Gå til indhold
Bowers & Wilkins
Indbygningshøjtaler til væg

Bowers & Wilkins CWM663

2.999,-stk
Forventes på lager 31. august 2024
  -
Avanceret 6” tovejs-højttaler med Nautilus-rør. En indbygningsmodel fra lydguruerne B&W. Klarer alle slags musik, nem montering.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

B&W CWM663 – stærk 6” in-wall-højttaler med avanceret teknik

CWM663 er en avanceret tovejs in-wall-højttaler, som kan fylde et almindeligt lytterum med lyd af meget høj kvalitet. I forhold til den billigere CWM664 er den bestykket med en råstærk 6” Kevlar-enhed med støbt chassis og ekstra stor svingspole. I kombination med den eksklusive Nautilus-ladede diskant med aluminiumsmembran bliver lydkvaliteten løftet op i næste klasse.

CWM663 er en ægte allrounder til alle de steder, hvor du stiller høje krav til lyden, men trods alt ikke har behov for den eksklusive kvalitet fra den dyrere 7-serie. For eksempel i dagligstuen eller hjemmebiografen, hvor du alt efter behov kan kombinere CWM663 med andre indbygningshøjttalere fra B&W.

Avancerede B&W-løsninger sikrer flot lydkvalitet

Den fyldige og dynamiske lyd fra CWM663 skyldes ikke mindst 6” bas/mellemtone-enheden med membran i vævet Kevlar og solidt støbt chassis. Disse avancerede løsninger finder du også i en lang række af B&W’s traditionelle højttalere.

CWM663 er også udstyret med en eksklusiv dome-diskant med aluminiumsmembran. Det unikke Nautilus-rør, som er monteret bag på diskanten, er en teknologi, som er hentet direkte fra B&W’s high-end serier. Røret virker i princippet som et omvendt horn, der kvæler al den uønskede energi fra membranens bagside. Resultatet er en usædvanlig ren og velopløst gengivelse af de højeste frekvenser. Med tretrins regulering af diskantniveauet kan du fintrimme lydbilledet til dit lytterum.

Usædvanlig nem montering uden værktøj

CWM663 er usædvanlig nem at montere. Når først udskæringshullet er lavet, kan du pakke værktøjskassen væk og ordne resten med de bare næver. Med B&W’s smarte QuickDog-system starter du med at fastgøre den separate monteringsramme i væggen ved hjælp af fjederbelastede klemmer. Herefter putter du kabelenderne i de to klemterminaler og klikker selve højttaleren på plads. Til slut sætter du den magnetiske frontgrill på. Hele operationen er overstået i løbet af få øjeblikke, og du har konstant begge hænder fri til opgaven. Nemmere kan det næsten ikke blive.

Den elegante og supertynde kant omkring højttaleren stikker kun 4 mm ud fra overfladen, så højttaleren er næsten usynlig, når først den er monteret. Grillen kan selvfølgelig overmales i den farve, du måtte ønske dig.

Tekniske tegninger kan downloades her


Skal jeg bruge en backbox?

En backbox er et separat kabinet, som du monterer bag på en indbygningshøjtaler skjult i væggen eller loftet, typisk for at opnå en helt lufttæt montering. HiFi Klubben anbefaler som udgangspunkt at montere en backbox med en indre volumen på 25 liter. Kan dette ikke lade sig gøre af pladshensyn, findes der alternative løsninger. Vil du vide mere om backboxes, så kan du læse mere her.

Tilbehør til Bowers & Wilkins CWM663

Tekniske specifikationer

Impedans8 ohm
Frekvensområde (-6dB)45-50.000 Hz
Følsomhed88 dB

Anbefalede produkter

CI 940
Effektforstærker til installation
6.999,- / Stk
C53
Effektforstærker til installation
47.999,- / Stk