Gå til indhold

Højtaler

388 produkter
388 produkter
  Argon Audio FORTE A4 Mk2 Kompakt højtaler – Aktive
  Argon Audio FORTE A4 Mk2
  Kompakt højtaler – Aktive
  3.199,- / 3.998,- / Sæt
  19
  Sonos Era 100 Trådløs højtaler
  Trådløs højtaler
  2.090,- / stk
  51
  SOUNDBOKS 4 Trådløs højtaler med batteri
  SOUNDBOKS 4
  Trådløs højtaler med batteri
  7.999,- / stk
  DALI OBERON 5 Gulvhøjtaler
  DALI OBERON 5
  Gulvhøjtaler
  5.998,- / par
  55
  Argon Audio FENRIS A4 Kompakt højtaler – Aktive
  Argon Audio FENRIS A4
  Kompakt højtaler – Aktive
  2.999,- / Sæt
  52
  DALI SUB C-8 D Subwoofer
  Subwoofer
  2.699,- / 3.399,- / stk
  31
  Sonos Arc Soundbar
  Sonos Arc
  Soundbar
  7.490,- / stk
  108
  Vestlyd V15C Gulvhøjtaler
  Vestlyd V15C
  Gulvhøjtaler
  12.998,- / par
  13
  Sonos Era 300 Trådløs højtaler
  Trådløs højtaler
  3.689,- / stk
  35
  DALI OPTICON 6 MK2 Gulvhøjtaler
  DALI OPTICON 6 MK2
  Gulvhøjtaler
  14.998,- / par
  42
  Sonos One SL Trådløs højtaler
  Sonos One SL
  Trådløs højtaler
  1.490,- / stk
  111
  Argon Audio FORTE A55 Mk2 Gulvhøjtaler – Aktive
  Argon Audio FORTE A55 Mk2
  Gulvhøjtaler – Aktive
  5.999,- / 7.498,- / Sæt
  21
  Sonos Sub (Gen3) Trådløs subwoofer
  Trådløs subwoofer
  6.290,- / stk
  62
  Bowers & Wilkins 707 S3 Kompakt højtaler
  Bowers & Wilkins 707 S3
  Kompakt højtaler
  8.798,- / 10.998,- / par
  9
  DALI SPEKTOR 2 Kompakt højtaler
  DALI SPEKTOR 2
  Kompakt højtaler
  2.198,- / par
  26
  SOUNDBOKS (Gen. 3) Trådløs højtaler med batteri
  Trådløs højtaler med batteri
  7.499,- / stk
  54
  DALI OBERON ON-WALL Væghøjtaler
  DALI OBERON ON-WALL
  Væghøjtaler
  3.998,- / par
  30
  Argon Audio FORTE A5 Mk2 Kompakt højtaler – Aktive
  Argon Audio FORTE A5 Mk2
  Kompakt højtaler – Aktive
  3.999,- / 4.998,- / Sæt
  69
  DALI SUB E-9 F Subwoofer
  Subwoofer
  3.999,- / 4.899,- / stk
  29
  DALI KATCH ONE Soundbar
  Soundbar
  5.499,- / stk
  8
  Sonos Move 2 Trådløs højtaler med batteri
  Sonos Move 2
  Trådløs højtaler med batteri
  3.690,- / stk
  DALI OBERON 7 Gulvhøjtaler
  DALI OBERON 7
  Gulvhøjtaler
  8.998,- / par
  55
  Sonos Sub Mini Trådløs subwoofer
  Trådløs subwoofer
  3.749,- / stk
  70
  Sonos Move Trådløs højtaler med batteri
  Sonos Move
  Trådløs højtaler med batteri
  2.999,- / stk
  81
  Sonos Roam SL Trådløs højtaler med batteri
  Trådløs højtaler med batteri
  1.237,- / stk
  26
  DALI KATCH G2 Trådløs højtaler med batteri
  DALI KATCH G2
  Trådløs højtaler med batteri
  2.699,- / 3.299,- / stk
  30

  Stort udvalg af højtalere

  Der findes mange forskellige højttalere og højttalersystemer, som giver dig fantastiske lydoplevelser derhjemme. Men hvad er det særligt vigtigt at huske på, når du skal vælge højttalere til lige netop dit behov? Det forsøger vi at svare dig på her, hvor vi også har skrevet lidt om den enkelte type højttaler.

  Masser af muligheder for eminent lyd

  Uanset om du skal have fuld surround sound til hjemmebiografen, lækker lyd til din musik eller noget helt tredje, er der masser at vælge imellem i vores store sortiment af højtalere. 

  Vi forhandler et bredt udvalg af kvalitetsbrands, som alle leverer højtalere og systemer i lækre designs og med fuldt fokus på funktionalitet. 

  Du finder alt fra store, robuste gulvhøjtalere til små, trådløse Bluetooth højtalere. Nederst på siden finder du links, der sender dig direkte til de enkelte kategorisider, hvis du leder efter en bestemt type højtaler. 

  Uanset om du skal bruge en højtaler til computer, TV eller noget helt tredje, har vi helt sikkert noget, du kan bruge. Vi har både den robuste SOUNDBOKS, som kan klare selv den vildeste festival, og en mini højtaler som er oplagt til din bil, hvis du ikke kan tilslutte din telefon direkte. Alle vores højtalere lever op til vores høje kvalitetsstandarder, så du er sikret gode højtalere og fantastisk lyd, hvad enten om du vælger en lille eller stor model.

