Gå til indhold

27 produkter

Stort udvalg af wi-fi højtalere

Wi-fi højtalere bliver mere og mere populære og er for mange førstevalget, når de skal købe ny højtaler. HiFi Klubben har et stort udvalg, og hvis du er ude efter den bedste wi-fi højtaler på markedet, bør du tænke over, hvad det egentlig er, du gerne vil have ud af den – så kan du lettere finde den rigtige blandt de mange modeller.

Har du brug for en udendørshøjtaler, eller er den bedste wi-fi højtaler for dig måske en lille en i køkkenet, der kan gøre dine morgener lidt sjovere, eller en stor, kraftig en i stuen, der giver den vildeste lyd, når du spiller din yndlingsmusik eller ser den nyeste superheltefilm i TV? Følg vores guide, og find den bedste wi-fi højtaler til dig.

Trådløs wi-fi højtaler

Wi-fi højtalere forbindes naturligvis via wi-fi og er derfor trådløse. Wi-fi højtalere har større rækkevidde end Bluetooth højtalere, så hvis du gerne vil kunne afspille i et andet rum, end hvor du befinder dig, eller kunne gå frit rundt ude i haven uden at bære rundt på en telefon, bør du helt sikkert vælge en wi-fi højtaler.

Med wi-fi kan du spille på flere højtalere på samme tid, hvilket Bluetooth ikke kan. Du kender det måske fra Sonos wi-fi højtalere, hvor systemet er lavet specifikt til, at du kan afspille musik i forskellige rum på samme tid – enten den samme musik eller forskellig fra rum til rum. Det er en teknologi, der vinder mere ind på markedet, blandt andet fordi det giver mere fleksibilitet derhjemme. Du kan høre din yndlingspodcast i køkkenet, mens din bedre halvdel tager et dejligt bad med en festlig spilleliste, og dine børn har sat de nyeste hits på nede på værelserne.

Wi-fi højtalere har også som nævnt den fordel, at du kan tage dem med udenfor, hvis du vil nyde solen med lidt god musik, eller du skal have noget motiverende musik til havearbejdet. Så længe din wi-fi-forbindelse er god nok, kan wi-fi højtalere nemlig sagtens bruges udenfor, og det gør anvendelsesmulighederne langt større.

Fordele ved wi-fi højtalere

Der er flere fordele ved wi-fi højtalere, som kan spore dig i den rigtige retning, når du er på jagt efter en ny højtaler. En af de helt store fordele er, at en wi-fi højtaler er mere fleksibel end en kablet højtaler, da du ikke er afhængig af kabellængde og rigtige stik. Fleksibiliteten gør for eksempel, at du kan tage din wi-fi højtaler med dig rundt i husstanden eller udenfor til en picnic i din egen have – så længe du er inden for grænserne for din wi-fi, er der forbindelse til din højtaler.

Derudover vil du også som udgangspunkt opleve bedre lyd fra en højtaler med wi-fi end en med Bluetooth, og hvis du går meget op i lyden, er wi-fi højtalere derfor helt sikkert vejen frem for dig. Det handler om den måde, den trådløse forbindelse transmitteres, og med Bluetooth går noget af lydkvaliteten tabt, mens mere af den hænger ved, når du bruger wi-fi højtalere. Bruger du højtaleren til at se film på dit TV eller din computer, kan du med en god wi-fi-forbindelse også streame i HD-kvalitet, hvilket vidner om den gode kvalitet på den trådløse forbindelse i wi-fi højtalere.

Mange wi-fi højtalere kan desuden bruges med stemmekontrol, hvilket for mange er et stort plus. Indbyggede stemmekontroller i wi-fi højtalere lader dig nemlig styre musik, opkald og mange andre funktioner uden at bruge nogle knapper eller skulle finde din telefon frem.

Soundbar, subwoofer, eller højtaler med wi-fi?

Når du hører "wi-fi højtalere", tænker du så automatisk på en helt almindelig højtaler, der kommer lyd ud af, når du afspiller fra eksempelvis din telefon eller dit TV? Der er faktisk mere i det end det. Wi-fi højtalere inkluderer nemlig også soundbarer og subwoofers, så når vi taler om en højtaler med wi-fi, er det faktisk en ret bred kategori. Skal du have endnu bedre lyd derhjemme, kan du nemlig overveje at udvide dit lydsystem med en soundbar og måske også en subwoofer, hvis du skal have lækker lyd – og selvfølgelig stadig trådløst.

Hvis du vil have god wi-fi-lyd i hjemmet, kan du også overveje at gå hele vejen og investere i et højtalersystem med wi-fi, så du får den bedste lydoplevelse. En soundbar med wi-fi er med til at gøre bassen dybere og forbedrer i det hele taget den lyd, der kommer fra dit TV, mens en subwoofer med wi-fi yderligere forstærker effekten fra soundbaren, og den kan desuden være med til at give en bedre surround-følelse.

Køb din næste wi-fi højtaler i HiFi Klubben

Nu er der kun tilbage at vælge mellem de mange wi-fi højtalere, vi har i HiFi Klubben, så du kan komme i gang med at lytte til al den gode lyd, der gemmer sig på den anden side af wi-fi-forbindelsen. Wi-fi højtalere findes efterhånden i sortimentet hos de fleste brands, så hvis du har et yndlingsbrand eller altid har drømt om et helt særligt design, er det ikke noget problem.

Du kan afprøve de forskellige wi-fi højtalere i butikken, hvis du er i tvivl om, hvilken lyd der passer bedst til dig. Den bedste wi-fi højtaler er nemlig ikke nødvendigvis den dyreste eller mest populære, men den som lyder bedst i dine ører – og det kan du kun afprøve ved at udforske lyden på de mange wi-fi højtalere. Det kan du teste ved at tage et smut i din lokale HiFi Klubben butik. Vi kan desuden hjælpe dig med at navigere rundt i det store udvalg af wi-fi højtalere, så du kommer hjem med den helt rigtige.

Se flere produkter