Gå til indhold
2.699,-par
Forventes på lager 1. juni 2024
  -
8” tovejs lofthøjttaler til alle de steder, hvor du vil have usynlig baggrundsmusik i fornuftig kvalitet til en fornuftig pris.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

B&W CCM382 – økonomisk 8" lofthøjttaler

CCM382 er en 8" tovejs lofthøjttaler, som er et fint valg til alle de steder, hvor du vil have usynlig baggrundsmusik i fornuftig kvalitet, uden at det koster mere end højst nødvendigt. Det kan for eksempel være køkken/alrum, soveværelse, spisestue, kontor osv.

Med sin 8" enhed giver CCM382 dig mere bund og råstyrke i lyden i forhold til den mindre CCM362. Vil du have baggrundsmusik i god kvalitet og samtidig have den lidt dybere bas med i lydbilledet, er CCM382 et godt valg. Den fugtbestandige kunststofmembran giver dig også mulighed for at indbygge musik i lokaler med høj luftfugtighed, f.eks. en indendørs swimmingpool.

Nem montering

CCM382 er nem at montere i loftet. Når først udskæringshullet er lavet, kan du hurtigt skrue højttaleren fast ved hjælp af de smarte "Dogleg"-beslag. Til slut sætter du den magnetiske frontgrill på. Den elegante og supertynde kant omkring højttaleren stikker kun 4 mm ud fra overfladen, så højttaleren er næsten usynlig, når først den er monteret. Grillen kan selvfølgelig overmales i den farve, du måtte ønske dig.

Kvadratisk frontgrill og backbox som ekstraudstyr

Som en smart finesse kan den runde standard-frontgrill udskiftes til en kvadratisk udgave (købes separat), hvis du skulle ønske det af indretningsmæssige grunde. Du behøver ikke at skære et nyt hul i loftet – du skal bare klikke den medfølgende kvadratiske ramme på kanten af højttaleren og montere den nye grill. Så kan du til enhver tid finde den løsning, der passer bedst ind i dit hjem.

Hvis du har brug for en "backbox" til højttaleren, for eksempel af hensyn til lyd- eller brandisolering, kan denne købes som ekstraudstyr. I langt de fleste tilfælde er backboxen dog ikke nødvendig.

Tekniske tegninger kan downloades her

Skal jeg bruge en backbox?

En backbox er et separat kabinet, som du monterer bag på en indbygningshøjtaler skjult i væggen eller loftet, typisk for at opnå en helt lufttæt montering. HiFi Klubben anbefaler som udgangspunkt at montere en backbox med en indre volumen på 25 liter. Kan dette ikke lade sig gøre af pladshensyn, findes der alternative løsninger. Vil du vide mere om backboxes, så kan du læse mere her.

Tilbehør til Bowers & Wilkins CCM382

Tekniske specifikationer

Impedans8 ohm
Frekvensområde (-6dB)45-30.000 Hz
Følsomhed90 dB

Anmeldelser


4.0
3 anmeldelser
5
1
4
1
3
1
2
0
1
0
Rene
Holland
2/28/2024

+ dejlig ren lyd + nok strøm til et stort stue køkken - For rigtig flot lyd har du virkelig brug for en subwoofer -god lyd er vanedannende (i mellemtiden erstatter al lyd til B &W)

Rene
Holland
Daniel
Sverige
1/26/2024
Daniel
Sverige
Daugaard
Danmark
1/12/2024

Søgte en løsning på problemet med dårlig lyd fra kollegaernes pc-højttalere. I HiFi klubbens indbydende butik i Lyngby demonstrerede det velvillige personale B&Ws CCM382 til indbygning i loftet. Efter at have hørt flere var der ikke så megen tvivl. Installationen i kabinetter (Dali PH UNI 25) er obligatorisk hvis man vil have den fulde oplevelse. En meget elegant løsning med masser af vellyd. De kan varmt anbefales.

Daugaard
Danmark

Anbefalede produkter

C53
Effektforstærker til installation
47.999,- / Stk
CI 940
Effektforstærker til installation
6.999,- / Stk