  Det skal du være opmærksom på

  Uanset om du skal have et komplet højtalersystem, så du får surround sound i stuen, eller om du skal starte i det mindre med en enkelt eller et sæt højtalere, er der nogle ting, du bør overveje fra starten. Det er som regel en relativt stor post i budgettet, ligegyldigt om du leder efter enkelte højtalere eller færdige systemer, så det kan godt betale sig at gøre forarbejdet grundigt, så du er sikker på at få den bedste løsning til netop dine behov.

  Størrelsen på rummet

  Det er vigtigt, at du tager hensyn til størrelsen på det rum, dit system skal spille i, når du vælger højtalere. Størrelsen på rummet er nemlig afgørende for, hvilket system du skal vælge. Små systemer har det simpelthen rigtig svært i store rum. Det er yderst sjældent, at lyden bliver tilfredsstillende høj, og bassen bliver flad at høre på. Derfor er større højtalere ofte at foretrække i større rum.

  Hvilken forstærker eller receiver har du?

  En anden vigtig ting at huske er kombinationen af receivere og højtalere. Nogle højtalere passer sammen med nogle bestemte forstærkere og receivere – og omvendt. Kom ind i din lokale HiFi Klubben butik, hvis du har brug for hjælp til at finde den helt rette kombination – vi har helt styr på, hvordan du kan kombinere de forskellige højtalersystemer, forstærkere og receivere.

  Skal det være trådløst eller med kabel?

  Alt efter hvilke højtalere du vælger, har du mulighed for selv at vælge, om du vil forbinde trådløst eller med kabel. 

  Kabler kan være svære at skjule, hvis dit højtalersystem er placeret rundt i hele stuen, så her er det en god idé med den trådløse løsning. Har du i stedet et enkelt højtalersæt, kan det være, du nemt kan skjule kablet og derfor ikke behøver at gå målrettet efter det trådløse.

  Hold dig til samme serie

  En grundlæggende regel, som er god at følge, når du skal finde højtalere til eksempelvis din hjemmebiograf, er at finde nogle fra samme mærke og allerhelst fra samme serie. De forskellige højtalere har forskellig klang, og dette bliver tydeligt, hvis du blander forskellige mærker. Det vil give store udsving i, hvordan systemet lyder fra forskellige steder i rummet, hvilket forringer din surround-oplevelse betydeligt.

  Udvalgte brands

  Markedet for højtalere er enormt, og der findes efterhånden et næsten uoverskueligt antal producenter. I HiFi Klubben har vi håndplukket nogle af de allerbedste brands, og herunder har vi fremhævet et par af dem.

  HiFi Klubbens egne brands

  I HiFi Klubben forhandler vi eksklusivt tre brands, som ikke kan købes andre steder, nemlig DALI, Bowers & Wilkins samt Argon Audio

  Højtalerne fra disse brands er fremstillet på baggrund af mange års samarbejde og erfaring, som gang på gang sikrer, at den højtaler, der kommer ud af processen, er noget helt særligt.

  DALI højtalere

  Udvalget fra DALI byder på mange forskellige højtalere. Du finder både en trådløs DALI højtaler, som kan arbejde alene, samt forskellige højtalere der kan blive en del af et større system. Derudover laver DALI også en række gode soundbars til montering under dit TV.

  Bowers & Wilkins højtalere

  Højtalere fra det engelske brand B&W er kendetegnede ved et stærkt design, der udstråler styrke og finesse i perfekt forening. Det erfarne mærke sidder på en stor del af den professionelle lydverden, så der er virkelig tale om god kvalitet, der holder.

  Argon Audio højtalere

  Vores udvalg af Argon Audio højtalere byder på modeller, som vi selv har stået bag gennem hele processen – både i forhold til design og teknisk konstruktion. Vi har fundet de bedste leverandører, så vi er sikre på at kunne tilbyde dig en højtaler, der lever op til vores krav.

  B&O højtalere

  Bang og Olufsen står bag en lang række hi-fi-produkter og er i høj grad også med på højtalerfronten. Med en B&O højtaler i hjemmet kan du altid skabe en passende stemning, og der er i stor stil kræset for designet, så du får pæne højtalere, der samtidig giver god lyd.

  Samsung højtalere

  Samsung har fokus på diskrete designs og gode løsninger til især TV. De står blandt andet bag nogle af markedets flotteste soundbar højtalere, som kan give dig god lyd fra dit TV uden at tage opmærksomhed i din indretning.

  Sonos højtalere

  Sonos er især kendt for deres gennemførte trådløse multirums streaming system. Du behøver dog ikke nødvendigvis at gå all-in for at få glæde af brandet. Du kan nemlig sagtens købe en enkelt trådløs Sonos højtaler, hvis du har brug for en hurtig løsning her og nu. Så kan du altid udbygge systemet senere, hvis du finder ud af, at du vil have endnu bedre lyd.

  Kom ind i din lokale HiFi Klubben butik

  Du kan lede med lys og lygte online, men det er bare nemmere at finde den helt rigtige løsning, hvis du kan se og høre højtalerne i virkeligheden. Det kan du i vores butikker, så kom forbi og lad os hjælpe dig med at finde frem til det system eller den højtaler, du lige står og mangler. 

  I butikken kan du se, hvordan de forskellige højtalere ser ud på gulv, loft, væg, osv. Du kan også løfte og føle, så meget du vil, så du får en god fornemmelse af, hvor transportabel en bestemt højtaler er, hvordan farverne ser ud og meget andet.

  Vi har mange års erfaring med hi-fi, så vi kan besvare alle de spørgsmål, du måtte have. 

  Vi ser det som vores fornemste opgave at sørge for, at du kommer hjem med en højtalerløsning, du bliver glad for og har glæde af i mange år.

  Leder du efter en bestemt type højtaler?