Gå til indhold

unnu - den ideelle møbelløsning til dit anlæg og dit TV

Gem anlægget
ikke den gode lyd

De geniale unnu hi-fi-møbler lader dig helt selv bestemme, hvad der skal stå frit fremme, og hvad der skal gemmes væk. Dermed får både dit anlæg og din stue alle chancer for at vise sig fra deres bedste side.

Med de danskproducerede unnu-møbler er du ikke længere afskåret fra at anskaffe dit drømmeanlæg, bare fordi du eller din bedre halvdel ikke har lyst til at se på elektronik og højttalere i stuen. Her kan du nemlig gemme hele anlægget – inklusive et sæt mellemstore højttalere og en subwoofer – bag elegante stoflåger, som tillader passage af både lyd og fjernbetjenings-signaler. Du får dit anlæg – og din bedre halvdel bliver fri for at se på det!

UNNU 231 v2

UNNU 231 v2

UNNU 231 v2

unnu-møblerne er udført i MDF-plade, et meget stærkt og stift materiale, som også er meget anvendt til f.eks. højttalerkabinetter. Med MDF kan du trygt placere et stort TV midt på overpladen uden at være nervøs for, at den bøjer. Den silkematte lak er både elegant og meget modstandsdygtig over for skrammer, og unnu er dimensioneret til seriøst hi-fi udstyr i standard 43 cm bredde. Derfor har du god plads til både dine apparater og tilhørende kabler.

Kombinér dit unnu-møbel til netop dit behov

Modulopbygningen giver dig et hav af muligheder for at sammensætte den unnu-løsning, der præcist matcher dit behov. Hvis du for eksempel har brug for et møbel i fire sektioners bredde, kan du frit vælge mellem 2+2 eller 3+1. Der medfølger en flytbar hylde til hver sektion, og herudover kan du separat købe skuffer, låger, fødder og andet tilbehør.

UNNU 120S v2

UNNU 120S v2

UNNU 120S v2

Kompakt anlæg og unnu – den ultimative TV-soundbar

Hvis du har et lille anlæg eller ønsker at placere en soundbar-højttaler under dit TV, kan du også få kompakte unnu-møbler, som er specielt designet til netop dette formål. Her har du en virkelig smart mulighed for at kombinere dig frem til en ægte hi-fi-løsning, som ikke fylder meget mere end en soundbar, men giver dig lyd på et drastisk højere kvalitetsniveau.

Kom ind i Hi-Fi Klubben og oplev unnu!