Gå til indhold

296 produkter
Roam 2
Sonos Roam 2
Trådløs højtaler med batteri
1.499,- / Stk

Højttalere

Gode højttalere er alfa og omega for at opnå den absolut bedste lydoplevelse. Når du har besluttet dig for, at det er på tide at gå på udkig efter en ny højttaler, er det vigtigt, at du gør dig nogle tanker om, hvad den helt præcist skal bruges til. Skal den stå hjemme i stuen, så du kan sidde i sofaen og finsmage detaljerne i din yndlingsmusik? Skal den bruges som PC-højttaler? Eller skal den med dig rundt på eventyr?

Der findes et væld af højttalere, som alle dækker en række forskellige behov. Det er ikke alle, der synes, at højttalere er det smukkeste at kigge på. Det ændrer dog ikke på, at langt de fleste ønsker at få god lyd derhjemme. Heldigvis behøver du ikke gå på kompromis med hverken æstetik eller lyd. De to ting kan nemlig sagtens forenes. Der findes et bredt udvalg af højttalere, hvor det ikke blot er lyden, der har høj prioritet. Du kan også finde mange højttalere, hvor der er tænkt over æstetikken og kælet for hver eneste visuelle detalje.

Så snart du har fået defineret, hvad dine behov er, og hvad der er vigtigt for dig, kan du dykke ned i sortimentet af højttalere.

Tag din trådløse højttaler med på farten

Med en trådløs Bluetooth højtaler kan du tage musikken med dig, uanset hvor du skal hen. Du kan tage din højttaler med på stranden, i sommerhus eller tage den med ud på badeværelset. Med en trådløs højttaler kan du nyde friheden til at sætte din favorit musik på, hvor og hvornår det passer dig.

Med en Bluetooth højttaler er det nemt at forbinde enten telefonen, computeren, tabletten eller hvilken som helst anden enhed, som understøtter Bluetooth. Det kræver blot, at du parrer din enhed med Bluetooth højttaleren en enkelt gang. Herefter vil de parres automatisk, hver gang du tænder for din højttaler og din enhed er i nærheden. Meget nemmere bliver det ikke at høre god musik!

Spar plads uden at gå på kompromis med lyden med aktive stereo højttalere

Måske har du hørt udtrykket aktive højttalere før – måske har du ikke. Hvad er en aktiv højttaler? Kort og godt, så er en aktiv højttaler en højttaler, hvor hele anlægget er indbygget. Det betyder, at du ikke behøver en separat forstærker for at få kræfter (watt) til at drive din højttaler. Du kan altså koble den direkte til din lydkilde, som for eksempel din computer, dit fjernsyn eller din tablet. Det bedste af det hele er, at du på ingen måde behøver gå på kompromis med kvaliteten af lyden. Du får stadig masser af lækker hi-fi-lyd med et sæt aktive stereohøjttalere.

Det ukomplicerede setup er ikke den eneste gevinst, du får fra en aktiv højttaler. Kniber det lidt med pladsen derhjemme? Eller bryder du dig ganske enkelt bare ikke om store og pladskrævende anlæg? Ja, så er der ingen tvivl om, at det er en højttaler med indbygget anlæg, du skal kaste din kærlighed på. Med en aktiv højttaler slipper du desuden også for at skulle holde styr på et væld af kabler og ledninger mellem dine apparater.

Lyd i alle rum med multirumshøjttalere  

Går du og leger lidt med tanken om en højttaler i hvert eneste rum i huset? Idéen om multirum bliver mere og mere eftertragtet. Når du først har fået de første højttalere sat op i køkken og spisestue, ja så kan det godt gå stærkt. I HiFi Klubben tør vi næsten garantere, at du bliver afhængig af at have musik, uanset hvor du bevæger dig hen i hjemmet.

Når du skal i gang med at etablere dit helt eget multirum i din lejlighed eller i dit hus, skal du gøre dig nogle tanker om, hvilket højttaler-brand du godt kunne tænke dig. Den mest populære løsning, du kan kaste dig over, er Sonos. Det er markedets mest solgte og helt sikkert også det mest kendte.

Det betyder dog ikke, at der ikke findes andre gode alternativer til Sonos. Denon tilbyder også deres eget HEOS multirumssystem, som sagtens kan spille op mod Sonos. Hvis du har et Denon anlæg i forvejen, spiller det supersmart sammen med HEOS, og du kan desuden spille musik direkte fra lydfiler på din telefon, fra et USB-stik eller Bluetooth. Det gør HEOS til et meget fleksibelt multirumssystem.

Hvis det hele skal være ekstra lækkert, kan du kigge en ekstra gang på Bluesound, som er udviklet af den legendariske hi-fi-producent NAD. Med Bluesound får du multirumshøjttalere med en kanon lydkvalitet og smarte tilslutninger, og ligesom med Denon HEOS spiller det hele også enormt godt sammen med et anlæg fra NAD.

Andre typer af højttalere

Listen af typer af højttalere er meget længere end blot trådløse højttalere samt aktive og passive højttalere.

Gulvhøjttaler

Det ligger lidt i navnet, hvad en gulvhøjttaler helt er. Nemlig en højttaler, som står på gulvet. Her får du ofte rigtig meget lyd for pengene, men det har også sin pris. En gulvhøjttaler fylder rigtig meget, og har nok svært ved at finde sig helt til rette i et mindre kollegieværelse eller en lidt for lille lejlighed. Til gengæld giver gulvhøjttalere den bedste lyd, du overhovedet kan få.

Reolhøjttaler

Måske du slet ikke er bekendt med ordet reolhøjttaler, men ikke desto mindre er det faktisk den mest almindelige type højttaler, du kan få. I daglig tale går den dog blot under navnet ”højttaler” eller som vi kalder den hos Hifi Klubben: Kompakt højttaler. Selvom de ikke er lige så store som gulvhøjttalere, så skal du ikke være bange for, at lyden er dårligere.

En god reolhøjttaler kan stadig levere eminent lyd, og så er den samtidig også nemmere at finde plads til i hjemmet. I et mindre rum kan et par gode kompakte højtalere faktisk tit give dig bedre lyd end et par store gulvhøjttalere, der ikke har plads til at ’ånde’. Så størrelsen betyder ikke alt.

Festivalhøjttaler

Det kan sagtens gå hen og blive en lille smule udfordrende at spille højt nok i campen på festivalen med en helt almindelig Bluetooth højttaler. Med en SOUNDBOKS kan du starte en fest, hvor som helst og når som helst. Det er en kraftfuld højttaler, som kører på batteri. Det vil sige, at du selvfølgelig ikke skal bekymre dig om, der er stikkontakter i nærheden.

En SOUNDBOKS er dog meget mere end en festivalhøjttaler. SOUNDBOKS er selvfølgelig lavet til festen, men det er uanset om det er i campen til Roskilde Festival, i forsamlingshuset eller hjemme i kælderen. Der findes også et hav af lækkert udstyr, som f.eks. en backpack eller en mikrofon, så du kan tale til udendørsarrangementet eller firmafesten.

Find din næste højttaler i HiFi Klubben

Her i HiFi Klubben finder du et bredt udvalg af højttalere, der dækker alle slags behov. Er du stadig i tvivl om, hvilken eller hvilke højttalere der skal med dig hjem, er du meget velkommen til at kigge forbi din nærmeste HiFi Klubben butik. Her står vi klar til at rådgive dig i, hvilken højttaler der passer bedst til dine ønsker. Du har desuden også mulighed for at lytte til de forskellige højttalere i butikken, så du sikker på, at du får den helt rigtige med hjem.