Gå til indhold

Kompakt højtaler

54 produkter
54 produkter
  Argon Audio FORTE A4 Mk2 Kompakt højtaler – Aktive
  Argon Audio FORTE A4 Mk2
  Kompakt højtaler – Aktive
  3.199,- / 3.998,- / Sæt
  19
  Argon Audio FENRIS A4 Kompakt højtaler – Aktive
  Argon Audio FENRIS A4
  Kompakt højtaler – Aktive
  2.999,- / Sæt
  52
  Bowers & Wilkins 707 S3 Kompakt højtaler
  Bowers & Wilkins 707 S3
  Kompakt højtaler
  8.798,- / 10.998,- / par
  9
  DALI SPEKTOR 2 Kompakt højtaler
  DALI SPEKTOR 2
  Kompakt højtaler
  2.198,- / par
  26
  DALI OBERON ON-WALL Væghøjtaler
  DALI OBERON ON-WALL
  Væghøjtaler
  3.998,- / par
  30
  Argon Audio FORTE A5 Mk2 Kompakt højtaler – Aktive
  Argon Audio FORTE A5 Mk2
  Kompakt højtaler – Aktive
  3.999,- / 4.998,- / Sæt
  69
  DALI OBERON 3 Kompakt højtaler
  DALI OBERON 3
  Kompakt højtaler
  3.998,- / par
  49
  DALI RUBICON LCR Væghøjtaler
  DALI RUBICON LCR
  Væghøjtaler
  21.998,- / par
  4
  DALI Opticon 2 MK2 Kompakt højtaler
  DALI Opticon 2 MK2
  Kompakt højtaler
  8.998,- / par
  16
  DALI Opticon 1 MK2 Kompakt højtaler
  DALI Opticon 1 MK2
  Kompakt højtaler
  6.698,- / par
  13
  DALI OBERON 1 Kompakt højtaler
  DALI OBERON 1
  Kompakt højtaler
  2.998,- / par
  53
  DALI MENUET Kompakt højtaler
  DALI MENUET
  Kompakt højtaler
  9.698,- / par
  8
  DALI FAZON SAT Væghøjtaler
  Væghøjtaler
  2.449,- / stk
  5
  Argon Audio FENRIS A5 Kompakt højtaler – Aktive
  Argon Audio FENRIS A5
  Kompakt højtaler – Aktive
  3.699,- / Sæt
  41
  Lyngdorf FR-1 Væghøjtaler
  Lyngdorf FR-1
  Væghøjtaler
  5.999,- / stk
  2
  DALI RUBICON 2 Kompakt højtaler
  DALI RUBICON 2
  Kompakt højtaler
  15.998,- / par
  11
  DALI MENUET SE Kompakt højtaler
  Kompakt højtaler
  12.598,- / par
  2
  DALI SPEKTOR 1 Kompakt højtaler
  DALI SPEKTOR 1
  Kompakt højtaler
  1.798,- / par
  21
  DALI ALTECO C-1 Kompakt højtaler
  DALI ALTECO C-1
  Kompakt højtaler
  3.398,- / par
  8
  Lyngdorf CS-1 Kompakt højtaler
  Kompakt højtaler
  9.998,- / par
  3
  DALI FAZON MIKRO Kompakt højtaler
  Kompakt højtaler
  3.298,- / par
  2
  Lyngdorf MH-3 Kompakt højtaler
  Lyngdorf MH-3
  Kompakt højtaler
  3.299,- / stk
  3
  DALI OBERON ON-WALL C Kompakt højtaler – Aktive
  DALI OBERON ON-WALL C
  Kompakt højtaler – Aktive
  9.998,- / par
  5

  Kompakte højtalere med god lyd

  En kompakthøjttaler er en almindelig højttaler bare i mindre størrelse. Den kan placeres på væggen, i en reol eller på en stander. På trods af den lille størrelse kan lyden fra kompakthøjttalere være af meget høj klasse, og en god kompaktmodel kan være det ideelle valg, hvis pladsen er trang.

  Spar plads og få god lyd med kompakte højtalere

  Kompakthøjtalere er løsningen for dig, der går op i god lyd, men har begrænset med plads i din bolig, så du ikke kan have et kæmpe højtalersystem eller store gulvhøjtalere stående.

  Kompakte højtalere er gode højtalere i en tilpas lille størrelse, som giver dig mulighed for at fylde hjemmet med gode lydoplevelser, også selvom du bor på få kvadratmeter eller hellere vil fylde rummene med andre ting.

  Der er virkelig kræset for designet i vores udvalg af kompakthøjtalere, så der er noget for enhver smag og enhver indretning. Forskellige former giver dig mulighed for at gå efter en model, der afspejler din personlige stil. Skal du have en helt traditionel firkantet højtaler, eller skal det være en mere moderne form med eksempelvis afrundede kanter?

