Gå til indhold

73 produkter

Multirums-højtalere der opfylder dit behov

Multirums-højttalere – også kaldet multiroom-højttalere – giver dig trådløs fleksibilitet og god lyd i alle husets rum. Alle familiemedlemmer kan styre samtlige højttalere fra deres egen smartphone eller tablet, så alle kan høre lige præcis deres favoritter i det rum, de befinder sig i. I HiFi Klubben forhandler vi tre forskellige multirums-systemer: Bluesound, Sonos og HEOS, som udmærker sig på hver deres måde og hver har deres egen designmæssige stil. Du har derfor rig mulighed for at finde en god højttaler, der falder i din smag og opfylder dine behov.

Få god musik i alle husets rum

Trådløse multiroom-højtalere er en genial løsning, hvis du vil have nem adgang til lyd i hele huset, men samtidig vil slippe for at skulle trække kabler, hver gang der kommer en ny højtaler til samlingen. Multirums-højtalerne taler sammen via dit wi-fi-netværk, så lige så snart de er tilsluttede, kan du fyre op for op til flere fester på samme tid i forskellige dele af huset.

Multirums-højtalere giver dig en mere fuldendt totaloplevelse end eksempelvis bluetooth højtalere, samtidig med at din iPhone ikke bliver drænet for strøm, og musikken ikke bliver afbrudt af opkald og beskeder. En anden stor fordel er også, at du ikke skal oprette forbindelse mellem din smartphone og højtaleren hver gang, du skal bruge den. Når først du har forbundet de to enheder, klarer de det automatisk fremover.

Hele familien kan desuden styre de enkelte multirums-højtalere direkte fra deres smartphone eller tablet. Det betyder, at du kan sætte din spilleliste til i badeværelset, når du skal i bad, mens børnene kan sætte deres favoritter på inde på værelserne. I vælger altså selv, hvor mange af husets multirums-højtalere, der skal spille jeres lyd ad gangen – nemt, fleksibelt og intet mindre end genialt.

Du kan få glæde af multirums-højtalere, uanset om du har iPhone eller Android, og det er heller ikke noget problem, hvis I har begge slags i familien og er koblet på systemet samtidig.

Tre systemmuligheder

Du har tre valgmuligheder, når det kommer til, hvilket brand der skal stå bag dine multirums-højtalere: Sonos, HEOS og Bluesound. De har alle både fordele og begrænsninger, så det er op til dine personlige præferencer og dit specifikke behov at afgøre, hvilket system der bedst kan leve op til dine forventninger.

Du kan læse mere om de enkelte systemer og deres eventuelle begrænsninger – for eksempel i forbindelse med YouTube, Spotify osv. – på de specifikke kategorisider, og du er selvfølgelig også altid velkommen til at lægge vejen forbi og spørge os i HiFi Klubben.

Kom nemt i gang og byg ud i dit eget tempo

Multiroom kan måske lyde omfattende, men i virkeligheden kan du næsten ikke finde en nemmere totalløsning. Det eneste, du skal bruge, er en smartphone, hvor du henter appen fra det system, du vælger, samt en trådløs multirums-højtaler. Når du henter appen, guider den dig automatisk gennem opsætningen første gang, hvorefter det hele kører på skinner fremadrettet. Hvis du har brug for hjælp til at indstille appen første gang, hjælper vi gerne i HiFi Klubben.

Så snart du har tilsluttet appen og højtaleren, er du klar til at sætte alle dine favoritter på. Da det er trådløse højtalere, er der ingen kabler at bøvle med, og hvis du på et tidspunkt skal flytte, pakker du blot højtalerne ned og sætter dem op igen det nye sted.

Du kan starte med en enkelt multirums-højtaler – for eksempel i stuen eller i køkkenet – og bygge ud, efterhånden som der bliver råd eller behov for det. De trådløse multirums-højtalere er super lette at koble på, især når du allerede har klaret den første opsætning af appen.

Det eneste, du skal være opmærksom på, hvis du vil føje flere multirums-højtalere til dit lydsystem, er, at de skal være fra samme brand. Helt konkret betyder det, at hvis du er startet ud med en Sonos multirums-højtaler, skal de efterfølgende enheder også være fra Sonos. Det samme gør sig gældende for HEOS og Bluesound.

Fordelen ved at vælge højtalere fra samme brand er også, at de passer sammen i både design og funktion. Det sikrer dig et stilfuldt udtryk og en rød tråd gennem din hi-fi-indretning. Du får desuden en mere helstøbt lydoplevelse, når højtalerne er udviklede samme sted og kører fra systemets egen app.

Få gennemført musik i stereo med multirums-højtalere

De fleste multirums-højtalere kan sættes op i par, så de spiller henholdsvis højre og venstre kanal. Det giver dig en ægte stereooplevelse, så det næsten lyder som om, at kunstneren sidder i rummet og spiller for dig. Du kan desuden også spille højere, end hvis du blot har en enkelt højtaler.

To multirums-højtalere i stereo er derfor en god løsning til dig, der gerne vil have bedst mulig lyd, men stadig vil slippe for anlæg og kabler. Mange vælger dog at sætte et fuldt system op i stuen med et anlæg med indbygget multirums-funktion og separate hi-fi-højtalere. I husets øvrige rum er der herefter fri leg med hensyn til at sætte enkelte eller sæt af multirums-højtalere op, så du stadig har mulighed for at høre musik, radio, podcast osv. uanset hvor i huset, du befinder dig.

Kig forbi i HiFi Klubben hvis du vil vide mere

I HiFi Klubben er vi altid klar med råd og sparring, hvis du har brug for at vide mere, før du beslutter dig endeligt for, hvordan din løsning med multirums-højtalere skal være. Derfor er du også mere end velkommen til at komme forbi i en af vores fysiske butikker, så vi kan demonstrere de forskellige systemer for dig, og du kan blive klogere på fordele og begrænsninger ved de forskellige løsninger.

I butikken kan du også teste højtalerne med din egen smartphone eller tablet, så du ved, hvordan lyden er, inden du lægger dig fast på et bestemt brand eller en bestemt højtaler. Så kig endelig forbi, så vi sammen kan finde den bedste multirums-højtaler til dig og dit behov.

Se flere højtalere