Gå til indhold
7.999,-stk
Sort
Forventes på lager 25. juli 2024
  -
Varen indgår i system/pakke
Råstærk Bluetooth-højtaler med batteri til festmusik i 40 timer eller endnu mere. Får stemningen helt i top til alle fester og arrangementer.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

SOUNDBOKS 4 (USB-C) – batteridrevet Bluetooth-højtaler med suveræn råstyrke til fester og arrangementer

 • Kan levere et ekstremt lydtryk 126 dB
 • Indbygget udskifteligt USB-C batteri med op til 40 timers musik (ekstra batteri fås separat)
 • Modstår regn, sne, kulde og varme
 • Kan parres trådløst med op til 4 andre SOUNDBOKS højtalere
 • Tilslutning til mikrofon, DJ mixer og instrumenter

SOUNDBOKS 4 er en ekstremt råstærk batteridrevet Bluetooth-højtaler, der giver dig op til 40 timers musik ved moderat lydstyrke eller op til 6 timer ved maksimal volumen på 126 dB. Hvis 40 timer stadig ikke er nok, kan du lynhurtigt smide et nyt batteri i og fortsætte, hvor du slap.

I denne version leveres SOUNDBOKS 4 med et udskifteligt batteri, der kan oplades via en standard USB-C lader (5V/2A). Hvis det skal gå hurtigere, anbefaler vi den dedikerede SOUNDBOKS USB-C oplader, som med en ladeeffekt på hele 65 watt kan klare en fuld opladning på kun 2 timer (tager op til 10 timer med en almindelig lader). Den høje effekt gør det også muligt at spille på fuld volumen med laderen sat til.

SOUNDBOKS 4 giver dig også muligheden for at lave dit eget PA-system. Du kan nemlig sætte både mikrofon, DJ mixer og instrumenter til højtaleren, så du kan skabe dit eget mobile diskotek eller tale til en større forsamling. Du får kort sagt alt, hvad du skal bruge for at sætte liv i et socialt arrangement eller en fed fest fra start til slut.

I forhold til forgængeren er alle højtalerenheder blevet opgraderet, så din SOUNDBOKS lyder bedre end nogensinde over hele toneområdet. Det er stadig ikke en rigtig hi-fi-løsning, men for en højtaler af denne type er lyden af høj klasse, og råstyrken er suveræn.

Ud over den bedre lydkvalitet får du nu også længere batteritid ved fuld volumen, og det er blevet supernemt at afmontere frontgitteret, så du kan give din SOUNDBOKS 4 et look, der kan gøre selv Banksy misundelig. Der er også et hul igennem højtaleren, som er med til at give en federe bas, men hullet er også perfekt til at tage nogle vilde billeder til Instagram, du kan imponere vennerne med.

Klarer næsten hvad som helst

SOUNDBOKS 4 er bygget til at klare mosten. Den holder både til regn, sne, øl og ekstrem varme og kulde. Den solide konstruktion i krydsfiner og metal gør, at den kan tage næsten alle tæsk, uanset om den bliver væltet, tabt eller kørt over. Hjørnerne er lavet af stødabsorberende silikonekugler, der både beskytter højtaleren og giver en federe bas. Som en ekstra feature kan du mærke bassen banke i håndtagene, når du flytter festen til et nyt sted.

SOUNDBOKS 4 (USB-C) fås i flere finishes. Genopladeligt USB-C batteri og specialværktøj til afmontering af frontgrill medfølger. Dedikeret USB-C oplader/strømforsyning og ekstra USB-C batteri fås som ekstratilbehør.

HUSK: Du kan ikke altid regne med, at dine naboer er lige så meget i festhumør som dig. Med store kræfter følger stort ansvar – så brug din SOUNDBOKS med omtanke!

Den ultimative app til den ultimative festhøjtaler

Med SOUNDBOKS egen app får du en endnu federe oplevelse. Når du først har downloadet appen og tilsluttet SOUNDBOKS 4 med Bluetooth via dit unikke TEAMID, så er du klar til at feste. Du kan sætte en kode på dit Bluetooth-signal, så der ikke er nogen på festivalpladsen eller til festen, som kan overtage playlisten og ødelægge stemningen. Du får også auto-connect med Bluetooth og en sluk-knap i appen.

Med multibånds EQ kan du sætte ekstra tryk på bassen eller lave andre justeringer, så lyden rammer lige i mellemgulvet. I Pro SKAA indstilling kan du koble to styk SOUNDBOKS 4 til at spille venstre/højre stereo i perfekt sync, og i ProPanel finder du feedback filter, mikrofonindstilling, Guitar Mode, indgangs-EQ og andre lækkerier til total kontrol over din lyd. I fremtiden vil der komme endnu flere fede funktioner i appen, så du har noget at glæde dig til.

Fest i dagevis med et ekstra batteri

På højtalerens højre side kan du med touch-knapper tænde og slukke, bruge TeamUp funktionen og justere volumen på en skala, der går helt op til 11 – en fræk lille detalje, som er en hyldest til kultfilmen Spinal Tap. På venstre side kan du på få sekunder smide et nyt batteri i, hvis det gamle skulle være fladt (ekstratilbehør), eller du kan oplade SOUNDBOKS 4, imens den spiller. Begge sider er udstyret med solide håndtag i stål, så du kan tage højtaleren med dig overalt. 

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Kan levere et ekstremt lydtryk (126 dB)
 • Batteritid op til 40 timer ved moderat lydstyrke (ekstra USB-C batteri fås separat)
 • Modstår regn, sne, kulde og varme
 • Tilslutning til mikrofon, DJ mixer og instrumenter
 • Kan parres trådløst med op til 4 x SOUNDBOKS 4 / 3 / Go
 • Bluetooth 5.0
 • Dedikeret app med mange fede funktioner
 • Kan oplades samtidig med afspilning
 • Solidt bygget i metal og krydsfiner med hjørner i silikone
 • Front kan nemt afmonteres og udskiftes/spraymales (specialværktøj medfølger)
 • Stander, bæresele, ekstra batteri, mikrofon m.m. fås som ekstratilbehør
 • USB-C ladeudgang til telefon m.m. (10 watt)
 • Kan oplades via standard USB-C lader eller dedikeret SOUNDBOKS USB-C lader (ekstratilbehør)

Begrænsninger

 • Tåler ikke fuld nedsænkning i vand
 • Fylder og vejer godt i landskabet
 • Detaljering i lyden ikke på højde med en rigtig hi-fi løsning
 • Tag hensyn til dine omgivelser
 • USB-C lader er ekstratilbehør

Tilbehør til SOUNDBOKS 4 (USB-C)

Tekniske specifikationer

Frekvensområde (-6dB)40-20000 Hz
Forstærker72 watt
Diskant størrelse1"
Bas størrelse10"
Woofer Amount2x
IP RatingIP65

Anbefalede produkter