Gå til indhold

Multirum på den lækre måde

Bluesound er markedets suverænt mest velspillende trådløse multirums-musiksystem, som tilbyder dig en højkvalitets lydløsning til alle rum, uanset om dit behov er en kompakt trådløs højtaler, god TV-lyd, en diskret indbygningsløsning eller et audiofilt hi-fi-anlæg.

39 produkter

Ingen konkurrenter kommer i nærheden af Bluesound, når det handler om kombinationsmuligheder og fleksibilitet i produktudvalget. I ét og samme system kan du dække alle behov fra nem mobil musik til kompromisløs high-end.

De nye 2i-versioner er opgraderet til endnu mere suveræn lydkvalitet, og en stribe smarte nye finesser er kommet til, heriblandt Apple AirPlay 2 og tovejs Bluetooth, så du kan spille trådløs musik fra Bluesound til dine trådløse høretelefoner derhjemme.

  • Flot finish, suveræn lydkvalitet og stor fleksibilitet, også til high-end
  • Elegante og brugervenlige løsninger til TV-lyd
  • Kan fås indbygget i en række forstærkere og receivere fra NAD
  • Højopløst 24-bit lyd og tovejs Bluetooth til trådløse høretelefoner
  • Apple AirPlay 2

Bluesound – udviklet af legendariske NAD

Bluesound er udviklet af den legendariske hi-fi-producent NAD, og derfor kan du også få indbygget Bluesound i en række af deres lækre stereoforstærkere og surround-receivere. Med sådan en løsning får du alt det bedste fra det trådløse musikunivers, uden at du behøver at gå på kompromis med lydkvaliteten eller få ekstra apparater i reolen. Bluesound er kort sagt multirums-musiksystemet med mere kvalitet i alle detaljer!