Gå til indhold
Bang & Olufsen
Indbygningshøjtaler til loft (par)

Bang & Olufsen Celestial BOC62

6.998,-par
Leveringstid 3-4 uger
  -
Varen indgår i system/pakke
Tovejs 6” lofthøjtaler til lækker baggrundsmusik i små og mellemstore rum. Hvid frontgrill medfølger. Hvid frontgrill medfølger, eksklusiv frontgrill i udfræset aluminium fås som ekstraudstyr.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Bang & Olufsen Celestial BOC62 – 6” lofthøjtaler til små og mellemstore rum

 • 2-vejs konstruktion med 6” bas/mellemtone
 • Til god baggrundslyd i små og mellemstore rum
 • Diskant kan vinkles i retning af lytteposition
 • Fugtbestandigt design
 • Hvid frontgrill medfølger
 • Eksklusiv frontgrill i udfræset aluminium fås separat
 • Hvid frontgrill medfølger

B&O Celestial BOC62 er en tovejs 6” lofthøjtaler, som kan fylde små og mellemstore rum med musik i god kvalitet. Diskant-enheden kan vinkles i retning af din foretrukne lytteposition, og du kan justere grundklangen på selve højtaleren, så du får den optimale lyd i netop dit rum.

Celestial BOC62 er et solidt valg til en indbygningsløsning baseret på en dedikeret B&O-løsning med Beosound Core og Beoamp 2. Der er dog intet i vejen for at kombinere højtaleren med andre multirums-systemer som Sonos, Bluesound og Denon HEOS, alternativt med hi-fi-produkter fra andre producenter.

Frontgrill i udfræset aluminium – når det usynlige skal ses

Som noget helt unikt kan du tilkøbe Bang & Olufsens fantastiske ”Advanced” frontgrill i udfræset aluminium. På den måde får du en installation, der næsten fungerer som et smykke på din loftflade, og du kan vælge imellem flere forskellige farver, så du kan matche optimalt med dit interiør.

Tekniske tegninger kan downloades her

Bang & Olufsen Celestial-serie – seriøse lofthøjtalere med unikke og eksklusive designmuligheder

Celestial-serien er B&O’s serie af højkvalitets indbygningshøjtalere til loft. De er en perfekt løsning til alle de steder, hvor du gerne vil fylde rummet med god lyd uden at belaste dit interiør med traditionelle højtalere, f.eks. i køkken/alrum.

I modsætning til de fleste andre lofthøjtalere på markedet er Celestial ikke nødvendigvis tænkt til at fremstå så diskret og usynligt som muligt. B&O har nemlig designet et udvalg af fantastiske fronter i udfræset aluminium (Advanced Grilles), som vil give et helt unikt og eksklusivt look, når højtaleren er monteret i dit loft.

Aluminiumsfronterne er designet og produceret på B&O’s eget Factory 5 anlæg i Struer, som stadig varetager de mest avancerede opgaver i forbindelse med deres produkter. Den tid og omhu, som lægges i arbejdet her, skinner igennem fra første sekund, hvor du ser det færdige resultat. Her har du virkelig en serie af indbygningshøjtalere, som tåler at få opmærksomhed – også når de ikke spiller.

Optimal lydkvalitet under alle forhold

Celestial softdome-diskanten er udstyret med den patenterede ”tonearm”-teknologi, som stabiliserer enheden til gavn for både lydtryk og spredning. Diskanten er yderligere monteret på et drejeligt beslag, så du kan vinkle den i retning af din lytteposition. På de større trevejs-modeller kan både diskant og mellemtone vinkles individuelt.

Med EQ-knappen på højtaleren kan du vælge mellem en neutral frekvensgang og en lidt mere tilbagetrukket mellemtone. Sidstnævnte vil opleves som en lidt mere fyldig bas og lidt mere fremhævet diskant. Det kan give en mere livlig lyd, hvis du for eksempel har monteret højtaleren med en lille backbox af pladshensyn. Det kan også være, at du bare bedre kan lide det sådan, og når det handler om indbygningslyd, er alle tricks tilladt, inklusive tonekontroller.

Smarte monteringsløsninger og valgfri frontgrill

Celestial monteres i loftet ved hjælp af det smarte ”Zip-Cliq”-beslag, som giver en både nem og stabil montering uden brug af værktøj. Hvis uheldet alligevel skulle være ude, sikrer en lille lås, at højtaleren ikke kan ryge ud af monteringsringen.

Alle Celestial højtalere er udført i fugtbestandigt design (IPX6), og 6” og 6” modellerne monteres i samme størrelse udskæringshul. Det giver ekstra fleksible muligheder, hvis du på et senere tidspunkt vil udbygge eller omrokere dit system. Den synlige diameter på højtalerne er også mindre end de fleste alternativer i samme størrelse fra konkurrenterne.

Den medfølgende hvide standard-frontgrill er udsmykket med en elegant aluminiumsring, som giver et eksklusivt visuelt indtryk, når højtaleren er færdigmonteret i loftet. Grillen er bekvemt fastgjort med magneter, og den kan sprøjtelakeres, så højtaleren bliver så usynlig som mulig på et farvet loft. Hvis du af indretningsmæssige årsager foretrækker en kvadratisk frontgrill, kan denne købes som ekstraudstyr. Og hvis du vil gå all-in med at præsentere dine Celestial højtalere, kan du vælge en af B&O’s fantastiske Advanced Grilles i udfræset aluminium.

Origin Acoustics og B&O

Celestial-højtalerne fra Bang & Olufsen er lavet i et samarbejde med Origin Acoustics, som er eksperter i indbygningshøjtalere til næsten alle tænkelige formål. B&O har bidraget med tuning og design samt brugen af den lille patenterede ”tonearm”, som optimerer ydelsen fra diskanten. 

Skal jeg bruge en backbox?

En backbox er et separat kabinet, som du monterer bag på en indbygningshøjtaler skjult i væggen eller loftet, typisk for at opnå en helt lufttæt montering. HiFi Klubben anbefaler som udgangspunkt at montere en backbox med en indre volumen på 25 liter. Kan dette ikke lade sig gøre af pladshensyn, findes der alternative løsninger. Vil du vide mere om backboxes, så kan du læse mere her.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • 2-vejs konstruktion med 6” bas/mellemtone
 • Til god baggrundslyd i små og mellemstore rum
 • Kan monteres i samme udskæringshul som 8” Celestial-modellerne
 • Diskant kan vinkles i retning af lytteposition
 • Klang kan reguleres på højtaleren (EQ-switches)
 • Fugtbestandigt design (IPX6)
 • Nem montering uden værktøj (Zip-Cliq)
 • Elegant hvid standard frontgrill medfølger
 • Eksklusiv frontgrill i udfræset aluminium fås separat

Begrænsninger

 • Ikke beregnet til eftermontering i eksisterende loft
 • Der findes bedre alternativer til kritisk musiklytning

Tilbehør til Bang & Olufsen Celestial BOC62

Tekniske specifikationer

Impedans6 ohm
Frekvensområde (-3dB)48-20.000 Hz
Følsomhed89 dB

Anbefalede produkter