Gå til indhold

15 produkter
15 produkter

  SOUNDBOKS

  Hvad er det vigtigste, du kan forestille dig til en fantastisk fest? For mange vil svaret helt sikkert være fed musik! Om du holder en lille havefest eller er på en kæmpe festival, er en højtaler, der kan spille ordentligt igennem, et must. En SOUNDBOKS højtaler kan netop det, og du er derfor garanteret en fantastisk fest med musik, der overdøver både naboens græsslåmaskine og nabolejrens skrattende højtalere.

  SOUNDBOKS – klar til fest

  SOUNDBOKS er lavet til fest. Det er ikke en højtaler, du lige tænder for hjemme på værelset eller tager med på en fyldt sandstrand med familier midt på dagen – alt fra design til tekniske specifikationer er udformet med det ene formål at gøre festen endnu vildere. Siden 2016, hvor SOUNDBOKS for første gang lancerede den perfekte højtaler til de festglade folk derude, er der kommet nyere modeller med vildere funktioner og opdateret design, så du fra tid til anden kan investere i en ny SOUNDBOKS højtaler med den nyeste teknologi, der kan gøre din fest endnu federe.

  Hele designet er skræddersyet til festivalen eller en vild fest derhjemme, så den kan klare lidt af det hele på et mere ekstremt niveau end almindelige udendørshøjtalere. Der er derfor ikke meget, der kan skade den bastante og holdbare SOUNDBOKS. Den klarer både høj sol, kulde, regn, slatter fra festen og hårde tryk og slag, så du ikke skal være bekymret, hvis en bunke festglade mennesker vælter ind over den med fyldte glas.

  Nyd en gennemtænkt trådløs teknologi

  Trådløse højtalere vinder indpas på lydmarkedet, og de muligheder du får med en SOUNDBOKS, viser tydeligt hvorfor. Som så mange andre trådløse højtalere forbindes SOUNDBOKS via Bluetooth, så du kan gøre det hvor som helst og med hvilken som helst enhed. Det er en stor fordel på en festival eller til en fest med mange deltagere, der har forskellige styresystemer, og hvor I måske skifter mellem mange platforme til musikstreaming. Du skal desuden bruge en 4-cifret pinkode på Bluetooth, hvilket sikrer dig, at det ikke er hvem som helst, der kan koble sig til din SOUNDBOKS.

  Måske tænker du, at Bluetooth trækker en del strøm, men det skal du ikke være bekymret for med denne højtaler. Den kan nemlig på et normalt lydniveau holde strøm i op til 40 timer, og bruger du det hurtigere, skal du ikke fortvivle over opladningstiden. Det tager nemlig kun omkring 3,5 timer at lade højtaleren op, så du hurtigt er klar på fest igen – og ellers kan du altid tage et ekstra batteri med, så du ikke risikerer at miste musikken på festens højdepunkt.

  Få uovertruffen høj lyd med SOUNDBOKS

  Til forskel fra almindelige højtalere har SOUNDBOKS en meget imponerende størrelse, der svarer til den høje lyd, den præsterer. Og du bliver ikke snydt på lydsiden, hvis du skulle tro, at den store størrelse bare er et snedigt bedrag. Lyden er specielt udviklet til genrer med en eller anden grad af tung bas, så selvom den spiller fremragende, spiller den allerbedst med noget musik, der er fuld smæk på.

  SOUNDBOKS har nemlig et imponerende frekvensområde, der rammer både lyse og dybe toner, så du får lyd i høj kvalitet, både når du spiller i et almindeligt lydniveau, og når du skruer helt op over 120 dB. Det er især bassen, der gør sig godt i en SOUNDBOKS, men der er stadig god balance på både diskant og mellemtoner, så du også kan høre kvaliteten i den musik, du har sat på – og ikke blot det tunge beat fra bassen.

  Udvid lydoplevelsen

  Hvis ikke den obskurt høje lyd er nok for dig, er der nu også mulighed for en SOUNDBOKS, der på samme måde som multirumshøjtalere kan udvides til flere højtalere. Du skal blot downloade en app, tilslutte dine trådløse SOUNDBOKS højtalere og så er du klar til at styre musikken fra flere retninger.

  Det er supersmart, hvis du har mere end én SOUNDBOKS og gerne vil skabe en mere jævn og surround-agtig oplevelse. Du sætter den ene højtaler til "Host" og den eller de andre højtalere på "Join", og så er du klar til at forbinde dem og nyde festen med endnu mere lyd.

  Få hele festivalkittet i HiFi Klubben

  Du kan købe forskellige modeller af SOUNDBOKS i HiFi Klubben til priser, der står stærkt konkurrencen med andre på markedet, fordi vi altid matcher andre forhandleres priser. Så kom trygt ind i din lokale HiFi Klubben og find en ny SOUNDBOKS til festivalen, havefesten eller enhver anden fest, der kræver stor lyd.

  I HiFi Klubben har vi selvfølgelig også andet end blot selve højtaleren, for en rigtig fest kræver også det rigtige udstyr. Til festivalen kan du overveje at investere i en SOUNDBOKS backpack, hvor højtaleren passer perfekt i og kan bæres på ryggen – det er næsten uundværligt, når du skal transportere din SOUNDBOKS højtaler, for der er god vægt bag den høje lyd. Da det er en trådløs højtaler, bør du også investere i en SOUNDBOKS oplader, og er du ikke i nærheden af en stikkontakt til opladning, kan du med fordel også købe et SOUNDBOKS batteri. På den måde har du altid ny strøm, så festen ikke stopper, før du selv vælger det.

