Gå til indhold

Vandtætte høretelefoner

10 produkter
Mu3
Trådløse in-ear høretelefoner
1.745,- / Sæt
Viser 10 produkter ud af 10

Vandtætte høretelefoner

Med vandtætte hovedtelefoner er det slut med at bekymre dig om vejrudsigten og svedige træninger. Alt efter modellen klarer de både vand, støv og sved – og i nogle tilfælde kan du endda skylle hovedtelefonen under vandhanen, hvis den er blevet snavset, eller den er ulækker efter en heftig træning. Du kan også finde et stort udvalg af vandtætte trådløse høretelefoner, hvis du vil være fri for ledningen fra din smartphone eller anden enhed. Hvor vandtæt en given hovedtelefon er, angives med en såkaldt IP-kode, som du kan læse mere om nedenfor. 

Hvor vandtæt er vandtætte høretelefoner egentlig?

’Vandtæt’ kan sådan set være et vidt begreb, for hvornår kan man kalde høretelefoner for vandtætte? Skal de kunne klare lidt sved på løbeturen, eller skal du kunne have dem på i skybrud og til svømning? For at imødekomme dette er der udviklet en såkaldt IP-certificering, som fastsætter nogle krav til, hvornår høretelefoner – og vandtætte højtalere for eksempel – kan kaldes vandtætte. IP-certificeringen er en skala, så der er også forskel på, hvor modstandsdygtige de forskellige vandtætte høretelefoner er.

IP-koden består af to tal, hvoraf det første angiver modstandsdygtigheden over for støv, og det andet angiver modstandsdygtigheden over for vand. Den første værdi går fra 0 til 6, mens anden værdi går fra 0 til 9. Hvis der kun er foretaget test af den ene, erstattes det manglende ciffer med et X.

De fleste af vores vandtætte høretelefoner har en vandtæthed på 5 eller mere. Det betyder, at de ikke tager skade af hverken sved eller regn. Nogle af modellerne kan også tåle, at du skyller dem under vandhanen efter brug, så du kan holde dem rene i lang tid.

Du kan se en detaljeret oversigt over IP-skalaen i vores blogindlæg Hvor vandtæt er dit udstyr? Og du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til specifikke vandtætte høretelefoner eller til IP-certificeringen.

Vær klar til træning og det danske sommervejr med vandtætte høretelefoner

Trådløse vandtætte høretelefoner bliver i høj grad brugt i forbindelse med sport, da de færreste af os kan give den gas til træning uden at komme til at svede. Derfor er det rart at vide, at man har et sæt høretelefoner i eller på ørerne, som ikke tager skade af lidt sved i kampens hede.

Nogle høretelefoner er decideret til løb og sportsaktiviteter. De er designet specifikt til at give dig bedst mulig komfort og funktionalitet, når du er aktiv. Disse kan ofte modstå sved og støv, så du ikke skal bekymre dig om deres ve og vel, når du træner. Mange af de vandtætte høretelefoner har også Bluetooth, hvilket kan være en stor fordel, når du er aktiv. Hvis du bevæger dig meget, er det nemlig rigtig rart, at du ikke skal kæmpe med et kabel, der hænger i vejen i tide og utide.

Vandtætte høretelefoner kan naturligvis også være praktiske uden for træningslokalet. Uanset om du er typen, der løber udendørs, eller du bare gerne vil have musik i ørerne, når du går til bussen eller går en tur i parken, kan det være en god idé med et sæt vandtætte høretelefoner. På den måde skal du ikke bekymre dig om vejrudsigten, da høretelefonerne kan modstå eventuelle regnbyger og fugtighed i luften. Med en IP-certificering fra fire og opefter er du fint sikret mod vand fra oven. Om du så selv gider fanges i en regnbyge, er naturligvis en anden sag.

Du kan også finde trådløse vandtætte høretelefoner til svømning, så du kan lytte til din yndlingsmusik, mens du tilbagelægger den ene bane efter den anden. Hvis du bare nyder en tur i vandet i ny og næ, og ikke nødvendigvis svømmetræner, er et par vandtætte høretelefoner til svømning også ideelle, så du kan boltre dig i havet eller svømmebassinet eller bare ligge og flyde i vandoverfladen.

Husk dog altid at være opmærksom på din sikkerhed og dine omgivelser – ligesom hvis du bruger støjreducerende høretelefoner i trafikken. Hvis du vil bruge vandtætte høretelefoner til svømning, anbefaler vi altid at tjekke producentens specifikationer af produktet, før du begiver dig ud i det våde element. Vær opmærksom på, at IP-certificeringen angiver høretelefonernes modstandsdygtighed over for rent ferskvand – vandtætte høretelefoner kan derfor godt tage skade af eksempelvis saltvand.

Modtag opkald med et vandtæt headset

Størstedelen af de vandtætte høretelefoner, du finder i vores sortiment, er i virkeligheden vandtætte headset. Det skyldes, at de har en eller flere mikrofoner, hvilket er forudsætningen for, at høretelefoner kaldes headset. Med et headset får du altså alle egenskaberne fra vandtætte høretelefoner samt muligheden for at tale i det, så du kan klare opkald uden at afbryde forbindelsen til dit headset.

Ud over de mange fordele ved de vand- og støvafvisende egenskaber, kan du med et vandtæt headset også modtage opkald, selvom du er ude på din løbetur. Afhængigt af modellen kan du besvare opkaldet direkte på ørekoppen, øreproppen eller kablet, så du ikke skal have telefonen op af lommen, hvis der kommer et vigtigt opkald midt i træningen.

