Gå til indhold
Et komplet hi-fi-møbel med anlæg giver dig alt det nødvendige til at fylde rummet med vellyd, uden at du skal se på teknik og kabler.

Gem anlægget i et smart
lydmøbel
Jesper forklarer

Et elegant lydmøbel er det perfekte alternativ, hvis du gerne vil gemme anlæg og højtalere væk, men ikke ønsker at bygge grejet ind i dine vægge og lofter. Vælg en køreklar løsning, eller sammensæt dit helt eget system.

Lydmøbler
til ethvert behov

Der er utallige muligheder for at kombinere møbler og hi-fi. Her på siden kan du se nogle eksempler på køreklare hi-fi-møbler med anlæg og højtalere. Vi står naturligvis klar med råd og vejledning i butikkerne, hvis du har brug for en anden kombination, eller hvis du er i tvivl om noget.

Køreklar
Løsning

Tre elegante
møbelsystemer
Lemus, clic og unnu

Lemus HOME kollektionen er velbyggede musikmøbler med et komplet hi-fi-anlæg indbygget fra fødslen. Lemus er til dig, der vil have et køreklart system uden at skulle spekulere på at sammensætte forstærkere og højtalere. Du behøver bare at tilslutte dit TV eller vælge et musiknummer på din telefon – så strømmer den gode lyd ud i stuen.

Møblerne fra clic og unnu er en individuel og fleksibel løsning, hvor du selv kan sammensætte møbel og anlæg til dit personlige behov. Alternativt kan du vælge en af vores færdige løsninger. Møblerne er designet til rigtig hi-fi, så du bekvemt kan skjule alt dit tekniske grej bag låger eller vise det frem, hvis du foretrækker det. Både de eksklusive clic-møbler og de mere prisvenlige søstermodeller fra unnu fås i mange størrelser og farver. Du vælger selv tilbehør som låger, skuffer, hylder, hjul, fødder m.m. 

Både Lemus, clic og unnu har en genial detalje tilfælles, nemlig de elegante stoflåger, som slipper både lyd og fjernbetjenings-signaler frit igennem. Det betyder, at du kan skjule alt grejet og bare nyde den gode lyd, mens du styrer begivenhederne fra din yndlingsplads i sofaen.

Sammensæt dit eget
lydmøbel

De elegante hi-fi-møbler fra clic og unnu er en individuel og fleksibel løsning, hvor du selv kan sammensætte møblet, så det præcist matcher dit anlæg og din boligindretning.
Læs mere her