Gå til indhold
Med højtalerne bygget ind i loftet vil hverken du eller dine gæster skænke dem en tanke, hvis der ikke lige bliver spillet på dem. Her får du usynlig lyd for alle pengene, og du kan koncentrere dig 100 procent om din boligindretning.

Lækker lyd fra
loftet
Jesper forklarer

Lofthøjtalere er rigtig gode til jævn baggrundsmusik i både små og store rum, og du kan også med fordel bruge dem som side- og baghøjtalere i din hjemmebiograf. Som hovedregel er lofthøjtalere nemlig beregnet til de steder, hvor du ikke har brug for et superpræcist hi-fi-lydbillede, og netop i hjemmebiografen kan det være et plus, at lyden bliver spredt lidt ekstra.

Der findes også lofthøjtalere, hvor enhederne er vinklet til at pege fremad i retning af din lytteposition. Et spændende alternativ, hvis du ønsker et højkvalitets stereosystem eller frontsystem i din hjemmebiograf, men ikke har mulighed for at bygge højtalerne ind i væggen på grund af glasarealer, beton eller andre forhindringer.

Lofthøjtalere virker på samme måde som helt almindelige højtalere, og derfor skal du også bruge et anlæg, som kan pumpe musikken ud i dem – gennem de kabler, du har skjult inde i væggen eller loftet. For eksempel en af de populære Sonos eller Bluesound streamingløsninger, som du kan betjene direkte fra din telefon. Det kan vi selvfølgelig hjælpe dig med.

Højtalere til
loftet

Lofthøjtalere
til alle behov - også hjemmebio

I HiFi Klubben kan du vælge mellem lofthøjtalere til mange forskellige behov. I den prisvenlige ende finder du mange kompakte og enkle modeller, som passer til entreen, badeværelset og andre steder, hvor du ikke stiller de helt store krav til lyden. Nogle modeller har endda to indbyggede enheder, så du kan få stereolyd fra én enkelt højtaler diskret monteret i loftet. Denne løsning er også fin til meget aflange rum, hvor det ellers kan være svært at opnå en jævn spredning af lyden. Det samme gælder surround-hjemmebio, hvor nogle modeller kan bruges til at give ekstra god rumfornemmelse i lyden.

I takt med at du bevæger dig op igennem rækkerne, får du højere lydkvalitet og/eller mulighed for højere lydtryk. Det er alle tiders til f.eks. et stort køkken/alrum, og du behøver ikke at skulle se på hverken anlæg, højtalere eller subwoofer til daglig. På nogle modeller kan du vælge mellem rund og firkantet frontgrill, så højtaleren kommer til at matche din indretning optimalt.

Book et
gratis
møde om indbygningslyd

Vi vil gerne give dig den bedste og mest personlige rådgivning til dine planer for indbygningslyd. Book en tid til en gratis og uforpligtende snak – så er du allerede godt på vej til et godt resultat. Du er også velkommen til at stille spørgsmål i en af vores butikker.

Læg vejen forbi en af vores butikker, og spørg løs om lofthøjtalere. Vi kan vejlede dig detaljeret omkring de mange muligheder, så du får den optimale lyd i hele dit hjem. Om nødvendigt kan vi komme og tjekke mulighederne hjemme hos dig, inden vi foreslår en løsning.

Udvalgte systemer til
lyd i loft