Gå til indhold

Trådløs / Bluetooth højtaler

57 produkter
Viser 42 produkter ud af 57

Bluetooth højtalere med god lyd

En trådløs højtaler med Bluetooth er til dig, der spiller din musik fra din smartphone, tablet, mobil eller computer. De trådløse højtalere fås med og uden batteri og i alle størrelser, så du både kan finde en løsning til rygsækken og til festen. Der findes vandtætte trådløse højtalere, og modeller der kan spille i multirums-systemer, så du kan få trådløs musik i hele dit hjem. Designmæssigt er der naturligvis også masser af valgmuligheder, så du kan finde noget, der passer til din personlige stil.

Hør musik alle steder med en trådløs højtaler

Med en trådløs højtaler kan du tage musik, radio, podcast, osv. med dig overalt. Hvis du vil have store og fuldendte musikoplevelser i fuld stereo, har du brug for højtalere i en anden liga, for eksempel en aktiv højtaler, hvor forstærkeren er indbygget og driver både højre og venstre kanal. Så mangler du bare at tilslutte din computer, smartphone eller andre enheder. 

Hvis du i stedet mangler en smart højtaler, du kan tage med på farten, så du kan skabe en passende stemning, uanset om du er i parken, på stranden, på værelset eller noget helt fjerde, er en handy, trådløs højtaler med batteri løsningen.

De findes i mange størrelser og med forskellige funktioner, så der er noget til ethvert behov. Fælles for dem alle er, at de selvfølgelig er bærbare, og at du nemt forbinder dem til din iPhone eller en anden mobiltelefon via Bluetooth og herefter kan nyde mange timers musik, uanset hvor du er.

Musik til madlavningen, rengøringen, badet og meget mere

Hvis du hovedsageligt har brug for at kunne tage musikken med rundt i din bolig, kan størstedelen af vores trådløse højtalere opfylde dine behov.

Hvis du skal bruge den på badeværelset, skal du dog være opmærksom på, hvor modstandsdygtig den er over for fugt og eventuelle vandstænk. 

Har du ikke yderligere krav til din højttaler, kan du i stedet gå all-in på udseendet og udelukkende vælge ud fra, hvad du synes ser fedt, flot eller lækkert ud.

Forskellige mennesker kræver forskellige designs

Vil du have en gennemført bærbar højtaler, kan du vælge en af dem med hank, så du nemt kan tage den med ind i stuen, selvom du har hænderne fulde af snacks og drikkevarer i forvejen. 

Vil du have en anderledes højtaler, kan du gå efter et af de nytænkte designs, hvor der er leget med formerne og faconen på højtaleren, så den både forkæler dine ører og udfordrer dine øjne.

Du kan selvfølgelig også gå efter den helt klassiske rektangulære form, som pynter på alle borde og hylder.

Vores bærbare højtalere kommer i flere forskellige størrelser. Som med alle andre højtalere har størrelsen betydning for kvaliteten af lyden, der kommer ud, men i vores håndplukkede sortiment finder du dog kun højtalere, der lever op til en vis kvalitetsstandard, så du kan roligt vælge frit mellem alle størrelser uden at skulle bekymre dig om dårlig lyd, selvom du vælger en af de helt små.

Størrelsen er relevant, hvis du ved, at du skal kunne have din trådløse højtaler med i tasken, når du skal på farten. Her er det ikke fedt at skulle have en ekstra taske med kun til højtaleren, hvis du drømte om en fiks lille sag, der nemt kunne være blandt dine andre ting. 

Nogle køber en trådløs højtaler til deres bil, så de kan høre lige det de vil, selvom der ikke er mulighed for at slutte telefonen til bilens system. Her er en mini højtaler oplagt, da den nemt kan gemmes væk i handskerummet, og stadig kan spille bilen op, når du kører.

Hvis du derimod har udset dig en fast plads på reolen i køkkenet, kan du gå efter en lidt større model, som kan fungere som en pyntegenstand i indretningen. Selvom du vælger en stor trådløs højtaler, kan du sagtens flytte rundt på den, og hvis den skal med i sommerhus eller andet en dag, er det jo stadig en trådløs, bærbar højtaler, som du nemt kan tage med dig.

Vores brede udvalg fra forskellige producenter – der naturligvis alle leverer Bluetooth højtalere i topkvalitet – sikrer, at der er noget for enhver smag og ethvert budget, uanset om du skal have en stor, lille eller mini højtaler til at tage med under armen.

Vælg en støv- og vandtæt Bluetooth højtaler til stranden og festivalerne

Skal din højtaler med ud i verden, er det værd at gå efter en, der kan holde til lidt af hvert. Det er ikke fedt at have sin Bluetooth højtaler med til stranden, hvis man skal bruge hele dagen på at ryste håndklæder og bekymre sig om, om der kommer sand i maskineriet. 

Det er heller ikke fedt med en dag ved poolen, hvis højtaleren ikke kan tåle, at vennerne laver bomber og sprøjter med vand i tide og utide. 

For at gøre det nemt for forbrugerne at finde rundt i junglen af vandtætte og ikke-vandtætte højtalere er der lavet en skala med IP-koder, som fortæller, hvor vandtæt og støvtæt en given højtaler er. Du kan læse mere om skalaen og de forskellige niveauer her.

Undgå at gå død midt i festen

Under de forskellige højtaleres produktspecifikationer kan du se batterilevetiden for den enkelte model. Det er relevant, hvis du skal have din højtaler med på længere ture, hvor du skal kunne spille musik i mange timer ad gangen.

Skal du primært bruge højtaleren hjemme, kan du klare dig med en kortere batterilevetid, da du nemt kan lade den op, når der er brug for det, men skal den med på heldagsture til stranden og andre steder, er det øv med en højtaler, der ikke kan holde den kørende.

Det er derfor en god idé at overveje hvor og hvordan, du primært skal bruge din højtaler, så du kan tjekke, om batterilevetiden kan leve op til dit behov.

Soundboks – kongen af bluetooth højtalere

Med en batteridreven Soundboks går du aldrig ned på udstyr. Den utrættelige Bluetooth højtaler er din bedste ven på alt fra festivaller og studenterkørsler til havefester og dage ved stranden. Den har en batterilevetid på op til 100 timer, alt efter hvordan den bruges, og der er kraft nok i den til at spille selv en stor flok op udendørs.

Den robuste højtaler spiller godt og stabilt, så hvis du vil være sikker på, at du kan spille høj musik hele festen igennem, er det en god og kraftig soundboks, du skal have fat i.

Kom ind i butikken og find din favorit

I HiFi Klubben elsker vi trådløse Bluetooth højtalere og den frihed, de giver. Vi brænder for at give vores kunder de bedste musikoplevelser, så kom gerne ind i din lokale HiFi Klubben butik, så vi sammen kan finde den bedste Bluetooth højtaler til dig og dine behov. Lægger du mest vægt på designet, størrelsen, at den skal være transportabel eller noget helt fjerde? Vi står klar til at vejlede dig og måske komme med forslag, du ikke selv havde tænkt på. Derudover kan du være heldig, at din favorithøjtaler er på tilbud, så du kan gøre et ekstra godt køb.

Husk, at der altid er mulighed for, at du kan sætte din mobil til vores højtalere i butikken, så du kan teste de forskellige modeller, før du beslutter dig.

Se flere produkter