Gå til indhold

64 produkter
IER-Z1R
Head-fi in-ear høretelefoner
16.990,- / 16.999,- / Sæt
Euclid
Head-fi in-ear høretelefoner
10.995,- / 10.999,- / Sæt
LCDi3
Head-fi in-ear høretelefoner
7.495,- / Sæt

Flotte og funktionelle høretelefoner med kabel

Når du er ude efter et nyt par høretelefoner, kan du meget sandsynligt blive overvældet af det store udvalg. Mange har efterhånden kastet sig over de trådløse høretelefoner, som dog har taget lidt fokus fra de høretelefoner, der ellers på mange områder er mindst lige så gode: høretelefoner med ledning – eller kabel, som det egentlig rigtigt hedder.

Det ene behøver dog ikke udelukke det andet, for mange af de trådløse høretelefoner har nemlig et medfølgende kabel, som du kan vælge at bruge – og så er der selvfølgelig også de høretelefoner, der har et fast kabel monteret.

Få bedre lyd med et par høretelefoner med kabel

Der er flere fordele ved at vælge høretelefoner med kabel, men den største og vigtigste er helt sikkert, at lydkvaliteten i de fleste tilfælde kan være bedre i kablede høretelefoner end i trådløse – især hvis det er Bluetooth høretelefoner, der på nogle områder stadig mangler lidt på lydkvaliteten i forhold til andre alternativer.

Lydkvaliteten i høretelefoner med kabel er generelt bedre, hvis du sammenligner med trådløse modeller i samme prisklasse. I kablede høretelefoner sendes de elektriske signaler direkte fra afspilleren til høretelefonerne og taber derfor ikke kvalitet på vejen. De bedste høretelefoner med kabel har derfor en uovertruffen lydkvalitet og er perfekte til en ægte audiofil.

Hvis du vælger et par høretelefoner med lang ledning, kan du endda bruge dem som høretelefoner til TV, så du får en lækker lyd i høj kvalitet, uden at du forstyrrer eller bliver forstyrret af livet omkring dig, når du ser din yndlingsfilm eller en koncert med høj lyd. Hvis du vil have en endnu mere intens lydoplevelse, kan du kigge efter støjreducerende høretelefoner, der lukker alt omkring dig ude, så du kan blive helt opslugt. Dette gælder naturligvis også, hvis du bruger dine kablede høretelefoner sammen med din computer, smartphone eller lignende. Noise Cancelling er endnu ikke en del af standardpakken, når du køber rene kablede høretelefoner, men hvis du vælger et par trådløse høretelefoner, der også kan bruges med kabel, kan du sagtens få et par gode støjreducerende høretelefoner med kabel.

Headset med kabel

Hvis du vil kunne bruge dine høretelefoner til opkald, skal du have fat i et headset med kabel. Sådan et har nemlig mindst en mikrofon – enten indbygget eller som en ekstern mikrofonarm – som kan opfange din stemme, så personen, du taler med, kan høre dig. Du kan både få headset med ledning til iPhone, Android, PC, TV, m.m. Det samme headset kan også bruges med flere enheder, så længe indgangen passer til kablet. I de fleste tilfælde kan du også tilkøbe en adapter, hvis eksempelvis din smartphone ikke har den udgang, som headsettet kræver.

Hvis du er ude efter godt udstyr til gaming, kan et headset med ledning ofte være den bedste investering. Den kablede forbindelse sikrer, at lyd og billede følges helt ad, så du ikke oplever forsinkelser i lyden. Dette kan du også opnå med trådløse høretelefoner, men ofte skal du grave dybere i lommerne for at få en tilstrækkelig god kvalitet, end hvis du vælger en kablet løsning. Hvis du udelukkende skal bruge headsettet foran skærmen, er du sikkert også mindre forstyrret af kablet.

Høretelefoner med ledning og Bluetooth

Hvis du er typen, der gerne vil have det bedste af begge verdener, kan det heldigvis også lade sig gøre. Mange høretelefoner og headset kan nemlig bruges både trådløst og med kabel.

På den måde kan du altså nyde godt af den trådløse frihed, når du er på farten, men lynhurtigt sætte kablet i, hvis du vil spare på strømmen på din mobil, eller når du sidder hjemme foran skærmen og gerne vil have lydkvaliteten et nøk opad. Høretelefoner med ledning og Bluetooth kan desuden være designet med særlige formål for øje – for eksempel som vandtætte høretelefoner eller sportshøretelefoner.

Vær opmærksom på stik og udgange

Når du køber høretelefoner med ledning, skal du være opmærksom på, at din enhed – smartphone, PC, osv. – er kompatibel med høretelefonerne. Det vil sige, at den har den rigtige indgang, så du kan sætte stikket fra høretelefonerne i din afspillerenhed.

En del høretelefoner bliver i dag fremstillet med flere muligheder for kabeltilslutning, men nogle er begrænset til kun at have eksempelvis USB A, USB C eller minijack. I disse tilfælde skal du sørge for, at din afspillerenhed har en tilsvarende udgang, så de passer sammen. Hvis det ikke er tilfældet, kan du ofte købe en adapter – hvis den ikke allerede følger med høretelefonerne – så du kan få tilsluttet høretelefonerne og nyde den gode lyd.

Find dine høretelefoner med kabel i HiFi Klubben

I HiFi Klubben står vi altid klar til at hjælpe dig, hvis du er det mindste i tvivl om, hvad du skal vælge, eller du har spørgsmål til nogle af vores produkter. I vores fysiske butikker har du mulighed for at afprøve de forskellige høretelefoner, før du køber, men du kan også bestille dem hjem fra nettet. Hvis du bestiller før klokken 15.00 på hverdage, sender vi samme dag, så du hurtigst muligt kan få glæde af dine nye høretelefoner med kabel.

Du finder blandt andet hovedtelefoner med ledning fra disse brands:

Bowers & Wilkins høretelefonerSennheiser høretelefonerBang & Olufsen høretelefonerDALI høretelefoner