Gå til indhold
Bowers & Wilkins
Subwoofer

Bowers & Wilkins ASW608

5.499,-stk
Sort mat
Forventes på lager 29. juni 2024
  -
Varen indgår i system/pakke
Superkompakt 8” subwoofer, som er et perfekt match til B&W’s egen 600-serie kompakthøjtalere, både i stereo og surround.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

ASW608 – superkompakt 8” subwoofer med imponerende bas

 • Perfekt match til B&W 600-serie kompakthøjtalere
 • Imponerende dyb bas for en superkompakt subwoofer
 • Kan optimeres til både musik og filmlyd
 • Fleksible indstillingsmuligheder
 • Fås både i sort og hvid

ASW608 er en superkompakt 8” subwoofer, som vil give et kærkomment ekstra pift i bunden til kompakte højtalersystemer, uanset om det drejer sig om en stereo- eller surroundopsætning. Et perfekt supplement til de kompakte modeller i B&W’s egen 600-serie, som den matcher perfekt både i præstationer og finish.

Med 200 indbyggede digitale watt går ASW608 imponerende dybt, og den får sat masser af liv under action og eksplosioner i din hjemmebiograf. Samtidig er den præcis og veldefineret nok til også at spille musik på feinschmecker-niveau. Den beskedne størrelse og de alsidige reguleringsmuligheder gør det nemt at placere ASW608, og den vil passe fint ind i de allerfleste højtalersystemer i mellemklassen, uanset om det er i en stereo- eller surroundopsætning.

ASW608 fås i sort mat eller hvid mat finish.

B&W ASW608 – maksimal bas fra minimalt kabinet

Med en god subwoofer som ASW608 kan du spille højere, uden at dit højtalersystem går i knæ, men du kan også udvide frekvensområdet helt ned under høregrænsen – et område, hvor kun de allerfærreste (og allerstørste) almindelige højtalere er i stand til at sige noget som helst. Moderne digital filmlyd kan faktisk rumme information helt ned til 20 Hz, og så er du dernede, hvor ruderne og porcelænet på hylderne begynder at klirre, uden at du hører en lyd fra højtaleren. Velkommen til subwooferland!

Equalizer omgår fysikkens love

ASW608 har lukket kabinet uden refleksport – en konstruktion, som stiller enorme krav til både kabinettet, forstærkeren og ikke mindst enheden. Teoretisk set skulle sådanne kompakte konstruktioner ikke være i stand til at spille særlig dyb bas, men Bowers & Wilkins ”snyder” fysikkens love med et indbygget equalizer-kredsløb, som elektronisk forstærker den dybeste bas, før signalet sendes til enheden.

Prisen for dette er, at enheden og forstærkeren får helt ekstreme arbejdsvilkår. Derfor er både svingspole, magnetsystem og Kevlar/pap-membranen meget kraftigt dimensioneret, og forstærkeren har fået ekstra høj effekt, så den kan håndtere de voldsomme krav.

Kan optimeres til både film og musik

ASW608 fungerer lige godt til både film og musik, og den har en knap på bagsiden med tre indstillinger, hvor du kan optimere lyden til det ene eller andet formål (Bass EQ). Indstilling C optimerer subwooferen til mest mulig lydstyrke og dynamik, mens den i indstilling A vil spille så dybt som muligt, samtidig med at bassen bliver strammere og klarere defineret.

Den sidstnævnte indstilling fungerer i de fleste tilfælde bedre til musik, mens den første i mange systemer virker bedre til filmlyd. Der er ingen klippefaste regler, men du har under alle omstændigheder optimale muligheder for at finde den optimale løsning til din stue og din personlige smag.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Perfekt match til B&W 600-serie kompakthøjtalere
 • Imponerende dyb bas for en superkompakt subwoofer
 • Kan optimeres til både musik og filmlyd
 • Fleksible indstillingsmuligheder
 • Fås både i sort og hvid

Begrænsninger

 • Ikke så råstærk som nogle alternativer
 • Ikke finish i lak eller ægte træfinér

Tilbehør til Bowers & Wilkins ASW608

Tekniske specifikationer

Frekvensområde Hz (-3dB)32-140
Forstærker effekt (max)200 watt
Bas størrelse8"
Delefrekvenser40-140 Hz
Kabinet typeLukket

Anmeldelser


4.9
22 anmeldelser
5
20
4
2
3
0
2
0
1
0

Anbefalede produkter