Gå til indhold

Bowers & Wilkins

Højttalerne fra engelske Bowers & Wilkins er det foretrukne værktøj i en lang række af verdens professionelle lydstudier. Erfaringerne herfra er med til at løfte kvaliteten af alle B&W-produkter op i topklassen uanset pris. Dette gælder også aktive højttalere til trådløs streaming, samt høretelefoner.

109 produkter
109 produkter

  Højttalerteknologi i verdensklasse

  Engelske Bowers & Wilkins har siden starten i 1966 arbejdet sig frem til dagens position som en af verdens største producenter af kvalitetshøjttalere. En B&W-højttaler er et ekstremt avanceret og gennemarbejdet produkt, som i finish og teknisk konstruktion altid ligger i klassens absolutte top. Dette gælder både traditionelle højttalere og nye kategorier som f.eks. alt-i-ét iPod-højttalere, hvor B&W allerede fra start lagde sig i spidsen med den ikoniske Zeppelin.

  Topkvalitet til PC, streaming og bærbar musik

  B&W var nogle af de første på markedet til at tage iPod og streaming seriøst som hi-fi musikkilder. Den oprindelige Zeppelin er forlængst blevet trådløs via den smarte AirPlay-teknologi, og familien er udvidet med lækre hovedtelefoner, avancerede PC-højttalere og andre trådløse AirPlay-højttalere, som alle har den gode B&W-lyd tilfælles. Disse ”New Media”-produkter peger alle direkte ind i en fremtid, hvor kompakt brugervenlighed er lige så selvfølgelig som suveræn lydkvalitet.

  Superlyd i væg og loft

  Synes du, at god lyd skal høres, men ikke ses? Så er du ualmindelig godt hjulpet med B&W, som har et helt suverænt udvalg af indbygningshøjttalere til alle formål. Du kan få små og prisbillige modeller, som kan give dig baggrundsmusik fra loftet i dit badeværelse. I den anden ende af skalaen finder du eksklusive high-end indbygningshøjttalere til både musik og hjemmebio. Her får du kompromisløs lydkvalitet, som uden problemer kan hamle op med de fineste traditionelle systemer.

  Lyt til de professionelle – de lytter til B&W

  Uanset om du er til akustisk eller elektrisk musik, vil du være godt rustet med et sæt B&W-højttalere, som du kan finde lige fra budgetklassen til ekstrem high-end. B&W er ægte allroundere, som får både detaljerne og musikaliteten frem i alle indspilninger. Af denne grund har professionelle lydfolk verden over forlængst taget Bowers & Wilkins til sig som deres foretrukne værktøj. For eksempel i de legendariske Abbey Road-studier i London, hvor Beatles, Pink Floyd, U2 og en række andre verdensnavne har indspillet. Et bedre kvalitetsstempel kan du næsten ikke få.

  • Avanceret teknologi
  • Raffineret design
  • Fra kompaktklasse til ekstrem high-end
  • Mange løsninger til iPhone/iPad, trådløs streaming m.m.
  • Suverænt udvalg af indbygningshøjttalere