Gå til indhold
AudioQuest
Højtalerkabel

AudioQuest SLiP 14/2 DB

69,-Meter
Forventes på lager 29. juni 2024
  -
God løsning til installationsbrug, hvor du f.eks. har brug for at trække kablet gennem rør. Ledere i ultrarent LGC-kobber, fås i løbende meter.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

AudioQuest SLiP 14/2 – højttalerkabel perfekt til installationsbrug

  • Glat og fleksibelt
  • Nemt at trække gennem rør
  • Semi-massive 14 AWG ledere (2,08 mm2) i ultrarent LGC (Long-Grain Copper)
  • Relativt kompakt
  • Sælges i løbende meter til valgfri terminering
SLiP 14/2 er et glat og fleksibelt højttalerkabel, som er særdeles velegnet til installationsbrug og samtidig har fine lydmæssige kvaliteter. Det er meget nemt at trække igennem rør, og på trods af den moderate pris er det naturligvis stadig udført i rigtig AudioQuest-kvalitet, så den gode lyd ikke bliver kvalt på vej ud til dine højttalere.

Ledere i ultrarent LGC-kobber
Lederne i SLiP 14/2 er udført i ultrarent LGC (Long-Grain Copper). For at gøre kablet mere fleksibelt har AudioQuest valgt at bruge et antal tyndere enkeltledere (Semi-Solid Concentric Packed) i stedet for én massiv leder, som er deres normale princip til minimering af forvrængning. Lederne er dog stadig væsentlig kraftigere end i deciderede multicore-kabler.

Vær opmærksom på, at SLiP 14/2 også fås i 4-leder version (SLiP 14/4). Denne konfiguration kan give nogle ekstra fordele i installationer, for eksempel ved lange kabeltræk eller ved tilslutning af flere sæt højttalere.

AudioQuest SLiP 14/2 sælges i løbende meter.

OBS: HiFi Klubben kan levere store dele af sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside.

Tekniske specifikationer

AWG14

Anmeldelser


4.6
9 anmeldelser
5
6
4
2
3
1
2
0
1
0