Gå til indhold

Få en lækker boligstil med et ægte hi-fi møbel

Gem anlægget
– ikke den gode lyd

De geniale hi-fi-møbler fra unnu og clic lader dig helt selv bestemme, hvad der skal stå frit fremme, og hvad der skal gemmes væk. Dermed får både dit anlæg og din stue alle chancer for at vise sig fra deres bedste side.

Med de danskproducerede hi-fi møbler fra unnu og clic er du ikke længere afskåret fra at anskaffe dit drømmeanlæg, bare fordi du eller din partner ikke har lyst til at se på elektronik og højtalere i stuen. Her kan du nemlig gemme hele anlægget – inklusive et sæt mellemstore højtalere og en subwoofer – bag geniale og elegante stoflåger, som tillader passage af både lyd og signaler fra fjernbetjeningen. Ren win-win for alle parter, og din boligindretning vil elske det.

Kombinér dit møbel til netop dit behov

Modulopbygningen af unnu og clic giver dig et hav af muligheder for at sammensætte den løsning, der præcist matcher dit behov. Hvis du for eksempel har brug for et møbel i fire sektioners bredde, kan du frit vælge mellem 2+2 eller 3+1. Der medfølger en flytbar hylde til hver sektion, og herudover kan du separat købe skuffer, låger, fødder og andet tilbehør. Møblerne er dimensioneret til seriøst hi-fi udstyr i standard 43 cm bredde, så du har god plads til både dine apparater og tilhørende kabler.

Altid ærlig rådgivning!

Book et gratis møde

Vi ønsker at give dig vores udelte opmærksomhed, så book en tid til en snak. Det vil tage mellem en halv og en hel time, og det er gratis og uforpligtende.

Kompakt anlæg i kompakt møbel – den ultimative TV-soundbar

Hvis du har et lille anlæg eller ønsker at placere en soundbar-højtaler under dit TV, kan du også få kompakte møbler, som er specielt designet til netop dette formål. Her har du en virkelig smart mulighed for at kombinere dig frem til en ægte hi-fi løsning, som ikke fylder meget mere end en soundbar, men giver dig lyd på et drastisk højere kvalitetsniveau.

To systemer med kvalitet og luksus

Både unnu og clic bygger på samme grundkoncept med moduler og tilbehør. Den store forskel ligger i finishen, hvor unnu er basisversion og clic er luksusudgaven. Begge systemer er udført i lakeret MDF-plade, et meget stærkt og stift materiale, som også er meget anvendt til f.eks. højtalerkabinetter. Med MDF kan du trygt placere et stort TV midt på overpladen uden at være nervøs for, at den bøjer.

Møblerne fra clic er eksklusivt udført i enhver detalje. Her er der brugt supersolid 22 mm MDF, som foldes ud fra én plade og limes og dyvles sammen. Til forskel fra unnu er fronterne på pladerne elegant afsluttet i en skrå vinkel, og vælger du en udgave i ægte træfiner, er samlingerne også særdeles imponerende. Her er fineren nemlig på raffineret vis foldet omkring kanterne og skåret i smig sammen med pladen.

Når du har afgivet din bestilling, samler clic dit personlige hi-fi-møbel i hånden, så du får leveret et helt færdigt og gennemtjekket produkt af højeste standard, hvor du kun skal forholde dig til montering af vægbeslag og eventuelle ben. Ved unnu modtager du grundmøblet samlet, hvorefter du selv monterer dit valgte tilbehør (vægbeslag, låger, skuffer, hjul m.m.).

Kom ind i HiFi Klubben, og oplev de geniale muligheder med et rigtigt hi-fi møbel!

Relaterede artikler