Gå til indhold

92 produkter

Indbygningshøjttalere & udendørs højtalere

Indbygningshøjttalere i væg eller loft (Custom Install/CI) giver dig god lyd uden firkantede kasser og grimme kabler i stuen. En indbygningshøjttaler kan både bruges til baggrundsmusik, surround og seriøs audiofil hi-fi. Udendørshøjttalere er byggede til at modstå blæst og fugt, så du kan bruge dem under selv krævende vejrforhold, og en god udendørshøjttaler kan blive din bedste ven på de lune sommeraftener på terrassen.

Byg lyden ind i dit hjem med indbygningshøjtalere

En indbygningshøjtaler er som sendt fra himlen for dig, der er ude efter den bedste lydkvalitet, men ikke vil have højtalere stående fremme. Det er en både praktisk og stilet løsning, som giver et eksklusivt udtryk til din bolig. 

Der er tale om højtalere, der bygges ind i din væg og/eller dit loft, så de ikke optager noget plads i rummet, men til gengæld giver dig en fantastisk lydoplevelse, da de kan placeres, så de kaster lyden jævnt ud i hele rummet, uanset hvor stort eller lille det er.

Med indbyggede højtalere slipper du for besværlig montering af beslag, irriterende kabler der roder og generelt begrænsninger i indretningen. De monteres, så de er helt på linje med væggene eller loftet, og derfor hverken kræver hylde- eller gulvplads.

Alt efter hvordan dit system skal bygges op, kan du overveje, om dine højtalere skal skjules helt, eller om de skal fungere som en diskret del af indretningen. Du kan eksempelvis gemme en god subwoofer bag nogle tremmer i samme farve som væggen. Det giver både noget luft i indretningen og skjuler subwooferen på fineste vis.

En forstærker til systemet kan stå fremme på en hylde eller i en reol, men kan også gemmes mere væk oven på et skab eller lignende, så den er der, men du ikke rigtigt ser den i dagligdagen.

En lofthøjttaler er generelt meget diskret, da du sjældent kigger direkte op i loftet, og derfor ikke vil tænke over, at den er der. En indbygget højtaler til væggen kan også placeres i forskellige højder, så det både ser pænt ud og sender lyden bedst muligt ud i rummet.

Du bestemmer naturligvis selv, om du vil have lofthøjttalere, væghøjttalere eller begge dele, men vi anbefaler altid at vælge ud fra det enkelte rum, så du får den mest optimale løsning til netop din situation. Selvom du måske synes, en lofthøjtaler er super fed, er det ikke sikkert, at den vil give dig den mest optimale lyd – det afhænger af rummet.

Med et gennemtænkt system af indbygningshøjtalere kan hele familien styre musikken overalt i jeres bolig fra mobil, tablet eller lignende, og I kan allesammen lave jeres egne lister, så I nemt kan sætte favoritterne på, når I kommer hjem og skal slappe af.

Har du brug for hjælp til at få lavet et gennemtænkt system af indbygningshøjtalere, er du altid velkommen i vores butikker, hvor vi kan vise dig de forskellige muligheder fysisk. Vores kundeservicemedarbejdere sidder også klar på vores online chat, som du finder her på hjemmesiden.

Få god musik på terrassen med udendørshøjtalere

Hvis du gerne vil nyde musik på din terrasse på de lange sommeraftener, men samtidig gerne vil bibeholde et godt forhold til din nabo, er udendørshøjtalere løsningen for dig. Udendørs højtalere kan også bruges eksempelvis i din garage, på din båd eller andre steder, hvor en almindelig højtaler ikke helt kan udstå strabadserne.

Udendørshøjttalere overgår de batteridrevne Bluetooth højtalere med flere længder, også selvom du ”bare” vælger en model fra den lave ende af prisskalaen. Alle produkter i HiFi Klubben er nøje udvalgte, så vi er sikre på, de lever op til vores høje kvalitetsstandarder, og dette gælder naturligvis også vores udendørshøjtalere.

De smarte højtalere monteres udendørs på din terrasse, for eksempel under tagudhænget så de er beskyttet mest muligt mod vind og vejr. Ved at montere højtalerne lige der hvor du skal nyde musikken, slipper du for at skulle fyre helt op for lydniveauet på anlægget i stuen og dermed genere både naboer og andre i husstanden. Udendørs højtalere på terrassen giver dig mulighed for at spille dæmpet musik, så du virkelig kan nyde de lyse sommeraftener, uden at du forstyrrer omgivelserne.

Kombiner nemt og nyd friheden

Du kan nemt kombinere dine udendørs højtalere med dit anlæg i stuen og herefter kontrollere musik, lydstyrke, osv. direkte på anlægget. 

Hvis du vil gøre det endnu lettere for dig selv, kan du i stedet kombinere dem med et multirums-musiksystem, som giver dig mulighed for trådløs betjening via wi-fi. Med sådan et system kan du styre musikken i hele huset, uanset om du står ved grillen, ordner vasketøjet, eller leger med ungerne i haven.

Overvej monteringen

Selvom udendørs højtalere i sagens natur er lavet til at hænge udendørs, er det en god idé at tage dem ind i tørvejr om efteråret og vinteren, hvor de færreste alligevel sidder på terrassen og nyder musik. 

Netop derfor er det en god idé at tjekke, hvordan højtalerne bliver monteret, så du kan gå efter en løsning, der er let at både montere og afmontere, så du nemt kan pakke højtalerne ned i de våde og kolde måneder, og de lynhurtigt kan komme op igen, når foråret og sommeren kommer.

Kom ind og få gode råd

Som altid når du handler i HiFi Klubben, har du mulighed for at komme ind i en af vores butikker og se udvalget, uanset om du overvejer en højttaler til udendørsbrug eller til indbygning inde i huset. Du har ligeledes mulighed for at prøve de forskellige modeller, så du kan høre, hvordan de lyder, og dermed få en god baggrund for at vælge den bedste løsning til dine behov.

Hvad er det smarte ved en lofthøjtaler? Kan jeg få en højttaler til indbygning på mit badeværelse? Hvilken udendørshøjtaler kan spille min terrasse op? Hvor meget indbygningslyd har jeg brug for? Uanset hvad du er i tvivl om, er vi altid klar med gode råd og fif, så du kan få den allerbedste løsning til dit behov og din bolig.

Se flere højtalere