Gå til indhold

Airplay 2 højtalere

26 produkter
Viser 26 produkter ud af 26

AirPlay højtalere med masser af muligheder

En højttaler med den smarte AirPlay teknologi fra Apple giver dig maksimal frihed og masser af muligheder, når du skal sammensætte et højtalersystem. AirPlay højtalere kommer nemlig fra en række forskellige brands, så du ikke nødvendigvis skal vælge alle enheder fra samme producent. Hvis du skal afspille fra din smartphone eller tablet, kræver det et Apple-produkt, men via iTunes kan du afpille fra både Mac og PC.

Apple AirPlay og AirPlay 2

Helt overordnet er AirPlay en god mulighed for streaming og multirumssystem for Apple-fans. Med opgraderingen til AirPlay 2 blev teknologien og funktionerne væsentligt mere avancerede, men det kræver stadig et Apple device (iPhone eller iPad), hvis du skal afspille lyd fra din telefon eller tablet.

Det er dog muligt at afspille musik via iTunes, uanset om du har Mac eller PC, så her kan ikke-Apple-brugere også være med i legen. Via Apple Music er det endda muligt at afspille forskellige musiknumre på samme tid, hvilket i praksis betyder, at alle familiemedlemmer kan afspille jeres favoritnumre samtidig, når I opholder jer i forskellige rum i huset.

Ved nogle højtalere er AirPlay-funktionen ikke aktiv, når du køber højtaleren. Det kræver dog ikke andet, end at du skal hente en gratis software-opdatering, og så er du good to go. Hvis du har brug for hjælp til at hente opdateringen og få funktionen op at køre, er du altid velkommen til at kigge forbi i din lokale HiFi Klubben butik. Vi hjælper gerne, så du kan få glæde af din nye højtaler med det samme.

Frihed og fleksibilitet

AirPlay højtalere er et godt og mere åbent alternativ til de mere låste multirumssystemer som for eksempel Sonos og Bluesound. Disse systemer kræver, at du vælger højtalere og afspillere fra det pågældende brand, men AirPlay højttalere kommer fra mange forskellige producenter, hvilket giver dig en stor frihed, når du skal vælge. Du er altså ikke begrænset til en enkelt producent, men kan vælge frit fra alle hylder – så længe højtaleren har AirPlay-funktion selvfølgelig.

Du finder ligeledes mange forskellige typer af højtalere med AirPlay, hvilket igen er en stor fordel for dig, så du kan bygge præcis det system, du har brug for. Du kan blandt andet få en soundbar eller en aktiv højtaler med AirPlay. AirPlay-teknologien er en del af iOS-styresystemet, hvilket i praksis betyder, at du kan afspille lyd direkte fra alle de apps, der indeholder lyd – for eksempel YouTube og Netflix.

Udvalgte brands

AirPlay højtalere kommer som nævnt fra en række forskellige brands, som alle har deres særegne egenskaber og designmæssige kendetegn. Funktionen er den samme hos alle, så det handler primært om, hvilke modeller der falder i din smag.

Sonos AirPlay højtalere

Sonos er især kendt for deres multirumssystem, men et udvalg af deres højtalere har også AirPlay, så du kan bruge dem som en del af dit eget sammensatte system. Du kan naturligvis sagtens nøjes med en enkelt Sonos højtaler med AirPlay. Så kan du altid tilføje flere – enten fra Sonos eller andre mærker – hvis du senere vil have et større system, så du kan få glæde af de smarte teknologier i flere af husets rum.

Bowers & Wilkins AirPlay højtalere

Også B&W har inkorporeret AirPlay-teknologien i et udpluk af deres højtalere. Her får du elegante design, der leger med formerne og vinklerne, så du får flotte og særprægede højtalere. Vælg for eksempel en af deres kantede trådløse højtalere, der er super stilede og samtidig udfordrer øjet med deres originale udformning, som bryder med de gængse lige linjer, der oftest ses i forbindelse med højtalere.

Bluesound AirPlay højtalere

Bluesound er ligesom Sonos primært kendt for deres eget multirumssystem, hvor du kan placere højtalere i alle husets rum og nemt styre dem fra din egen smartphone eller tablet. En række af deres højtalere har dog også AirPlay, så du kan bruge dem i kombination med AirPlay højtalere fra andre brands. Bluesounds AirPlay højtalere fås i klassiske sorte og hvide farver.

Denon AirPlay højtalere

Det sidste brand, vi vil fremhæve i forbindelse med AirPlay højtalere, er Denon. Her finder du fine trådløse højtalere med AirPlay-teknologien inkluderet, ligesom de også kan bruges i forbindelse med det lækre HEOS multirumssystem.

Vælg dine favoritter på kryds og tværs

Hvis du har forelsket dig i AirPlay højtalere fra flere forskellige brands, er der som nævnt ovenfor ingen problemer i det. Du kan sagtens blande på tværs af brands, hvis du for eksempel er faldet for en af de iøjnefaldende design fra B&W, men også gerne vil have nogle af de mere traditionelt udformede højtalere fra eksempelvis Sonos.

Hvis du ikke er ude efter at bruge hele opsparingen på en gang, kan du sagtens starte med en enkelt eller to AirPlay højtalere, som senere kan få selskab af flere, efterhånden som økonomien tillader det. Start eksempelvis med at finde en god AirPlay højtaler til stuen, hvis det er her, du opholder dig mest. Senere kan det være, at du også vil have god lyd i køkkenet og på badeværelset, ligesom det også kan være praktisk at have god lyd lige ved hånden på børnenes værelser eller på hjemmekontoret.

Kom ind i HiFi Klubben og hør mere

Er du nysgerrig på dine muligheder for Apple AirPlay, eller har du brug for mere information, før du kan beslutte, hvilken AirPlay højtaler du skal have, er vi altid klar i HiFi Klubben med råd og vejledning. Vi arbejder hårdt hver dag for at give vores kunder de bedste lydoplevelser, så hvis du er det mindste i tvivl om, hvad der giver bedst mening i din situation, skal du endelig ikke tøve med at kigge forbi eller skrive til os via hjemmesiden.

Hvis du besøger os i en af butikkerne, har vi mulighed for at vise dig de forskellige højtalere, så du kan se, mærke og høre forskellen mellem de forskellige modeller, inden du beslutter dig. Du kan ligeledes tilslutte din egen iPhone eller tablet, hvis du vil teste højtalerne og AirPlay-funktionen med dine egne spillelister, så du er helt sikker på, at den lever op til dine forventninger.

Se flere produkter