Gå til indhold

Stor, lille, vandtæt, eksklusiv – find din helt egen stil

Sådan vælger du
Bluetooth-højtaler

En Bluetooth-højtaler med indbygget batteri giver dig nem trådløs musik overalt. Alle tiders til stranden, båden, sommerhuset, campingturen og baggrundsmusik derhjemme. Og til fest og festival – de største Bluetooth-højtalere kan nemlig spille vanvittigt højt!

Bluetooth-højtaleren med batteri – nem trådløs musik overalt

En Bluetooth-højtaler med batteri følger dig overalt: på stranden, i båden, på campingturen, hos vennerne, i haven, eller hvor du nu bevæger dig hen. Via Bluetooth kan du og dine venner i et snuptag spille musik trådløst fra jeres smartphone eller tablet, og i forhold til den indbyggede højtaler i din telefon er lyden en ren fornøjelse – hvis du altså køber en Bluetooth-højtaler i ordentlig kvalitet.

Der er masser af udmærkede Bluetooth-højtalere at vælge imellem på markedet, også ud over dem som vi fører i HiFi Klubben. Hos os finder du et håndplukket udvalg fra førende producenter, som kan dække langt de fleste behov. Vi står 100 procent inde for kvaliteten af vores produkter, og du er altid velkommen til at komme ind i vores butik, så du kan se, høre og opleve forskellen.

Mest populære
Bluetooth højtalere

Sonos Roam Trådløs højtaler med batteri
Sonos Roam
Trådløs højtaler med batteri
1.499,- / stk

Hvad skal jeg bruge min Bluetooth-højtaler til?

Selvom mange Bluetooth-højtalere ligner hinanden, er der masser af forskelle under overfladen, og der er også stor forskel på, hvordan de lyder. Derfor er det en god idé at starte med at spørge dig selv, hvor og hvordan du først og fremmest vil bruge din højtaler:

 • Skal du mest bruge den ude eller hjemme?
 • Skal den kunne være i rygsækken?
 • Skal den være vandtæt?
 • Skal du bruge den til fest eller festival?
 • Hvor meget betyder designet?
 • Hvor meget betyder lydkvaliteten?

Der er et stort overlap mellem de forskellige kategorier, og det ene udelukker ikke nødvendigvis det andet. Men lad os starte i den robuste ende, hvor du finder de vandtætte modeller.

BANG & OLUFSEN
EXPLORE

B&O Beosound Explore er en eksklusiv superkompakt Bluetooth-højtaler, som du kan have med dig overalt. Batteritiden er helt op til 27 timer, designet er støv- og vandtæt, og den elegante aluminiumsfinish er ekstra robust over for skrammer.
Læs mere

Vandtæt og støvtæt – klar til det hele

Mange Bluetooth-højtalere er vand- og støvtætte i større eller mindre grad. Nogle modeller tåler stænk og fugtige rum, mens andre er helt vandtætte og spiller ufortrødent videre, selvom du smider dem i poolen eller ruller dem i sand på stranden. Du kan få vandtætte højtalere i lommestørrelse, men også større og kraftigere modeller, som virkelig kan spytte noget lyd fra sig. Lyden kan sagtens være fin, selvom højtaleren er robust bygget, så her må du bare lytte dig frem.

Den såkaldte IP-kode fortæller præcist, hvor meget vand og snavs et givent produkt er bygget til at modstå. Så kan du tjekke på forhånd, om højtaleren kan leve op til dine krav. Læs mere om IP-koderne her.

SOUNDBOKS – vildt lydtryk til fest og festival 

Hvis du vil have din lyd højere end højt, er SOUNDBOKS som sendt fra himlen (eller fra helvede, hvis dine naboer ikke deler din begejstring). SOUNDBOKS (Gen. 3) er et monster af en batteridrevet Bluetooth-højtaler lavet til festivalelskere og lydtryksnarkomaner. Den kan overdøve enhver anden Bluetooth-højtaler i nærheden, og den spiller så længe på et batteri, at dine gæster skal være i ualmindelig god form for at holde ud længere end musikken. Læs meget mere om SOUNDBOKS her.

Mobil & Multiroom

Sonos Roam
vandtæt Bluetooth højtaler

Sonos Roam er en superkompakt trådløs højtaler med batteri, Bluetooth og den unikke Sonos-oplevelse til nem musik både på farten og overalt i dit hjem. Vandtæt robust design, op til 10 timers batteritid og stemmestyring.
Køb her

Lækkert design, eksklusiv stil og god lyd

Når det skal være rigtig eksklusivt og cool, så er aluminium og læder altså bare federe end plastik. Hvis du samtidig går mere op i lydkvalitet end at spule din højtaler med fadøl, så findes der heldigvis masser af lækre modeller også til dig.

B&O er verdenskendte for deres stilsikre og friske design med tekniske løsninger i verdensklasse. Deres Bluetooth-højtalere vil du være stolt over at gå hånd i hånd med overalt. Se vores B&O højtalere her.

Tjek også den smarte KATCH fra danske DALI – lige til at hanke op i og fyldt til randen med lækker lydkvalitet!

 

Mobil musik ude – multirum hjemme

En almindelig Bluetooth-højtaler er beregnet til at give dig musik, lige der hvor du er. Med et multirums-musiksystem kan du få trådløs musik i hele dit hjem, og hvis du tænker i de baner, kan du også få mobile løsninger. Nogle trådløse multirums-højtalere har nemlig også Bluetooth og mulighed for batteridrift, så du kan tage dem med ud af huset og bruge dem på samme måde som andre Bluetooth-højtalere.

Derhjemme sætter du bare højtaleren i stikkontakten – så er den igen en integreret del af dit multirums-system og klar til at fylde alle rum med alverdens musik fra internetradio og stremingtjenester på nettet. Dét er fleksibelt!

Sonos ROAM og MOVE er to eksempler på mobile multirums-højtalere. Begge har indbygget Bluetooth, og til begge kan du få et smart batterimodul, som du lynhurtigt kan klikke på, så du for eksempel kan tage højtaleren med ud i haven eller i campingvognen og spille alverdens musik trådløst fra din smartphone.

Argon Audio
Style Mini

Argon STYLE MINI er en superkompakt Bluetooth-højtaler med god lyd til en fornuftig pris. Elegant design med stofbetræk, topplade i ægte træ og smarte trykknapper. Spiller trådløst i op til 8 timer på en opladning og passer perfekt til små rum.
Se mere

Værd at vide om Bluetooth-højtalere

 • Ægte hi-fi med store og autentiske musikoplevelser i stereo kræver altid en god forstærker og to separate højtalere. Bluetooth-højtaleren er et handy supplement til de steder, hvor du bare vil have nem og mobil baggrundsmusik.
 • Tjek batteritiden, hvis du skal bruge din højtaler meget på farten. Der kan være stor forskel fra model til model.
 • Med IP-koderne kan du se helt præcist, hvor vandtæt og støvtæt din højtaler er.
 • Nogle højtalere kan holde ”parringen” helt op til otte Bluetooth-apparater (f.eks. smartphones). Så kan du og vennerne nemmere spille til den samme højtaler. Nogle Bluetooth-højtalere kan via USB fylde ny strøm på din mobil, mens den spiller, men det forkorter selvfølgelig højtalerens batteritid.
 • Med NFC behøver du bare at føre din smartphone én gang hen til en NFC-kompatibel højtaler – så er du klar til at spille trådløs musik (kun Android).

Mest populære
Bluetooth højtalere

Sonos Roam Trådløs højtaler med batteri
Sonos Roam
Trådløs højtaler med batteri
1.499,- / stk