  HiFi Klubben x SOUNDBOKS:

  Det startede som en idé på en festival: at bygge en højtaler, der kan spille de vildeste fester op og tåle de tæsk, der følger med. I dag er SOUNDBOKS en international millionvirksomhed, og iværksætterne bag har solgt mere end 100.000 højtalere.

  Da Christoffer Nyvold, Hjalte Wieth og Jesper Theil Thomsen begyndte at tage på Roskilde Festival, fandt de hurtigt ud af, at den bedste camp og de bedste fester krævede den bedste højtaler. Intet på markedet matchede deres behov, så de byggede selv en. Det viste sig snart, at mange andre gerne ville have fingrene i en batteridrevet, robust og højlydt højtaler.
  SOUNDBOKS var i gang. Fordi vennerne i første omgang byggede højtaleren til Roskilde Festival, var det et stort skulderklap, da de fik et samarbejde på plads med festivalen i 2018. SOUNDBOKS fik sit helt eget festområde: SOUNDBLOK.
  ”Vi afholdt aktiviteter i løbet af dagen, og man kunne købe vores højtalere og få opladet batterier. Om aftenen var der fest. Det var en stor del af det, vi drømte om tilbage i 2015, da vi startede,” fortæller Jesper Theil Thomsen, der er direktør i SOUNDBOKS.

  Her fem år senere spiller 100.000 SOUNDBOKS-højtalere festen i gang i hele verden. Danmark og USA er de største markeder for højtalerne, der tåler alt hvad vejrguder og gæster kan finde på at udsætte dem for. Og de spiller op til vanvittige 126 dB!3_SOUNDBOKS3.0BK1B_1920x1080.jpg

  En af årsagerne til, at verdens første Bluetooth-performance-højtaler er blevet en succes, er et tæt samarbejde med vigtige partnere som HiFi Klubben. SOUNDBOKS sælger kun online og kan derfor ikke selv demonstrere. Jesper Theil Thomsen siger:

  ”Vores produkt skal opleves: man skal se hvor holdbar højtaleren er, hvor højt den kan spille, hvor nemt det er at tage batteriet ud. På den måde er HiFi Klubben en fantastisk partner for os. Deres medarbejdere kender vores historie, bruger selv produktet og yder kunderne den service, der skal til.”

  Det har overrasket SOUNDBOKS-direktøren, hvor stort et brand HiFi Klubben er udenfor Danmarks grænser. Ikke mindst i Norge, hvor HiFi Klubben har gjort SOUNDBOKS til et kendt navn.

  ”Og uden så meget aktivering fra vores side. Det er sgu ret vildt, hvor meget tillid folk har til HiFi Klubben, og hvor stort et reach,
  de har.”4_SOUNDBOKS3.0BK1B_1920x1080.jpg

  Samarbejdet mellem SOUNDBOKS og HiFi Klubben er lige så gammelt som SOUNDBOKS.
  HiFi Klubbens grundlægger Peter Lyngdorf var den allerførste investor. Peter Lyngdorf er et kendt ansigt i audiobranchen, og de tre stiftere havde set ham et par gange i Lydens Hus på Vesterbro i København. Et udviklingsmiljø og fællesskab for lydiværksættere, hvor de havde kontor det første år.

  ”Vi fandt ud af, hvornår han var i huset igen. Så mødte vi bare op og sagde: ’Du skal snakke med os’. Det gjorde han så,” siger CEO Jesper Theil Thomsen med et smil.

  Hos HiFi Klubben har nogle af de trofaste kunder svært ved at se potentialet i en stor festhøjttaler. De mener ikke, der er meget hi-fi over den. Spørger man ledelsen hos HiFi Klubben, er SOUNDBOKS-succesen et tydeligt tegn på, at unge faktisk går op i lydkvalitet, og at SOUNDBOKS kan være indgangen til et liv med bedre lyd for de unge:
  ”Vi så tidligt potentialet i SOUNDBOKS. Mange af vores ansatte startede selv med et sæt store højtalere fra Cerwin Vega, som engang havde sloganet ’Loud is beautiful… if it’s clean’. I dag er SOUNDBOKS de unges foretrukne brand, men årsagen er den samme: højtalerne spiller bedre og mere imponerende, end alle andre i samme kategori. Kom selv forbi og hør,” siger HiFi Klubbens CEO, Christoffer Arensbach. Han har selv en SOUNDBOKS1 med serienummeret 00037.2_SOUNDBOKS3.0BK1B_1920x1080.jpg

  Det er vigtigt for SOUNDBOKS at bygge videre på succesen i kernemarkeder som Danmark og Norge. På hjemmesiden står, at de har en ’mission om at skabe et fællesskab, der sprænger rammerne for, hvad der kan ske, når fantastiske mennesker og god musik mødes’. Det fællesskab handler ikke kun om musik og fest. SOUNDBOKS vil også sprede glæde og hjælpe der, hvor der er mest brug for det. Som at donere højtalere til Udrejsecenter Sjælsmark, et center for afviste asylansøgere – og til GAME Denmark, der laver idrætsaktiviteter for udsatte unge. Jesper Theil Thomsen siger:

  ”Vi startede med et mål om at lave den ultimative højtaler til festivaler. Det er stadig vores mål, men vi har fået en bredere vinkel. Vi ønsker at være et livsstilsbrand og fællesskab som gør noget godt i folks liv og verden.” 5_SOUNDBOKS3.0BK1B_1920x1080.jpg