Gå til indhold
Bowers & Wilkins
Indbygningshøjtaler til loft

Bowers & Wilkins CCM663

2.999,-stk
Forventes på lager 22. juni 2024
  -
Avanceret tovejs lofthøjttaler med tekniske løsninger fra B&W’s topmodeller, som giver dig strålende lydkvalitet. Enkel montering.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

B&W CCM663 – stærk 6" lofthøjttaler med avanceret teknik

CCM663 er en avanceret tovejs lofthøjttaler, som kan fylde et almindeligt lytterum med lyd af meget høj kvalitet. I forhold til den billigere CCM664 er den bestykket med en råstærk 6" Kevlar-enhed og en højkvalitets Nautilus-ladet diskant, hvilket løfter lyden op i næste klasse.

CCM663 er den ideelle lofthøjttaler til alle de steder, hvor du vil fylde et lokale med flot og fyldig lyd, men ikke har behov for de helt store lydtryk. Et typisk scenarie kan være et køkken/alrum, hvor du ønsker usynlig højkvalitets lyd til daglig og samtidig mulighed for at spille pænt højt, hvis der for eksempel kommer gæster. Og ellers kan du selv fortsætte: soveværelse, spisestue, kontor osv. CCM663 er selvfølgelig også meget velegnet som side/baghøjttaler i en godt hjemmebio-system.

Avancerede B&W-løsninger sikrer flot lydkvalitet

Den fyldige og dynamiske lyd fra CCM663 skyldes ikke mindst 6" bas/mellemtone-enheden med membran i vævet Kevlar og solidt støbt chassis. Disse avancerede løsninger finder du også i en lang række af B&W's traditionelle højttalere.

CCM663 er også udstyret med en eksklusiv diskant med aluminiumsmembran. B&W's unikke Nautilus-ladning af diskanten har i denne serie fået en helt ny udformning, hvor det traditionelle rør er erstattet af en spiralformet diffuser på enhedens bagside. Ligesom røret virker denne lyd-spiral i princippet som et omvendt horn, der kvæler al den uønskede energi fra membranens bagside. Resultatet er en usædvanlig ren og velopløst gengivelse af de højeste frekvenser.

Diskanten på CCM663 er monteret på et drejeled, så den kan vinkles i retning af din lytteposition. Du får også tretrins EQ-indstilling af mellemtone-området, så du yderligere kan fintrimme lydbilledet til dit lytterum.

Usædvanlig nem montering uden værktøj

CCM663 er usædvanlig nem at montere i loftet. Når først udskæringshullet er lavet, kan du pakke værktøjskassen væk og ordne resten med de bare næver. Med B&W's smarte QuickDog-system starter du med at fastgøre den separate monteringsramme i loftet ved hjælp af fjederbelastede klemmer. Herefter putter du kabelenderne i de to klemterminaler og klikker selve højttaleren på plads. Til slut sætter du den magnetiske frontgrill på. Hele operationen er overstået i løbet af få øjeblikke, og du har konstant begge hænder fri til opgaven. Nemmere kan det næsten ikke blive.

Den elegante og supertynde kant omkring højttaleren stikker kun 4 mm ud fra overfladen, så højttaleren er næsten usynlig, når først den er monteret. Grillen kan selvfølgelig overmales i den farve, du måtte ønske dig.

Kvadratisk frontgrill og backbox som ekstraudstyr

Som en smart finesse kan den runde standard-frontgrill udskiftes til en kvadratisk udgave (købes separat), hvis du skulle ønske det af indretningsmæssige grunde. Du behøver ikke at skære et nyt hul i loftet – du skal bare klikke den medfølgende kvadratiske ramme på kanten af højttaleren og montere den nye grill. Så kan du til enhver tid finde den løsning, der passer bedst ind i dit hjem.

Tekniske tegninger kan downloades her

Skal jeg bruge en backbox?

En backbox er et separat kabinet, som du monterer bag på en indbygningshøjtaler skjult i væggen eller loftet, typisk for at opnå en helt lufttæt montering. HiFi Klubben anbefaler som udgangspunkt at montere en backbox med en indre volumen på 25 liter. Kan dette ikke lade sig gøre af pladshensyn, findes der alternative løsninger. Vil du vide mere om backboxes, så kan du læse mere her.

Tilbehør til Bowers & Wilkins CCM663

Tekniske specifikationer

Impedans8 ohm
Frekvensområde (-6dB)45-50.000 Hz
Følsomhed88 dB

Anbefalede produkter

CI 940
Effektforstærker til installation
6.999,- / Stk