Gå til indhold

Black Days1107 produkter
1107 produkter
  Sonos Amp Kompaktanlæg med Streaming
  Kompaktanlæg med Streaming
  5.199,- / stk
  NAD C368 Forstærker med Bluetooth
  Forstærker med Bluetooth
  7.999,- / stk
  HiFi Klubben HiFi Klubben Gavekort
  HiFi Klubben HiFi Klubben
  Gavekort
  100,- / System
  Sonos Arc Soundbar/trådløs højtaler
  Sonos Arc
  Soundbar/trådløs højtaler
  6.699,- / stk

  Alle butikker fejrer Black Days

  Din lokale HiFi Klubben fejrer også Black Days. Vi har sørget for at alle butikker er stopfyldt til randen med vilde tilbud på alt fra højtalere og subwoofer til TV og høretelefoner. Vores dygtige medarbejdere står altid klar til at byde dig velkommen i vores butikker. I HiFi Klubben får du altid ærlig og kompetent rådgivning baseret på dine behov. Ikke bare en tom omgang salgsgas.

  Vi sørger selvfølgelig for at det er sikkert for alle at besøge vores butikker. Læs hvordan vi håndterer Covid-19

  Fem gode grunde til at handle i HiFi Klubben

  • Prismatch – Vi matcher konkurrenternes landsdækkende priser på alle vores TV-modeller og Sonos-produkter.
  • 3 års garanti – Du får altid 3 års fuld garanti på alle dine køb i HiFi Klubben. Det er 1 år mere end vores standard garanti og langt bedre end Købeloven.
  • Rådgivning – Vi giver dig altid ærlig og kompetent rådgivning baseret på dine behov. Du skal nemlig have den rigtige løsning – ikke bare den dyreste.
  • 60 dages Buy and Try – Prøv dit nye udstyr hjemme hos dig selv i 30 dage, inden du beslutter dig. Så har du god tid til at bytte julegaven, hvis den ikke ramte helt i plet.
  • Garanti for gåsehud – I HiFi Klubben handler alting om lyd og billede i topkvalitet. Vi giver dig musik- og filmoplevelser, som med garanti kan give dig gåsehud.

  Levering Black Friday

  I dagene efter Black Friday vil leveringstiden være længere end normalt på grund af den meget store mængde pakker hos PostNord og andre transportører. Derfor er det vigtigt, at du er tålmodig, og henter dine pakker med det samme, når de ankommer på dit lokale posthus eller i postbutik.

  Afhentning i en af HiFi Klubbens butikker

  Hvis du ikke vil vente på posten/afhente på posthus eller i postbutik, kan du vælge at hente dine varer i en af vores butikker. I butikken kan du også se produkterne og samtidig få råd og vejledning af vores engagerede medarbejdere. Leveringstiden, fra hovedlageret sender og til butikken har varen på lager klar til afhentning, er normalt 1-4 dage (forudsat at varen ikke er i restordre eller på anden måde forsinket). Ved afhentning i butik betaler du naturligvis ikke porto/fragt.

  Hvad er Black Friday?

  Black Friday er altid fredagen efter den fjerde torsdag i november som også er Thanksgiving. Det er verdens største shopping dag, hvor butikker og netbutikker fyldes med massevis af gode tilbud.
  I forlængelse af Black Friday kommer Cyber Monday, og du kan i dag finde tilbud, der gælder helt fra torsdag til mandag. Faktisk er det muligt at finde tilbud i hele ugen op til Black Friday og endda hele måneden i op Black Friday. Det kaldes Black Week og Black Month. Black Friday betegnelsen er mere end 30 år gammelt og stammer oprindeligt fra Philadelphia i USA. Her beskrev fænomenet den voldsomme trafik, der opstod dagen efter Thanksgiving. Black Friday er i nyere tid blevet startskuddet på julehandlen i Danmark, hvor der bliver sat salgsrekorder år efter år. I 2018 købte danskerne for 1.94 mia. kr. i løbet af hele Black Friday perioden fra 1. november til Cyber Monday. Tallene viser faktisk også, at de fleste danskere foretrækker at handle i deres lokale butikker på Black Friday.