HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

60 dages retur- og ombytningsret

I HiFi Klubben kan du teste dit nye udstyr hjemme hos dig selv i 60 dage (30 dage på TV), inden du beslutter dig. Så har du god tid til at blive overbevist eller til at prøve det anlæg, du altid har drømt om.

BUY & TRY – PRØV SELV I 60 DAGE

Når du handler hos os, har du 60 dages fuld returret på alle produkter (30 dage på TV), uanset om du har købt dem online eller i en af vores fysiske butikker. Eneste undtagelse fra ovenstående er produkter, som skal tages hjem på specialbestilling.

Prisgaranti – din sikkerhed for bedste køb

Hvis HiFi Klubben sænker prisen på dit købte produkt inden for de 60 dages returret (30 dage på TV), skal du bare kontakte den butik, hvor du foretog købet. Så refunderer vi prisforskellen via den samme betalingsmetode, som du oprindelig benyttede. 

Nem retur hvor du vil

Købeloven siger, at du skal returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den blev købt. Ved retur skal kvittering fremvises, og varen skal være i den originale emballage. Men herudover er du velkommen til at pakke produktet ud og teste det frit inden for de 60 dage.

Hvis du fortryder dit køb, leverer du bare varen tilbage i en HiFi Klubben butik efter eget valg eller sender den retur til netbutikken med post. (du betaler selv returfragten).

Du behøver ikke at begrunde, hvorfor du har fortrudt købet, men du må meget gerne fortælle os det. Så hjælper du os nemlig med at yde endnu bedre rådgivning fremover.

Gem papkasserne

Hvis du har mulighed for det, vil vi anbefale dig at gemme papkasserne til dit nye udstyr. Så er det meget bedre beskyttet, hvis du senere skal flytte eller sende det til service. Husk også at gemme kvitteringen, så du kan få repareret apparatet inden for garantien, hvis det skulle blive aktuelt. Som medlem af vores kundeklub kan du finde dine kvitteringer under ’Min side’ her på hifiklubben.dk

Se her, hvordan du returnerer en vare til netbutikken->
Se vores komplette salgsvilkår->

Spørg HiFi Klubben kundeservice

Har du spørgsmål omkring returnering eller vores produkter? Så kontakt os på telefon eller e-mail her. Vi er klar til at hjælpe dig.