Gå til indhold
I HiFi Klubben handler alting om lyd og billede – ikke køleskabe, vaskemaskiner og stavblendere. Hos os får du musik- og filmoplevelser for hver eneste krone

God kvalitet er ikke frås – det er sund fornuft

Et stereoanlæg eller en hjemmebiograf er en investering, som både du og familien skal have glæde af i mange år. Ligesom du ikke køber din nye bil i det nærmeste supermarked, er der heller ikke nogen grund til at spille russisk roulette, når du handler lyd og billede.

I HiFi Klubben handler alting om lyd og billede – ikke køleskabe, vaskemaskiner og stavblendere. Prøv engang at kaste et blik i den daglige dyne af reklametryksager. Du skal faktisk være ualmindelig heldig – eller dygtig – for at vælge rigtigt i denne forplumrede atmosfære af varm luft og salgsgas. Tilbudsfeber bliver tit fulgt op af tømmermænd, som kun kan kureres med dét produkt, du i virkeligheden ønskede dig.

Rigtig stereo og hjemmebio til den rigtige pris

Med mere end 95 fysiske butikker i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Holland, samt fem nationale online-butikker er HiFi Klubben Europas suverænt største specialkæde inden for højkvalitets HiFi. Med vores meget brede udvalg inden for testvindende stereo og hjemmebio kan du altid finde den rigtige løsning til den rigtige pris. Det eneste, du ikke finder hos os, er dårlige discountprodukter. De er rent spild af penge, og den del af markedet har vi valgt at overlade til dem, der vil være det bekendt.

Som specialister ved vi, at smag og behov er noget meget personligt, og derfor er vi ikke tilfredse med blot at lange varer over disken. Vi har håndplukket vores produktudvalg til at dække hele spektret fra rock til klassisk, fra store gulvhøjttalere til elegante designløsninger, fra budgetklassen til kompromisløse high-end anlæg. Og HiFi Klubbens entusiastiske medarbejdere sætter en stor ære i at finde den rigtige løsning til dig – ikke nødvendigvis den dyreste.

Her finder du vores butikker

Testvindende kvalitet

HiFi Klubbens produkter bliver naturligvis også testet og sammenlignet med konkurrenterne ude i den store verden, og i rigtig mange tilfælde ender det med en plads på sejrsskamlen, selv i direkte konkurrence med væsentlig dyrere produkter.

Hvis du ikke uden videre vil tage vores ord for gode varer, er du mere end velkommen til at gå på jagt i fagpressen eller blandt de testhenvisninger, du finder ved en lang række af vores produkter. Så kan du læse, hvordan vi klarer os, når vi ikke selv bestemmer, hvad der skal stå. God fornøjelse.

Hør før du handler – også uden for åbningstiden

I HiFi Klubbens lytterum kan du se, høre og sammenligne produkterne i fred og ro, inden du beslutter dig. Ingen kunderadioer, som efterlyser forældre og bilejere. Og ingen som prøvekører støvsugere, mens du prøver at høre forskel på to sæt højttalere. Vi demonstrerer gerne det ene anlæg efter det andet, lige indtil du finder det, du vil have. Det manglede bare – du skal trods alt leve med dit anlæg hver eneste dag i mange år fremover.

Hvis du vil undgå at stå i kø, er du velkommen til at lave en aftale om en personlig demonstration – også uden for normal åbningstid. Så sørger vi for, at netop dit anlæg står køreklart i butikken, og vores medarbejdere får endnu bedre muligheder for at vejlede dig optimalt.