Du kan med fordel vælge et vandtæt Bluetooth headset, hvis du primært skal bruge det til træning eller udendørs aktiviteter i alt slags vejr. Så slipper du for kabler, der hænger i vejen, og du kan besvare opkald, styre musik, osv. direkte på headsettet.

Find vandtætte høretelefoner og headset hos

Udvalgte brands

Der er efterhånden mange brands at vælge imellem, når du skal finde et sæt vandtætte høretelefoner eller et vandtæt headset. Måske har du allerede et favoritbrand, måske vælger du mere ud fra design, komfort eller funktioner. Uanset hvad, har vi masser af muligheder i HiFi Klubben, så du kan finde de bedste vandtætte høretelefoner og headset til dit behov, din stil og dit budget.

Jabra vandtætte headset

Jabra er en af de helt store spillere på markedet for vandtætte høretelefoner, da de især har specialiseret sig i sporty høretelefoner, som netop ofte er vandtætte. Deres trådløse vandtætte in-ear headset med separate ørepropper er udført i et lækkert design og med en ergonomisk udformning, der gør, at de sidder perfekt i dine ører, uanset hvad du laver.

Adidas vandtætte headset

Adidas har også meldt sig på banen med et udvalg af vandtætte høretelefoner. De har både modeller med ørekopper og ørepropper, så der er muligheder for enhver smag. Det særlige ved Adidas høretelefoner er deres unikke design, der leder tankerne hen på de øvrige produkter fra det store sportsbrand – for eksempel med nakkekabler, der er udformet som snørebåndene på deres sneakers.

Besøg en af vores butikker og hør mere

Du er altid velkommen i vores fysiske HiFi Klubben butikker. Vi besvarer gerne dine spørgsmål og giver vores bedste råd, når du skal finde frem til de bedste vandtætte høretelefoner for dig. De skal sidde godt i dine ører, så du ikke bliver generet, selvom du bruger dem i lang tid ad gangen, de skal have de nødvendige funktioner, så du nemt kan betjene musik, modtage opkald, osv. og de skal naturligvis være vandtætte til en grad, der lever op til dit behov.

Hvis du skal bruge dine vandtætte høretelefoner til udendørsløb i alt slags vejr, er det vigtigt, at de kan modstå regnbyger, så du ikke skal bekymre dig om druknede høretelefoner. Hvis du træner indendørs, kan du måske klare dig med en lavere IP-værdi på vandtætheden, men de skal naturligvis stadig kunne modstå sved. Og hvis du synes, det er rarest, at du kan skylle dine høretelefoner i ny og næ, så de bliver som nye, er det selvfølgelig essentielt, at de ikke drukner, når du holder dem under vandhanen.

Der er altså flere parametre at tage højde for, når du skal vælge dine vandtætte høretelefoner, så hvis du er det mindste i tvivl, kan et besøg i en af vores butikker hjælpe dig på rette vej. Her kan du også prøve de forskellige høretelefoner og headset, så du kan mærke, hvilke der sidder bedst på dit hoved, og hvilke der passer ind i dine ører.

Du kan også bruge vores onlinechat på hjemmesiden, hvis det passer dig bedre at stille dine spørgsmål hjemmefra, selvom det selvfølgelig begrænser dine muligheder for at prøve høretelefonerne og mærke de forskellige materialer.

FAQ

Hvis du har spørgsmål til vandtætte høretelefoner eller vandtætte headset, er du som sagt velkommen til at kontakte os, men det kan også være, at du finder svaret herunder i vores liste med hyppigt stillede spørgsmål om vandtætte høretelefoner.

Kan hovedtelefoner tåle vand?

Du kan se, hvor vandafvisende høretelefoner er, ved at kigge på deres IP-værdi. IP-koden indeholder to tal, der angiver, hvor modstandsdygtige de pågældende høretelefoner er over for henholdsvis støv og vand. Skalaen for vandtæthed går fra 0 til 9, og hvis dine høretelefoner skal klare sved til træning og løbeture i regnvejr, kan du godt klare dig med en IP-værdi fra omkring 4.

Hvilke vandtætte høretelefoner er bedst?

Det er svært at sige, hvilke vandtætte høretelefoner der er de bedste, men blandt andet Jabra har udmærket sig med deres sporty høretelefoner og headset, som kan modstå sved, snavs, regnbyger, osv. Hvad der er bedst, afhænger dog også af dit specifikke behov og dine personlige præferencer, så kig ind i HiFi Klubben, så vi kan finde de bedste vandtætte høretelefoner til dig.

Kan Marshall høretelefoner tåle vand?

Marshall har endnu ikke lanceret helt vandtætte høretelefoner, men det betyder naturligvis ikke, at du skal kaste dig i læ, hvis der kommer lidt smådryp fra oven. Marshall høretelefoner er super gode høretelefoner, og deres andre kvaliteter vejer fint op for den manglende vandafvisning.

Er Apple hovedtelefoner vandtætte?

Ifølge Apple er deres AirPods er hverken vandtætte eller vandafvisende. Der er dog flere brugere, der hævder, at de både har tabt deres AirPods i badekarret og er kommet til at vaske dem i vaskemaskinen, uden de er gået i stykker. Vi anbefaler dog at følge Apples udmeldinger og holde AirPods væk fra det våde element, så du ikke risikerer ulykker, mistet garanti, osv.