Gå til indhold

3 produkter

Denon soundbar med sprød og lækker lyd 

En soundbar er din redning, når du har købt et stort og lækkert TV, men ikke kan nyde din yndlingsfilm, fordi lyden er helt flad og kedelig. En Denon soundbar giver en mere fyldig og nuanceret lyd, som yder billedet meget bedre retfærdighed.

Der er mange, der ikke tænker over, at de mangler noget på lydfronten, men når først du hører det, kan du aldrig gå tilbage til den flade TV-lyd igen. En Denon soundbar giver dig sprød, lækker lyd til både film, spil og serier, og du kan også bruge den til musik. Hvis du går meget op i musik, bør du dog overveje at forkæle dig selv med et sæt rigtige stereo højtalere.

Det er derfor bare om at komme i gang og vælge den Denon soundbar, der passer bedst til dit TV, din indretning, og den lyd du gerne vil have.

Få bedre TV-lyd med en Denon soundbar

Vi er blevet rigtig glade for elektronik, der fylder næsten ingenting, så vi kan nyde film og musik i tæt på alle rum derhjemme, uden at vi lægger mærke til elektronikken, når det ikke er i brug. Det er desværre et almindeligt problem, at TV i dag har en lige så flad lyd, som TV’et er fladt, så HiFi Klubben anbefaler altid at investere i ekstra lydudstyr som en Denon soundbar, når du alligevel investerer i et dyrt TV med fremragende, klart billede.

Flere Denon soundbarer inkluderer muligheden for at vælge forskellige lydtilstande, så du kan skræddersy oplevelsen efter det, du skal se eller høre. Du kan for eksempel vælge en filmtilstand, der giver en biograflignende oplevelse eller en musiktilstand, hvor du hører musikken i en koncertlignende lyd. Noget af det bedste ved en soundbar er også, at dialogen i film eller serier forbedres, så hvis du er træt af, at noget af dialogen forsvinder for dig, kan du i nogle af Denon modellerne vælge en decideret dialogforbedringsfunktion, eller bare nyde det niveau af dialogforbedring, der automatisk følger med en hvilken som helst Denon soundbar.

Hvordan skal din soundbar se ud?

Der er nogle områder, du bør tænke over, når du er ved at kigge på din næste Denon soundbar. Noget helt lavpraktisk er størrelsen og designet. Hvor skal din Denon soundbar placeres? På væggen eller under fjernsynet på dit TV-møbel? Det er en rigtig god idé at vælge en soundbar, der passer til størrelsen på dit TV, så det som udgangspunkt i hvert fald ikke er for langt. Måske passer en af Denon soundbar modellerne perfekt til længden på dit TV, og hvis ikke kan du altid købe en, der er kortere.

Mange foretrækker at vælge en soundbar, der ligner deres TV, så den ikke skiller sig ud enten på møblet nedenunder eller på væggen. Finishen kan derfor også have noget at sige, når du skal vælge en Denon soundbar, for selvom de forskellige modeller er lavet i et ensartet design efter Denons standarder, er der alligevel forskel i for eksempel rundinger på kanterne eller materialets tekstur.

Tænk over de tekniske specifikationer

Det tekniske skal selvfølgelig spille en større rolle end designet. Når du køber en Denon soundbar, er det for at få god lyd – og så skal lyden jo også være helt i skabet. Et vigtigt punkt er, hvor mange kanaler der er. Kig gerne efter, om tallet har .1 bagefter, for så betyder det, at der følger en subwoofer med – enten indbygget eller ved siden af, og det er en god ting at vide. De forskellige Denon soundbarer varierer i kanaler, så der er noget at vælge imellem, lige meget om du er til de helt basale 2 kanaler eller flere.

Et andet vigtigt teknisk aspekt er forbindelsesmetoden. Skal din Denon soundbar kunne tilsluttes via wi-fi, så du for eksempel kan bruge den sammen med multirumshøjtalere, hvor den trådløse forbindelse skal kunne gå gennem flere rum? Eller skal du bare kunne koble dig nemt og hurtigt op fra flere enheder, så den skal have Bluetooth? Eller måske begge dele?

Udbyg din Denon soundbar med en subwoofer

Nogle Denon soundbarer har en indbygget subwoofer, mens der ved andre modeller medfølger en trådløs subwoofer ved siden af. Andre igen har ingen subwoofer som standard, men der er næsten altid mulighed for at udvide dit højtalersystem og din Denon soundbar med en subwoofer, så du får endnu mere ud af din lyd – for det gør du! Mange er i tvivl om, hvorvidt de egentlig behøver en subwoofer, når de i forvejen har en lækker højtaler og en soundbar, der sætter mere knald på lyden, men medmindre du har kæmpestore højtalere, vil det altid være en fordel for dig og lyden at udvide med en subwoofer.

En subwoofer handler ikke blot om at få mere bas, men også om en generelt mere fyldig lyd med flere nuancer i lyden. Lige meget om du lytter til musik fyldt med bas eller med en mere nedtonet bastone, vil en subwoofer gøre underværker for lyden. Skal der mere til, kan du også med flere af modellerne tilslutte trådløse højtalere som bagkanaler, der giver dig en god surround sound-effekt. På den måde bliver din Denon soundbar del af et lydsystem, der er super nemt at udvide til mere, bedre og vildere lyd.

Se flere højtalere