Gå til indhold
Bowers & Wilkins CCM683 Indbygningshøjtaler til loft

Bowers & WilkinsCCM683Indbygningshøjtaler til loft

Avanceret tovejs lofthøjttaler med Nautilus-ladet diskant. Den kraftige 8” enhed giver dig kvalitetslyd for hver en krone, også i større rum.
stk3.499,-
Forventes på lager 8. oktober 2021.
 Opleves i
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

B&W CCM683 – råstærk 8" lofthøjttaler med avanceret teknik

CCM683 er en avanceret tovejs lofthøjttaler, som kan fylde selv et større rum med lyd af meget høj kvalitet. Den er bestykket med en råstærk 8" Kevlar-enhed og en højkvalitets Nautilus-ladet diskant, og selvom 8" enheden ikke er helt så kraftigt konstrueret som i den dyrere CCM682, får du alligevel en usædvanlig ren og dynamisk lyd for en lofthøjttaler.

CCM683 er en ideel lofthøjttaler til alle de steder, hvor du vil fylde et lokale med flot og fyldig lyd, men ikke har behov for det superpræcise lydbillede, som den dyrere 7-serie leverer. Et typisk scenarie kan være et stort køkken/alrum, hvor du ønsker usynlig højkvalitets lyd til daglig og samtidig mulighed for at fyre eftertrykkeligt op under lokalet, hvis der skal være fest. CCM683 er selvfølgelig også særdeles velegnet som side/baghøjttaler i en godt hjemmebio-system.

Avancerede B&W-løsninger sikrer flot lydkvalitet

Den fyldige og dynamiske lyd fra CCM683 skyldes ikke mindst 8" bas/mellemtone-enheden med membran i vævet Kevlar og solidt støbt chassis. Disse avancerede løsninger finder du også i en lang række af B&W's traditionelle højttalere.

CCM683 er også udstyret med en eksklusiv diskant med aluminiumsmembran. B&W's unikke Nautilus-ladning af diskanten har i denne serie fået en helt ny udformning, hvor det traditionelle rør er erstattet af en spiralformet diffuser på enhedens bagside. Ligesom røret virker denne lyd-spiral i princippet som et omvendt horn, der kvæler al den uønskede energi fra membranens bagside. Resultatet er en usædvanlig ren og velopløst gengivelse af de højeste frekvenser.

Diskanten på CCM683 er monteret på et drejeled, så den kan vinkles i retning af din lytteposition. Du får også tretrins EQ-indstilling af mellemtone-området, så du yderligere kan fintrimme lydbilledet til dit lytterum.

Usædvanlig nem montering uden værktøj

CCM683 er usædvanlig nem at montere i loftet. Når først udskæringshullet er lavet, kan du pakke værktøjskassen væk og ordne resten med de bare næver. Med B&W's smarte QuickDog-system starter du med at fastgøre den separate monteringsramme i loftet ved hjælp af fjederbelastede klemmer. Herefter putter du kabelenderne i de to klemterminaler og klikker selve højttaleren på plads. Til slut sætter du den magnetiske frontgrill på. Hele operationen er overstået i løbet af få øjeblikke, og du har konstant begge hænder fri til opgaven. Nemmere kan det næsten ikke blive.

Den elegante og supertynde kant omkring højttaleren stikker kun 4 mm ud fra overfladen, så højttaleren er næsten usynlig, når først den er monteret. Grillen kan selvfølgelig overmales i den farve, du måtte ønske dig.

Kvadratisk frontgrill og backbox som ekstraudstyr

Som en smart finesse kan den runde standard-frontgrill udskiftes til en kvadratisk udgave (købes separat), hvis du skulle ønske det af indretningsmæssige grunde. Du behøver ikke at skære et nyt hul i loftet – du skal bare klikke den medfølgende kvadratiske ramme på kanten af højttaleren og montere den nye grill. Så kan du til enhver tid finde den løsning, der passer bedst ind i dit hjem.

Hvis du har brug for en "backbox" til højttaleren, for eksempel af hensyn til lyd- eller brandisolering, kan denne købes som ekstraudstyr. I langt de fleste tilfælde er backboxen dog ikke nødvendig.

Videoer om Bowers & Wilkins CCM683

Tekniske specifikationer

Følsomhed88 dB
Frekvensområde (-6dB)35-50.000 Hz
Impedans8 ohm

Tilbehør til Bowers & Wilkins CCM683

Anbefalede produkter

Sonos Amp Kompaktanlæg med Streaming
Kompaktanlæg med Streaming
5.999,- / stk