  Ud over formgivningen er der også forskellige farver at vælge imellem, både når det kommer til selve højtalerkassen og de forskellige dele på højtaleren. Du kan derfor få en helt neutral og stilfuld kompakthøjtaler i helt sort eller hvid, men du kan også vælge en model, der skiller sig mere ud, eksempelvis med rødt mønster eller forskellige farver på fronten.

  Små højtalere – stor lyd

  Idéen med kompakthøjtalere er netop, at de er kompakte, hvilket vil sige, at du får en god højtaler, der ikke optager for meget plads. Den indeholder det samme som de store højtalere, blot i mindre form. 

  Den kompakte størrelse betyder dog også, at de ikke helt kan være med på samme niveau som de store højtalere. Det behøver dog ikke være en hindring, da de små kompakte højtalere kan være den bedste løsning, hvis de ikke skal spille et alt for stort rum op. Her kan for store højtalere give en dårligere lydoplevelse, så hvis du eksempelvis bor i lejlighed eller har en lille stue, kan et lille system af kompakte højtalere give dig det bedste resultat, når du skal nyde god musik.

  Hvis du vil give dig selv en endnu bedre lyd, kan du supplere dine kompakte højtalere med en aktiv subwoofer, som giver dig mere og bedre bas og dermed et mere fuldendt lydbillede.

  Med et sæt kompakte højtalere og en subwoofer er du allerede godt på vej til et såkaldt højtalersystem – en samling af forskellige typer højtalere, som tilsammen giver dig den suverænt bedste lydoplevelse. 

  Det betyder også, at du – hvis du får mere plads senere – kan udbygge dit system i stedet for at skulle investere i helt nye højtalere. Dine kompakthøjtalere kan få selskab af eksempelvis en centerhøjtaler og/eller et sæt fede gulvhøjtalere, hvis du vil udbygge højtalersamlingen og lydoplevelsen til et fuldt surround-system på et senere tidspunkt.

  Gode højtalere til stuen, værelset eller andet

  De fleste har deres kompakte højtalere installeret i stuen eller eventuelt på et værelse, men du kan selvfølgelig bruge dem, hvor det passer dig bedst. Måske har du et stort, lækkert køkken, som er mere samlingspunkt end stuen – så er det selvfølgelig oplagt at installere dine kompakthøjtalere her. De er nemt at finde en god plads til de små højtalere, netop fordi de ikke optager meget plads, så slå dig endelig løs og tænk gerne lidt anderledes, når du skal finde den bedste plads til dine nye højtalere.

  En kompakt højtaler giver dig masser af muligheder i indretningen. Den fine lille størrelse gør, at højtaleren ser elegant ud, nærmest uanset hvad du gør med den. Du kan vælge at hænge dine kompakthøjtalere op på din væg, så de er fri af hylder og andet underlag. Det giver dig god fleksibilitet i forhold til at placere dine væghængte højtalere i den helt rigtige højde. 

  Du kan også stille højtalerne i en reol, på en hylde eller på et andet solidt underlag. Hvis du for eksempel har synlige bjælker eller store vindueskarme, kan dine højtalere se super elegante ud her. Det giver dig også mulighed for nemt at kunne flytte rundt, hvis der skal laves lidt om i indretningen – og du slipper for at bore huller til et væghængt beslag.

  Har du ingen passende hylder at stille dine højtalere på, og vil du ikke have dem hængt op på væggen, er den oplagte løsning for dig at vælge at placere dem på et par standere.  

  Ligesom højtalerne kommer standerne også i forskellige størrelser og designs, så du kan få nogle, der passer lige ind i din stue. 

  Et par høje standere kan give et indtryk, der minder om gulvhøjtalere, men mere luftigt og elegant. De findes i helt tynde designs, så det næsten ligner, at dine kompakte højtalere svæver i luften. Du kan også få mere robuste standere, der fylder mere i indretningen og giver en mere rå stil.

  Der findes også mindre bordstandere, så højtalerne blot hæves lidt fra underlaget, men stadig skal stå på en hylde eller lignende. Disse kommer naturligvis også i forskellige farver og designs, så du kan finde dem, der passer bedst ind i din indretning og supplerer dine kompakte højtalere på fineste vis.

  Besøg os i butikken og find den helt rigtige kompakthøjtaler til dit behov

  Kompakthøjtalere er altså den oplagte løsning til dig, der ikke vil gå på kompromis med lydkvaliteten, selvom du ikke har plads til et af de helt store højtalersystemer. Her får du nemlig god lyd på lidt plads.

  Husk at du altid kan besøge os i din lokale HiFi Klubben butik, hvis du har brug for råd i forbindelse med dit valg af kompakte højtalere. Her har du også mulighed for at opleve lyden i de forskellige højtalere, og se hvordan de forskellige modeller tager sig ud, alt efter om de er monteret på væggen, på en hylde eller på en stander. Kig ind – vi er altid klar til at vejlede!

  Se flere produkter