Gå til indhold

11 produkter

Vandtætte højtalere

Med en vandtæt højtaler får du endnu flere muligheder for at holde gang i festen, skabe den perfekte stemning eller bare nyde dine favoritsange i ro og mag. Du skal ikke bekymre dig om fugt, vandstænk osv., men kan bare skrue op for musikken og lade dig forføre af de fortryllende toner.

Tag musikken med til stranden uden bekymringer

Sommerens fester er bare ikke det samme uden musik, og selvom der måske ikke er fest på programmet, kan det være svært at undvære en god trådløs højtaler til dagene på stranden eller ved poolen.

Det bliver dog hurtigt en stressfaktor og en træls dag, hvis du hele tiden skal være bange for, at der kommer sand og vand i din højtaler. Løsningen er heldigvis ligetil: en vandtæt Bluetooth højtaler. Den kan klare vandstænk fra pjat og leg i vandet, samtidig med at den – afhængig af modellen – afviser sand og skidt, så det ikke kommer ind og laver knas i maskineriet.

Det er også en god idé med en vandtæt højtaler, hvis det er dig, der skal stå for musikken på studenterkørslen. Her er der stor risiko for, at den stakkels højtaler kommer ud for op til flere drinksuheld, men med en vandtæt model mindsker du risikoen for ødelagt udstyr. Ligeledes kan I – desværre – være uheldige og blive overraskede af et eller flere regnskyl i løbet af dagen, så også her er det rart med en højtaler, der kan tage det værste uden at gå i stykker.

Få højtalere uden skrat i badeværelset

Ud over ture ud af huset kan vandtætte højtalere også være gode, hvis du gerne vil høre musik i badet. De fleste kan godt tage et bad uden at plaske vand ud i hele rummet, men der bliver stadig fugtigt – især hvis du har et lille badeværelse. Derfor er det en god idé med en vandtæt højtaler, så fugten ikke trænger ind og ødelægger højtaleren.

Du kan enten vælge at fastmontere din højtaler på badeværelset, eller du kan købe en af de transportable modeller, så du kan bruge den samme højtaler på badeværelset som ved stranden og i haven. Se også vores samlede udvalg af Bluetooth højtalere, som alle er nemme at tilslutte, betjene og tage med på farten.

Find den rigtige størrelse og det bedste design til dig

Vandtætte højtalere kommer i mange afskygninger, så der er rig mulighed for at finde en model, der passer perfekt til dig og dine behov. Du kan få en lille, fiks vandtæt højtaler, som er nem at have med i tasken, når du skal til stranden eller andet. Du kan også vælge nummeret større, hvis du vil have lidt mere lyd – vælg eventuelt en model med håndtag, så den er nem at bære.

Du kan også gå all in med en SOUNDBOKS, som kan blæse selskabet bagover, uanset om I er inde eller ude. Den robuste højttaler kan modstå lidt af hvert og kan spille i helt op til 40 timer i træk uden at blive træt. Et must have til dig, der ikke vil gå ned på lyd og musik.

Bliv klogere på IP-koder og vandtæthed

En del producenter praler med vandtætte højtalere, men der kan være en verden til forskel på, hvor vandtætte de forskellige modeller egentlig er. For at gøre det lettere for forbrugerne at finde den rigtige vandtætte højtaler, og for at have en fælles referenceramme, så producenterne ikke oversælger deres produkter, er der lavet en skala med IP-koder, der bruges til at angive, hvor vandtæt og støvtæt en given højtaler er.

Når en højtaler er IP-testet, betyder det, at den har været igennem forskellige prøver, og du kan være sikker på, at den lever op til de krav, der er til en given IP-værdi. IP-koden indeholder to tal, hvoraf det første siger noget om højtalerens modstandsdygtighed over for faste objekter, for eksempel støv, mens det andet angiver, hvor vandtæt højtaleren er. Det er netop denne værdi, der er interessant, når vi taler om vandtætte højtalere.

Skalaen for vandtæthed går fra 0 til 9, hvor 0 slet ikke kan tåle vand, og 9 kan tåle kraftige vandstråler ved høje temperaturer. Imellem de to yderpunkter finder du forskellige niveauer af vandtæthed for eksempel dryppende vand, vandsprøjt og forskellige typer vandstråler. Du kan læse mere i vores guide, hvor du kan se hele skalaen, samt hvordan produkterne med de forskellige værdier bliver testet. Her er både angivet, hvordan højtaleren bliver udsat for vand samt i hvor lang tid.

Du behøver hverken være ekspert eller hi-fi-nørd for at kunne bruge skalaen. Den er dog fin at have i baghovedet, når du kigger efter en vandtæt højtaler, netop fordi ’vandtæt’ bliver gradbøjet hos de forskellige producenter. Alt efter hvad dit behov er, kan det være rigeligt for dig med en IP-kode på måske 4 eller 5, og så er der jo ingen grund til at betale ekstra for at få en mere vandtæt højtaler. Omvendt er der ikke meget ved at investere i en såkaldt vandtæt højtaler, hvis den ikke kan klare det, du skal bruge den til.

Besøg din lokale HiFi Klubben

Hvis du har brug for hjælp til at finde ud af IP-skalaen, til at finde den rigtige højtaler eller måske til først og fremmest at fastlægge dit behov, er du altid velkommen til at komme forbi i din lokale HiFi Klubben butik. Vi står klar med råd og vejledning, så vi i fællesskab kan finde den bedste vandtætte højtaler til dig og dine behov.

Vi har vandtætte højtalere fra forskellige brands og i forskellige design og prisklasser, så der er noget for enhver smag og enhver pengepung. Måske har du allerede nogle bestemte krav, måske er du helt på bar bund. Uanset hvad kan vi guide dig i retning af de modeller, der passer til dig, så du kan komme hjem med den helt rigtige vandtætte højtaler.

Se flere produkter