en lille. Det betyder, at gulvhøjtalere danner det bedste grundlag for den perfekte bas, gengivelse af store symfonier og alt derimellem. Den ekstra plads i gulvhøjtalerne gør, at der kan flyttes mere luft og dermed skabes flere nuancer og en større lyd. Går du op i lydkvaliteten, og har du god plads i dit hjem, er gulvhøjtalere derfor den perfekte løsning for dig.

Folk i musikbranchen bruger uendeligt meget tid på at skabe helt perfekt lyd til deres musik. Det mindste, vi kan gøre til gengæld, er at sørge for ordentligt udstyr, når vi lytter til resultaterne. Vi skylder musikerne og os selv at have nogle ordentlige højtalere, så musikken og lyden kommer til sin ret i stedet for at blive forvrænget og ødelagt af dårlige højtalere.

Har du ikke plads til de helt store gulvhøjtalere, kan du i stedet gå efter nogle af vores små kompakte højtalere. De er – som navnet antyder – mere kompakte, så de passer perfekt ind i et mindre rum eksempelvis på en hylde eller et vægbeslag. Bor du i en mindre lejlighed, kan et par gode kompakte højtalere være den optimale løsning, da de sagtens kan spille højt, men samtidig ikke giver dig problemer med naboerne.

Slut med at vælge mellem lækker indretning og højtalere

Måske hører du til dem, der stejler, så snart snakken falder på store gulvhøjtalere. Tankerne glider med det samme hen på gammeldags design, klodsede anlæg og et hav af grimme kabler. Du drømmer om den store lyd, men vil ikke gå på kompromis med din indretning, og din stue skal i hvert fald ikke fyldes med et anlæg. Det dilemma er fortid.

Udviklingen inden for design har løst problemet, da gode gulvhøjtalere ikke længere behøver være de store iøjnefaldende kasser, som de var førhen. Producenterne i dag har både tanke på dig, der vil bo stilfuldt og elegant og på dig, der vil have den store lyd. Det betyder, at begge dele kan kombineres i flotte og funktionelle gulvhøjtalere.

Gulvhøjttalere til enhver stil

De mange forskellige designs giver mulighed for at finde gulvhøjtalere til ethvert hjem og enhver stil. 

Er du til det rå og højtråbende udtryk, kan du vælge en sort gulvhøjtaler med farverige detaljer, der fanger øjnenes opmærksomhed. En robust og rustik gulvhøjtaler med grove kanter og skarpe farver giver kant til indretningen og bringer drengerøven og mandehørmen ind i stuen.

Er du til en mere stilren og diskret løsning, er de enkle modeller i eksempelvis hvid eller rosentræ en oplagt mulighed. En gulvhøjtaler med afrundede hjørner og smalle snit ser sofistikeret ud og pynter i indretningen uden at tage for meget opmærksomhed. De slanke designs gør det desuden også muligt at vælge andre farver end de klassiske hvide og sorte, da designet i sig selv er så diskret, at det godt kan bære en anderledes farve, uden det bliver for meget.

Spar plads med trådløse og aktive gulvhøjtalere

Med en aktiv gulvhøjtaler får du en højttaler med indbygget forstærker. Det betyder, at du ikke har brug for et separat anlæg for at spille musik. Du kan altså nøjes med et sæt bestående af en enkelt aktiv gulvhøjtaler og en tilsvarende passiv model. Du tilslutter din iPhone, PC eller en anden musikkilde til den aktive højtaler og kan herefter nyde din musik i fuld stereo. Vælger du en trådløs gulvhøjtaler, tilslutter du nemt din musikkilde via Bluetooth.

Hvis du vil kæle ekstra for lydkvaliteten, kan du tilføje en subwoofer, der giver ekstra bas og nemt kan placeres et diskret sted i rummet. Det menneskelige øre er ikke i stand til at retningsbestemme de dybe bastoner, den frembringer, så i modsætning til andre højtalere er der frit slag, når det kommer til placeringen af subwooferen.

Godt underlag giver det bedste resultat

Skal du have mest muligt ud af dine gulvhøjtalere, er det vigtigt, at de står stabilt og lige. Til dette anbefaler vi spikes eller gummipuder, som sikrer, at din gulvhøjtaler bliver stående, hvor den skal. Spikes egner sig bedst til bløde underlag, mens dæmpepuder i gummi er gode på hårde overflader. 

Begge dele sørger for, at din gulvhøjtaler står stabilt, hvilket giver den mest jævne lydoplevelse og dermed den bedste lydkvalitet. Det er desuden en god investering, hvis du bor i lejlighed og gerne vil bevare et nogenlunde forhold til din underbo. 

Gulvhøjtalere kan være lidt af en jungle at finde rundt i, og det kan være svært at forestille sig lyden, når man sidder foran skærmen derhjemme og læser om de forskellige modeller. Kom ind i vores butik, hvor du kan lære mere om de forskellige gulvhøjtalere og opleve, hvordan de spiller. Det giver dig en klar idé om, hvordan kvaliteten er i forhold til prisen, så du har de bedste forudsætninger for at træffe det rigtige valg.

Se flere produkter