Gå til indhold

DALI hovedtelefoner

3 produkter
Viser 3 produkter ud af 3

DALI hovedtelefoner

Det danske mærke DALI er specialister i lyd og har i mange år gjort sig bemærket på lydmarkedet med deres imponerende højtalere – som med tiden har fået selskab af en serie hovedtelefoner. DALI hovedtelefoner blev første gang lanceret i 2019, hvor de blev modtaget med stor succes.

Over-ear DALI høretelefoner

DALI høretelefoner er over-ear høretelefoner, hvor en stor ørekop omslutter dine ører. Det giver dig god mulighed for at fordybe dig i din musik, en god podcast eller bare nyde den ro, der kommer af at tage et par over-ear høretelefoner på.

Lyden er fremragende, og det er nemt at høre, at teknologien fra højtalerne, som er DALIs specialitet, er arbejdet ind i høretelefonerne. Du er derfor sikret en lydoplevelse ud over det sædvanlige, når du lytter til din yndlingsmusik i et par DALI høretelefoner.

Design og komfort er også i top. Over-ear DALI høretelefoner har ørepuder i memoryskum og kunstlæder, som er mere åndbart end ægte læder, hvilket er rigtig godt, når du har dine høretelefoner på i længere tid, og så ser det også rigtig lækkert og luksuriøst ud. Hovedbøjlen er desuden meget fleksibel, så den passer til alle hovedtyper, og du undgår at få ondt eller blive træt oven på hovedet, når du har dem på i lang tid. Modellerne findes blandt andet i den mørke Iron Black og lyse, cremede Caramel White. Med de forskellige farver har du god mulighed for at vælge en, der passer til din personlige stil, så du bliver ekstra glad, hver gang du tager dem på.

Mere luksus med fede funktioner

I DALI høretelefoner finder du nogle funktioner, der virkelig kæler for brugeroplevelsen og udfordrer grænserne for, hvad et par høretelefoner skal kunne.

Du kan få active noise cancellation (ANC) i dine over-ear DALI høretelefoner, så omverdenen bliver lukket ude, og du bare kan læne dig tilbage og nyde lyden, der strømmer fra høretelefonerne ind i dine ører. Funktionen er yderst effektiv, så al den irriterende støj og larm, der kan være i baggrunden i et tog, ude på gaden eller lignende, bliver lukket helt ude. Du bestemmer selv, om du vil udfylde stilheden med musik, eller om du blot vil have de lydtætte høretelefoner på uden lyd i – for eksempel hvis du skal sove i flyet eller koncentrere dig om at læse en bog på stranden, hvor der er fyldt med larmende børn.

En fin detalje, der vidner om høj kvalitet og et ekstra fokus på flot design og brugervenlighed, er muligheden for at tænde/pause din musik, besvare opkald eller skifte sang ved blot at trykke let på DALI-logoet på siden af høretelefonerne.

Høretelefonerne har desuden drejbare ørekopper, hvilket er en stor fordel, når du skal have dem ned i tasken. De fylder nemlig mindre og beskyttes desuden af den stofpose, der følger med, når du køber dine DALI høretelefoner.

Du kan også få DALI høretelefoner med auto-sluk-funktion, så du ikke skal være bange for at glemme at slukke dem, når du lægger dem i tasken. De går automatisk på standby, når du ikke har brugt dem i 10 minutter.

DALI Bluetooth høretelefoner

DALI høretelefoner er designet og udtænkt som en del af det hurtigt voksende marked for trådløse høretelefoner. Derfor er alle DALI høretelefoner med Bluetooth, så du nemt kan koble dem til dine enheder via den trådløse forbindelse.

Bluetooth høretelefoner er en stor fordel, når du er på farten, skifter meget mellem forskellige lydkilder, eller bare er træt af at kæmpe med kabler. Trådløse høretelefoner giver dig nemlig en helt anden frihed, end når du har et kabel tilsluttet for eksempel din smartphone eller computer.

Fordelen ved Bluetooth og generelt trådløse høretelefoner er, at du kan tilslutte stort set alle typer telefoner og enheder uafhængigt af de platforme, du bruger. Det vil sige, at du ikke skal være bekymret for, om eksempelvis din smartphone er kompatibel med dine nye DALI Bluetooth høretelefoner – så længe der er Bluetooth, er dine enheder kompatible. Du kan også bruge dine DALI høretelefoner sammen med dit TV – enten via Bluetooth eller kabel.

Selvom de er trådløse, behøver du ikke være bekymret for batteritiden – de kan nemlig holde strøm i op til 60 timer afhængigt af modellen, og hvilke funktioner du har sat til. Og hvis du alligevel løber tør for strøm, kan du blot tilslutte det medfølgende kabel og fortsætte med at lytte i samme høje kvalitet via den kablede forbindelse.

DALI headset

Høretelefoner, hvor du kan tale i telefon eller lignende, er faktisk headset. DALI høretelefoner er derfor headset, hvilket kun giver dig flere muligheder og mere fleksibilitet.

Mange DALI headset har funktionen clear voice capture (CVC), hvilket betyder, at mikrofonerne selv sørger for, at din stemme bliver sendt så tydeligt som muligt igennem til modtageren, når du taler i telefon direkte fra dit headset. Det kan blandt andet lade sig gøre, fordi der er flere mikrofoner indbygget, så din stemme kan opfanges fra flere forskellige vinkler – så den mikrofon, som vinden blæser direkte ind i, ikke er den, der sender lyden videre. Med et DALI headset er du altså sikret opkald i god kvalitet for både dig og vedkommende, du taler med.

Se også

Få hjælp og vejledning i din lokale HiFi Klubben butik

Hvis du har brug for nogle gode råd til at vælge de helt rigtige DALI høretelefoner, er du altid velkommen til at komme ind i din lokale HiFi Klubben butik.

Her står vores medarbejdere klar til at hjælpe dig med at finde lige det, du har brug for. Du har også mulighed for at prøve de forskellige DALI høretelefoner, så du er sikker på at vælge de rigtige, når du kan mærke, hvordan de føles på dine ører og høre, hvordan lyden er med din helt egen yndlingsmusik i ørerne.

Hvis du allerede ved, hvilke DALI høretelefoner du skal have, kan du også bestille dem online med det samme. Hvis du bestiller inden klokken 15.00, afsender vi din pakke samme dag, såfremt vi har varen på lager. Vi leverer gratis til din nærmeste pakkeboks eller postbutik, og du kan også vælge at hente din pakke i din lokale HiFi Klubben butik.