Gå til indhold
DALI SUB E-12 F Subwoofer

DALISUB E-12 FSubwoofer

Få din stue fyldt op med overraskende stor baslyd fra forholdsvis lille kabinet. Den digitale forstærker gør dette muligt. Flere farver.
Satin Black
stk5.499,-
Forventes på lager 15. december 2021.
 Opleves i
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

DALI SUB E-12F – stærk subwoofer i flot design

SUB E-12F er en elegant 12” subwoofer, som vil være et lækkert supplement både til DALIs egen ZENSOR-serie og til andre højttalersystemer i god kvalitet. Med 220 watt indbygget Klasse D-forstærker og en bundsolid long-stroke-enhed med membran i ren aluminium har du kræfter nok til langt de fleste formål, uanset om der står musik eller filmlyd på programmet.

Designet er også i top med højglanslakeret front og smart fod i aluminium. Og hvis du vælger at bruge SUB E-12F uden stoffronten, kan du glæde dig over den utrolig elegante membran med laser-indgraveret DALI-logo. Fronten er monteret med magneter i kanten, så du nemt kan fjerne den og nyde det flotte syn uden skæmmende monteringshuller.

Perfekt til både musik og filmlyd
SUB E-12F er i modsætning til mange andre af markedets subwoofere konstrueret til at fungere lige godt til både musik og filmlyd. For at opnå dette er der brug for både præcision og råstyrke – her handler det ikke om tomt bulder, men om at få den allerdybeste oktav naturligt integreret i lydbilledet, så du både kan lytte med ørerne og med kroppen.

Når SUB E-12F er rigtigt placeret og indstillet, får du hele den fysiske oplevelse fra basguitarer, trommer og filmeksplosioner, uden at du samtidig skal døje med den overdrevne og svampede bas, som kendetegner mange billige subwoofere.

SUB E-12F fås med finish i sort ask, lys valnød eller hvid.

OBS: Subwooferkabel købes separat.

Tekniske specifikationer

Bas størrelse12"
Delefrekvenser (Hz)40-120 Hz
Forstærker effekt (max)220 watt
Frekvensområde Hz (-3dB)28-190
Kabinet typeBasrefleks

Tilbehør til DALI SUB E-12 F

Anbefalede produkter

DALI OBERON 1 Kompakt højtaler
DALI OBERON 1
Kompakt højtaler
3.298,- / par
DALI OBERON 5 Gulvhøjtaler
DALI OBERON 5
Gulvhøjtaler
6.798,- / par