Gå til indhold

25 produkter
Roam 2
Sonos Roam 2
Trådløs højtaler med batteri
1.499,- / Stk

Transportable højtalere – nem musik på farten

Med en transportabel højttaler skal du aldrig mere undvære musik. Du kan tage de smarte højttalere med dig overalt, så du altid har musik, radio osv. lige ved hånden. Du finder transportable højttalere i mange størrelser og design, men fælles for dem alle er naturligvis, at de er nemme at have med på farten.

Tag musikken med dig overalt

En transportabel højtaler gør det muligt for dig at høre musik i hele huset, uden at du behøver installere højtalere i alle rum. Du tager ganske enkelt bare højtaleren med dig rundt.

Det betyder, at du kan starte dagen med et bad, mens morgennyhederne opdaterer dig på seneste nyt. Herefter kan du tage højtaleren med i køkkenet, hvor du kan spise morgenmad og drikke morgenkaffe, mens din favoritkunstner fylder rummet med skønne toner.

Den kan ligeledes tages med i stuen, hvis der skal bruges dæmpet baggrundsmusik til at skabe en god stemning, når familien spiller spil, eller hvis I har gæster til aftensmad. Det kan også være, du har brug for motiverende musik til rengøringen eller opvasken – det klarer den transportable højtaler selvfølgelig også.

Du kan også tage en transportabel højtaler med i haven eller på terrassen, hvis de skønne sommerdage skal krydres med god musik, podcast eller andet. Her kan du med fordel tjekke, om den kan bruges som udendørshøjtaler, hvis du vil undgå at blive nervøs over for eventuel regn og dug om aftenen. Hvis du har børn, vil de sikkert elske at kunne høre musik, mens de tumler i haven, ligesom du også kan tage den med på børneværelset om aftenen, så I kan høre afslappende musik eller godnathistorier før sengetid.

Skal du på en længere køretur, kan det også være rart med en transportabel højtaler i bilen, så du kan lave din egen playliste hjemmefra og nyde turen med dine favoritkunstnere frem for radiokanalernes sange og reklamer. Til dette formål kan det også være, at en af vores minihøjtalere kan klare jobbet. Den kan fint spille bilen op, når du kører og kan gemmes væk i handskerummet mellem køreturene.

Nem tilslutning til mobil, tablet m.m.

Det smarte ved en transportabel højtaler er netop, at den er nem at transportere og have med på farten. Derfor skal den naturligvis også være nem at koble til din afspilningsenhed, så du rent faktisk kan nyde godt af den smarte højtaler.

Med en transportabel højtaler fra HiFi Klubben kan du nemt forbinde højtaleren til din smartphone via Bluetooth – hurtigt og enkelt! Du kan også bruge din tablet eller andre enheder, hvis det er her, du har dine playlister liggende.

Kort sagt er det nemt og ligetil at have med transportable højtalere at gøre. Alt ved dem er simpelthen smart og let: Du kan have dem med alle steder, de giver god lyd, og du kan nemt koble dem til din enhed, så du kan styre musikken fra din smartphone, tablet osv.

Transportabel batteridrevet højtaler

Det siger næsten sig selv, at hvis du skal have din højtaler med på tur, bliver den nødt til at have batteri, medmindre du har adgang til en stikkontakt. De smarteste højtalere på batteri er genopladelige, så du blot smider højtaleren i stikkontakten, inden du skal afsted, og så snart batteriet er opladet, er du klar til at tage på tur med din transportable højtaler.

Typisk kan højtalere med batterier spille i relativt lang tid, men det kommer meget an på modellen, og hvordan du bruger den. En høj lydstyrke vil trække mere batteri end en lav, og bruger du Bluetooth eller en anden trådløs tilslutning, vil det også dræne batteriet hurtigere. Nogle batteridrevne højtalere kan tilsluttes med kabel, så du slipper for at bruge batteri på at forbinde trådløst, men mange foretrækker fleksibiliteten ved en trådløs højtaler.

Bluetooth højtaler på batteri

En populær type højtaler på markedet i øjeblikket er den smarte Bluetooth højtaler. Med Bluetooth kan du forbinde alle enheder, lige meget om de bruger det ene eller andet styresystem, og du kan gøre det fra alle platforme – så længe alt er kompatibelt med Bluetooth.

Af den grund er der gode muligheder for at finde en højtaler med batteri, der også bruger Bluetooth, hvis det er den forbindelsesform, du foretrækker. Hvis du bruger din batteridrevne højtaler på udflugter, til fest eller derhjemme med familien, er det en stor fordel, at alle kan tilkoble sig højtaleren, så musikstreamingen bliver mere fleksibel.

Find den rigtige størrelse

I HiFi Klubben har vi samlet de bedste transportable højtalere på markedet, så du har masser af gode muligheder at vælge imellem. Skal du på festival, og vil du kunne spille hele campen op, skal du helt sikker have fat i en den såkaldte SOUNDBOKS. Den er stor og ikke lige til at putte i tasken, men den er solid og holder til både regnbyger og væltede øl og spiller desuden i op til 100 timer. Så hvis du skal fyre op for festen – enten på festival, på stranden, i haven eller lignende – er en SOUNDBOKS et must.

Hvis du i stedet er på udkig efter en mindre højtaler, du kan tage med i tasken, kan du naturligvis også finde det i HiFi Klubben. Lyden er ikke på samme niveau som ved SOUNDBOKS, men du kan sagtens nyde god musik, selvom du vælger en lille transportabel højtaler. Hvis det er vigtigere for dig, at højtaleren er nem at bære og have med alle steder, er det helt sikkert et godt valg for dig at gå lidt ned i størrelse, så du til gengæld ikke skal kæmpe med at slæbe en tung højtaler afsted.

Kom ind i HiFi Klubben og oplev dine muligheder

Når du handler i HiFi Klubben, kan du altid opleve og teste produkterne i vores butikker, før du køber. Vi anbefaler altid et besøg i vores butikker, før du vælger din nye højtaler, så du kan se, føle og høre de forskellige modeller i virkeligheden og dermed finde frem til den model, der passer dig bedst.

Det gælder både lydkvalitet, design, farvekombinationer og det generelle indtryk. Det vigtigste ved en højtaler er naturligvis, at den kan give dig god lyd, men især ved de transportable højtalere er udseendet også tit i fokus også, så det kan være lige så vigtigt at finde en model, du synes er flot, cool, elegant, eller hvad du nu går efter.

Alt efter hvordan du skal bruge din transportable højtaler, kan vægten og formen også have betydning for dig. Der er meget forskel på, hvor tunge de forskellige transportable højtalere er, ligesom formen kan have betydning for, hvor nem højtaleren er at bære. Det er derfor en god idé at komme ind i en af vores butikker, så du kan finde ud af, hvilken model du bedst kan have med at gøre. Du kan læse meget og se mange billeder online, men du får altid den bedste idé om en højtaler, når du står med den i hånden og kan vende og dreje den, som du vil. Især når det er transportable højtalere, det handler om, er det meget relevant, hvordan du synes, den er at bære, så kig ind i din lokale HiFi Klubben butik og find den bedste transportable højtaler til lige præcis dig.

Se flere højtalere