Gå til indhold

iPhone høretelefoner

28 produkter
Mu7
Trådløst headset
2.995,- / Stk
Mu3
Trådløse in-ear høretelefoner
1.745,- / Sæt
Viser 28 produkter ud af 28

iPhone høretelefoner

Smartphoneverdenen er delt op i to overordnede grupper: iPhone-folket og Android-folket. Hvis du hører til første gruppe, og du er på udkig efter gode lydoplevelser, der skal komplementere din iPhone, er du landet på det rette sted.

De ældre iPhone-modeller har jackstik, så de passer til næsten ethvert par høretelefoner, men med de nyere modeller er den funktion fjernet, så du enten skal køre helt trådløst eller bruge et såkaldt Lightning-stik, som sættes i samme udgang som opladeren. Du har derfor som udgangspunkt samme muligheder for iPhone høretelefoner som førhen, men de nyere iPhones kræver et lille adapterstik, hvis du ikke tilslutter dem via Bluetooth.

iPhone headset

Høretelefoner med mikrofon kaldes i virkeligheden for headset, og hvis du leder efter et par høretelefoner til din iPhone, hvor du kan foretage og modtage opkald, er det et iPhone headset, du skal have fat i.

Med et iPhone headset i ørerne, kan du besvare indgående opkald med et enkelt tryk på headsettet – så skal du ikke afbryde madlavningen eller løbeturen for at tale i telefon, men kan fortsætte din aktivitet ufortrødent. Det kan også være en fordel, hvis du bruger dit iPhone headset i arbejdsregi, og du har brug for at tage noter, mens du fører en samtale – det er alt andet lige lettere med begge hænder fri.

iPhone Bluetooth headset

Før du udser dig et iPhone headset, bør du overveje, om det skal være trådløst eller med kabel. Et iPhone Bluetooth headset er den mest fleksible løsning – både fordi det giver dig et stort udvalg at vælge fra, og fordi det giver dig en større bevægelsesfrihed, når du bruger det.

Trådløse iPhone høretelefoner

Trådløse høretelefoner er i dag noget af det mest populære på markedet, blandt andet fordi mange godt kan lide den frihed, det giver, når der ikke hænger et kabel, der kan sidde fast i ting og filtre sig sammen i lommen.

Med et par trådløse iPhone høretelefoner får du fuld bevægelighed og nem tilslutning til din iPhone. Du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt telefonens udgang og høretelefonernes stik passer sammen – du skal bare slå Bluetooth til og oprette forbindelse.

Fordelen ved Bluetooth er, at det er nemt at tilslutte enheder, der ikke nødvendigvis har samme styreform, og derudover kan du også tilslutte på tværs af forskellige platforme.

iPhone hovedtelefoner med kabel

Hvis du har en iPhone med indgang til jackstik, kan du bruge næsten alle hovedtelefoner med kabel, uanset hvilket brand de kommer fra. Hvis hovedtelefonerne ikke er 100 % kompatible med Apple, risikerer du blot, at du ikke kan bruge knapperne på kablet, men du er sikker på, at du får den gode lyd lige meget hvad.

Har du en nyere iPhone, der ikke har et jackstik, skal du blot huske at bruge den – i de fleste tilfælde – medfølgende Lightning-adapter, så har du det fulde sortiment at vælge imellem stadigvæk.

Find iPhone høretelefoner hos disse brands

Få vejledning i din HiFi Klubben butik

Høretelefoner til iPhone er altså meget mere end bare AirPods og EarPods, så hvis du har svært ved at vælge mellem de mange muligheder, kan du altid komme ind i din lokale HiFi Klubben butik. Her kan vi fortælle om fordele og ulemper ved de forskellige iPhone høretelefoner, du kan se stilen fra de forskellige brands, og du kan afprøve lige så mange forskellige modeller, du vil.

Spørgsmål til iPhone høretelefoner

Selvom de fleste med en iPhone er trofaste tilhængere af Apple-produkter, er der stadig mange spørgsmål til iPhone høretelefoner. Nedenfor finder du en række af de mest stillede, og hvis du stadig er i tvivl om, hvilke iPhone høretelefoner du skal vælge, hjælper vi gerne i en af vores butikker.

Hvordan slår man hovedtelefoner fra på iPhone?

Hvis du har hovedtelefoner med kabler, skal du blot tage kablet ud af din iPhone for at afbryde forbindelsen. Hvis dine iPhone hovedtelefoner er trådløse, skal du i de fleste tilfælde blot tage hovedtelefonerne ud af ørerne og eventuelt slukke dem. Hvis forbindelsen ikke bliver afbrudt, kan du prøve at slå Bluetooth fra på din iPhone.

Hvilke høretelefoner følger med iPhone 8?

Alle iPhone 8 telefoner sælges som standard med Apples EarPods og en Lightning-adapter, så du også kan tilslutte almindelige høretelefoner med kabel.

Hvilke høretelefoner følger med iPhone XS?

Som det er tilfældet med de fleste andre iPhones, sender Apple også et sæt EarPods med Lightning-stik med i kassen, når du køber en iPhone XS.

Hvilke høretelefoner følger med iPhone 11?

Du får en sæt Apple Earpods med, når du køber en iPhone 11, men hvis du hellere vil bruge andre høretelefoner, kan du tilslutte disse via det medfølgende Lightning-stik.

Hvad koster høretelefoner til iPhone?

Der findes mange forskellige høretelefoner til iPhone, og især med de mange trådløse muligheder på markedet har du et stort udvalg at vælge imellem, uanset hvad dit budget er. Hvis du bare skal have nogle billige iPhone høretelefoner, kommer du et fint stykke med 300 kroner, men hvis du vil have god lyd og komfort, bør du ofre lidt mere, så du får et sæt gode iPhone høretelefoner.

Hvor sætter man høretelefoner i iPhone 7?

Når du skal tilslutte kablede høretelefoner til din iPhone 7, skal stikket ind i bunden af din iPhone 7. Det er også her, du sætter stikket i, når du skal oplade telefonen, så hvis du ikke har trådløse iPhone høretelefoner, kan du ikke lade og høre musik samtidig.