Gå til indhold

5 produkter

DALI subwoofere med imponerende lyd

Det danske brand DALI har i flere årtier været synonym med imponerende lyd og gennemført design. Brandet har en fantastisk forståelse for lyd og har derfor en innovativ tilgang til den teknologi, der er drivkraften i både DALI højtalere og DALI høretelefoner.

DALI subwoofere er ingen undtagelse. Brandet har helt styr på, hvad god lyd er, og hvad der er kerneområderne i en subwoofer. Der er desuden kælet for detaljerne i materialer og udformning, så designet passer til den høje lydkvalitet.

Få lækker lyd med en DALI subwoofer

Hele pointen med en subwoofer er at forbedre lydbilledet med dyb bas, så du får mest muligt ud af musik, film osv. Det handler ikke blot om at høre bassen dunke vildt, men om at understøtte det billede, du ser på dit TV og den lyd, der strømmer ud af dine højtalere. En DALI subwoofer tilfører et ekstra lag til din lydoplevelse, uanset om du lytter til musik på dit anlæg eller ser film og serier i dit TV.

DALI subwoofere fås i forskellige prisklasser, men uanset hvilken ende af skalaen du vælger fra, ender du med en god subwoofer, der kan tilføre dybde til lyden. DALI er ikke et budgetbrand, men heller ikke et af de dyreste high-end brands. Det betyder, at enhver DALI subwoofer er af en vis kvalitet, uden du behøver slå bunden ud af din økonomi for at få fingrene i den.

Generelt bliver lyden med en DALI subwoofer uovertruffen, og du er ikke i tvivl om, at du sidder med et godt produkt – og det er der nogle gode grunde til. DALI har blandt andet en teknologi, der kører på deres eget low-loss-princip, hvor fokus er på ikke at miste eller ændre signalet, når det kører gennem systemet, så du hører lige præcis det, kunstneren eller filmskaberne havde tænkt – og det er vel næsten det ypperste, man kan kræve af sin lydteknologi.

DALI aktiv subwoofer

DALI har primært aktive subwoofere i deres sortiment. En aktiv subwoofer har indbygget forstærker, så du ikke skal købe denne og have stående separat. Hvis du har aktive højtalere som en del af dit lyd-setup, kan du tilslutte subwooferen direkte via subwoofer-udgangen. Hvis du har passive højtalere, skal subwooferen forbindes til en forstærker eller receiver. I begge tilfælde klares forbindelsen via et subwooferkabel, der sikrer, at signalet bliver overført bedst muligt.

Lav den rigtige kombination

Hvis du er på udkig efter en DALI subwoofer, har du måske allerede andre DALI højtalere? Som udgangspunkt er det altid at foretrække at kombinere højtalere fra samme brand. Det sikrer samme klang og dermed et mere fuldstændigt lydbillede. En DALI subwoofer kan dog også sagtens være et godt supplement til andre højtalersystemer i god kvalitet.

Når du skal vælge din nye DALI subwoofer, bør du kigge på forstærkereffekten, der fortæller noget om, hvor kraftfuld subwooferen er og dermed, hvor højt den kan spille, og hvor lave frekvenser den kan håndtere. Jo større forstærkereffekt, des mere råstyrke. Du bør også kigge på størrelsen på subwooferen. Som hovedregel kræver en lille højtaler en lille subwoofer, og en stor højtaler kræver en stor subwoofer. Det giver det bedste resultat både visuelt og lydmæssigt. Prisen hænger i dette tilfælde sammen med kvaliteten, så hvis du vil have en af de helt store drenge, skal du også sætte lidt mere af til det. Du får til gengæld også, hvad du betaler for.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du kan klare dig med 220 watt, eller du skal gå all-in med 500 watt, kan det være en god idé at spørge os til råds. Du kan skrive til os via hjemmesiden, men du er også altid velkommen i en af vores fysiske butikker. Her kan du desuden opleve DALI subwoofere i virkeligheden, så du er helt sikker på, at du ender med at vælge den rigtige.

Derfor bør alle have en subwoofer

En subwoofer er ikke kun lavet til at give lidt ekstra kraft til din actionfilm, men også til at gøre din musikoplevelse bedre, når du streamer musik, og du finder DALI subwoofere til det hele. Selv store gulvhøjtalere kan have gavn af lidt hjælp i den allerdybeste bas, og med nogle anlæg kan du også skære den dybeste bas væk fra højtalerne og helt overlade den til subwooferen. Især på små højtalere kan det gøre underværker for lyden. Så får du nemlig mere og bedre bas, samtidig med at lyden fra højtalerne bliver renere. Netop fordi de ikke slås med de allertungeste toner, som virkelig koster kræfter.

Du fristes måske til at spørge, om du overhovedet skal investere i en subwoofer, for dit TV spiller da fint i forvejen. Måske har du allerede udbygget din TV-lyd med nogle fede surround højtalere, der helt sikkert er en opgradering af TV’ets indbyggede højtalere. En DALI subwoofer kan dog give din lydoplevelse en ekstra tangent, og hvis du går den mindste smule op i lyd, vil du helt sikkert ikke fortryde, hvis du føjer en DALI subwoofer til familien. Det eneste du kan komme til at fortryde er, at du ikke fik fat i den noget før.

Se flere produkter