Gå til indhold
Bowers & Wilkins
Indbygningshøjtaler til væg

Bowers & Wilkins CWM652

3.399,-stk
Ukendt leveringstid
Kompakt og avanceret 5” tovejs højttaler i høj kvalitet til indbygning i væg. Med Kevlar-enhed og Nautilus-diskant. Nem montering.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

B&W CWM652 – stærk og kompakt 5” in-wall-højttaler med avanceret teknik

CWM652 er en avanceret 5” tovejs in-wall-højttaler, som kan fylde et almindeligt lytterum med lyd af meget høj kvalitet. Bortset fra de mere kompakte mål minder den meget om den dyrere 6” model CWM664. I CWM652 er magnetsystemet endda ekstra kraftigt med en diameter på hele 100 mm til gavn for både præcision og dynamik. I kombination med den eksklusive Nautilus-ladede aluminiumsdiskant kan du se frem til meget flotte lydoplevelser, uanset om der står musik eller filmlyd på menuen.

CWM652 er en ægte allrounder til alle de steder, hvor du stiller høje krav til lyden, men ikke har behov for de helt store lydtryk. Alt efter behov kan du bruge den alene eller i kombination med andre indbygningshøjttalere fra B&W, f.eks. i hjemmebiografen.

Avancerede B&W-løsninger sikrer flot lydkvalitet

Den fyldige og dynamiske lyd fra CWM652 skyldes ikke mindst 5” bas/mellemtone-enheden med membran i vævet Kevlar og solidt støbt chassis. Disse avancerede løsninger finder du også i en lang række af B&W’s traditionelle højttalere.

CWM652 er også udstyret med en eksklusiv dome-diskant med aluminiumsmembran. Det unikke Nautilus-rør, som er monteret bag på diskanten, er en teknologi, som er hentet direkte fra B&W’s high-end serier. Røret virker i princippet som et omvendt horn, der kvæler al den uønskede energi fra membranens bagside. Resultatet er en usædvanlig ren og velopløst gengivelse af de højeste frekvenser. Med tretrins regulering af diskantniveauet kan du fintrimme lydbilledet til dit lytterum.

Usædvanlig nem montering uden værktøj

CWM652 er usædvanlig nem at montere. Når først udskæringshullet er lavet, kan du pakke værktøjskassen væk og ordne resten med de bare næver. Med B&W’s smarte QuickDog-system starter du med at fastgøre den separate monteringsramme i væggen ved hjælp af fjederbelastede klemmer. Herefter putter du kabelenderne i de to klemterminaler og klikker selve højttaleren på plads. Til slut sætter du den magnetiske frontgrill på. Hele operationen er overstået i løbet af få øjeblikke, og du har konstant begge hænder fri til opgaven. Nemmere kan det næsten ikke blive.

Den elegante og supertynde kant omkring højttaleren stikker kun 4 mm ud fra overfladen, så højttaleren er næsten usynlig, når først den er monteret. Grillen kan selvfølgelig overmales i den farve, du måtte ønske dig.

OBS: Hvis du monterer indbygningshøjtalere i ydervæg eller loft og derved gennembryder en dampspærre, skal du bruge en separat backbox. I andre vægge og lofter kan det i nogle tilfælde være en fordel, men i andre tilfælde får du bedre lyd uden backbox. Spørg i din HiFi Klubben butik.

Tekniske tegninger kan downloades her

Skal jeg bruge en backbox?

En backbox er et separat kabinet, som du monterer bag på en indbygningshøjtaler skjult i væggen eller loftet, typisk for at opnå en helt lufttæt montering. HiFi Klubben anbefaler som udgangspunkt at montere en backbox med en indre volumen på 25 liter. Kan dette ikke lade sig gøre af pladshensyn, findes der alternative løsninger. Vil du vide mere om backboxes, så kan du læse mere her.

Tilbehør til Bowers & Wilkins CWM652

Tekniske specifikationer

Impedans8 ohm
Frekvensområde (-6dB)54-50.000 Hz
Følsomhed86 dB

Anbefalede produkter

CI 940
Effektforstærker til installation
6.999,- / Stk