Gå til indhold
Højtalere til udendørs brug er bygget til at modstå vejr og vind, så du også kan få kvalitetslyd på terrassen, i garagen, i båden og andre steder, hvor klimaet er usundt for almindelige højtalere.

Nyd den gode lyd
udendørs
Jesper forklarer

Et sæt rigtige udendørshøjtalere giver dig det fulde lydbillede i rigtig stereo, og det er en helt anden oplevelse end med en enkeltstående Bluetooth-højtaler. Du risikerer ikke dødt batteri lige midt i den gode stemning, og med udendørs højtalere behøver du heller ikke at spille højt gennem terrassedøren for at høre musikken. Det vil din nabo med garanti sætte pris på.

Udendørshøjtalere virker på samme måde som helt almindelige højtalere, og derfor skal du også bruge et anlæg, som kan pumpe musikken ud i dem. Det kan vi selvfølgelig hjælpe dig med.

Lækre og robuste 
udendørs
højtalere

Selv en prisvenlig model – for eksempel fra Argon Audio – vil give dig masser af god udendørs lyd. Hvis du er kræsen, kan Bowers & Wilkins tilbyde modeller, som både i lydkvalitet og design er så lækre, at de også vil være en fin løsning mange steder indendørs. Udendørs højtalere leveres med beslag, så du kan montere dem permanent, for eksempel under et tagudhæng.

En endnu mere diskret og elegant løsning er at montere vejrbestandige lofthøjtalere i tagudhænget eller i et forsænket loft op mod overboens altan. Her er den robuste Marine-serie fra Bowers & Wilkins helt i særklasse. Det samme gælder, hvis du har brug for indbygningslyd i båden eller i et indendørs poolområde.

Højtalere til
udendørs lyd

Udendørs højtaler med
suveræn lyd

Bowers & Wilkins AM-1 er en suverænt velspillende, lækker og anvendelig udendørshøjttaler. Designet er vejrbestandigt, og lydkvaliteten er så høj, at AM-1 også vil være en fin løsning mange steder indendørs. Beslag til væg/loft medfølger, fås i sort eller hvid.
Læs mere om AM-1

Nyd alverdens musik
trådløst

Du får endnu flere lækre muligheder, hvis du kombinerer dine udendørs højtalere med et multirums-musiksystem som Sonos, Bluesound eller Denon HEOS. De har alle trådløs betjening via dit wi-fi-netværk, og du skal bare én gang for alle trække et kabel fra højtalerne til anlægget inde i huset, hvorefter du frit – og trådløst – kan vælge alverdens musik og skrue op og ned direkte fra din telefon.

Sådan en løsning giver dig en superlækker totaloplevelse. Lyden er i ægte hi-fi kvalitet, musikken på terrassen spiller perfekt synkront med musikken i stuen, køkkenet og andre rum, og via appen kan du lynhurtigt finjustere lydstyrken, mens du stadig har fuld kontrol over pølserne på grillen.

Book et
gratis
møde om indbygningslyd

Vi vil gerne give dig den bedste og mest personlige rådgivning til dine planer for indbygningslyd. Book en tid til en gratis og uforpligtende snak – så er du allerede godt på vej til et godt resultat. Du er også velkommen til at stille spørgsmål i en af vores butikker.

Så simpelt kan det gøres

  • Hvis du har et anlæg i forvejen og bare gerne vil have lyden med udenfor, kan det faktisk gøres både økonomisk og smart. Du kan nemlig nøjes med at købe et par gode udendørshøjtalere og en passende længde højtalerkabel.

  • Hvis du ikke har omskifter til to sæt højtalere på dit anlæg, sætter du bare kablerne i de samme terminaler som højtalerne i stuen.

  • Få en elektriker til at montere en afbryder i form af en almindelig dobbelt lyskontakt på terrassevæggen – så spiller dine udendørshøjtalere kun med, når du ønsker det.