Gå til indhold

30 dages retur- og ombytningsret

I HiFi Klubben kan du teste dit nye udstyr hjemme hos dig selv i 30 dage, inden du beslutter dig. Så har du god tid til at blive overbevist eller til at prøve det anlæg, du altid har drømt om.

BUY & TRY – PRØV SELV I 30 DAGE

Når du handler hos os, har du 30 dages fuld returret på alle produkter, uanset om du har købt dem online eller i en af vores fysiske butikker. Varen skal returneres i væsentlig samme stand som den blev købt og i original emballage med alt tilbehør. TV/projektorer undtaget - her er returretten 14 dage fra købsdato.

* Eneste undtagelse fra ovenstående er produkter, som skal tages hjem på specialbestilling samt in-ear høretelefoner, der af hygiejnemæssige årsager ikke tager retur, hvis plomberingen er brudt. Til gengæld kan du altid afprøve alle høretelefoner i vores butikker inden du køber dem. 

Prisgaranti - din sikkerhed for bedste køb

Hvis HiFi Klubben sænker prisen på dit købte produkt inden for de 30 dages returret, skal du bare kontakte den butik, hvor du foretog købet. Så refunderer vi prisforskellen via den samme betalingsmetode, som du oprindelig benyttede. 

Nem retur hvor du vil

Købeloven siger, at du skal returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den blev købt. Ved retur skal kvittering fremvises, og varen skal være i den originale emballage. Men herudover er du velkommen til at pakke produktet ud og teste det frit inden for de 30 dage. In-ear høretelefoner, hvor plomberingen er brudt, tages af hygiejnemæssige årsager ikke retur.

Hvis du fortryder dit køb, leverer du bare varen tilbage i en HiFi Klubben butik efter eget valg eller sender den retur til netbutikken. Vi anbefaler at du sender med Postnord eller GLS (husk at vælge erhverv som modtager, så pakken bliver omdelt).
Bemærk at vi normalt ikke kan modtage returpakker via DAO, da de ofte ligger pakkerne til afhentning på forskellige lokationer rundt om i byen, hvilket vi ikke har mulighed for at afhente.
Du betaler selv returfragten til netbutikken.

Du behøver ikke at begrunde, hvorfor du har fortrudt købet, men du må meget gerne fortælle os det. Så hjælper du os nemlig med at yde endnu bedre rådgivning fremover.

Gem papkasserne

Hvis du har mulighed for det, vil vi anbefale dig at gemme papkasserne til dit nye udstyr. Så er det meget bedre beskyttet, hvis du senere skal flytte eller sende det til service. Husk også at gemme kvitteringen, så du kan få repareret apparatet inden for garantien, hvis det skulle blive aktuelt. Som medlem af vores kundeklub kan du finde dine kvitteringer under ’Min side’ her på hifiklubben.dk

Se her, hvordan du returnerer en vare til netbutikken->

Se vores komplette salgsvilkår->

Spørg HiFI Klubben kundeservice

Har du spørgsmål omkring returnering eller vores produkter? Så kontakt os på telefon eller e-mail her. Vi er klar til at hjælpe dig.