Gå til indhold

Jabra høretelefoner

7 produkter
Viser 7 produkter ud af 7

Jabra høretelefoner

Jabra designer alle deres lydprodukter til at give dig de bedste oplevelser, når du træner, sidder på kontoret eller er på farten. I dag udvikler de både høretelefoner, høreapparater og professionelle headset under samme tag, og det giver de perfekte rammer for at skabe avancerede True Wireless og trådløse in-ear høretelefoner med unikke funktioner til dine behov.

Særligt ved Jabra høretelefoner

  • Førende inden for True Wireless
  • Unikke smartfunktioner til sport (pulsmåler, skridttæller, coach m.m.)
  • Stort udvalg i vand- og støvtætte høretelefoner
  • Suveræn in-ear pasform
  • Krystalklar opkaldskvalitet

Jabra trådløse høretelefoner

De fleste Jabra høretelefoner i vores udvalg er trådløse, så du kan bruge dem ubesværet, uanset om du er i fitnesscenteret, i parken eller i toget. Jabra trådløse høretelefoner tilsluttes via Bluetooth, der efterhånden er standard inden for trådløse høretelefoner – i hvert fald dem, der er beregnet til at have med på farten. Det betyder, at du nemt kan tilslutte din smartphone via Bluetooth, hvorefter du kan lade den blive i lommen eller tasken, selv når du vil skifte sang eller sætte musikken på pause.

Bluetooth er ideelt til trådløse høretelefoner, fordi du kan bruge det, lige meget hvilken platform du bruger til musik, podcast osv., og uanset hvilken telefon du har – selvfølgelig så længe den har Bluetooth.

Jabra headset – opkald og god lyd på farten

Mange Jabra høretelefoner har indbygget en eller flere mikrofoner, så du kan bruge dem til opkald. Det giver dig en endnu større fleksibilitet, når du ikke skal frakoble dem og finde telefonen i lommen, hvis nogen ringer til dig. Du besvarer ganske enkelt bare opkaldet direkte på dit Jabra headset, som også sørger for, at din tale går klart og tydeligt igennem til modtageren.

Hvis din telefon har Siri, Google Assistant eller andre stemmeassistenter, kan du desuden lægge aftaler i din kalender og sende beskeder til folk ved at indtale dem til dit Jabra headset, som automatisk aktiverer stemmekontrol på din telefon.

Jabra headset til sport – den helt store spidskompetence

Jabra headset bliver især forbundet med sport, men du kan naturligvis også bruge dem, når du streamer film fra din bærbare, hører musik til arbejdet eller lytter til podcast i toget.

Netop fordi Jabra headset er lavet med fokus på en aktiv livsstil, er de også blandt de bedste, når du skal finde den perfekte træningsmakker, hvad end det er til fitnesscenteret, landevejscyklen eller løbeturen i skoven.

Komforten er i top, så du kan have et Jabra headset på eller i ørerne i lang tid, uden at du bliver irriteret, eller de begynder at genere. Jabra laver både de populære in-ear headset, som sidder inde i dine ører, samt de traditionelle on-ear og over-ear headset med de større ørekopper og bøjlen hen over hovedet.

Jabra har flere vandtætte høretelefoner til sport og regnvejr. Nogle af in-ear modellerne kan endda tåle, at du skyller dem under vandhanen, så du hele tiden kan holde dem rene og fri for snavs og sved.

In-ear Jabra headset

De fleste in-ear Jabra headset er de såkaldte True Wireless-modeller, der blot består af to earbuds, som forbindes via en trådløs forbindelse. De kommer i et flot og praktisk etui, som du nemt kan have med i lommen.

Du kan dog også få in-ear Jabra headset med nakkekabel, som forbinder de to earbuds. Forbindelsen til din telefon er stadig trådløs, men nakkekablet kan give dig en ekstra sikkerhed, ligesom du kan have headsettet hængende om halsen, når du ikke bruger det. Nogle af nakkekablerne er gjort lidt tungere, så de ikke hopper op og ned, når du bevæger dig, men bliver liggende i nakken helt uden at genere. Dette er et typisk træk for Jabra headset: der er tænkt på selv de mindste detaljer, så funktionalitet og komfort er helt i top.

Fælles for de fleste Jabra headset og høretelefoner af in-ear typen er, at du kan tilpasse ørepropperne, så du kan få en form og en størrelse, der passer lige præcis i dine ører. Så snart du har fundet den helt rigtige earbud, kan der lukkes fuldstændigt af for omgivelserne, så du kan fordybe dig i lydbøger og podcast, eller du kan komme fuldstændigt ”in the zone”, når du træner. Dette kalder Jabra for passive noise cancellation, hvilket betyder, at du får imponerende lydkvalitet og effektiv isolering imod støj fra omgivelserne, så snart dine earbuds sidder rigtigt i din øregang.

On-ear og over-ear

Jabras over-ear og on-ear høretelefoner og headset er alle udført i komfortabelt letvægtsmateriale, så de er behagelige at have på – også i mange timer i træk. Du får bløde ørepuder, polstret hovedbøjle og et lækkert og flot stofbetræk, som alt sammen bidrager til både komfort og udseende.

Over-ear modellerne omslutter dine ører, mens on-ear modellerne sidder på dine ører. Begge typer kommer med lang batterilevetid og mulighed for en hurtig lynopladning, hvis du alligevel løber tør og hurtigt skal videre med god musik i ørerne.

Find Jabra høretelefoner i disse kategorier

Smarte og praktiske funktioner

Jabra har i høj grad tænkt på funktionaliteten i deres produktudvikling. Det betyder blandt andet, at Jabra headset og høretelefoner er lavet til at kunne modstå både skiftende vejr og et højt aktivitetsniveau. De har forskellige grader af støv- og vandtæthed, så du ikke skal bekymre dig, hvis du tager en løbetur i regnvejr, eller du giver den fuld gas til træning i fitnesscenteret.

Ud over dette har Jabra også inkorporeret en række smartfunktioner, som gør din oplevelse endnu bedre. Du kan blandt andet finde Jabra headset med indbygget skridttæller, pulsmåler og stemmecoach, der giver dig instruktioner og råd undervejs i din træning.

Jabra Sound+ app er Jabras egen applikation og det perfekte tilbehør til dine Jabra høretelefoner. I appen kan du indstille dine personlige præferencer til lyd, støjdæmpning, stemmeassistent, m.m. Du kan ligeledes installere opdateringer direkte i appen, så du ikke behøver at tilslutte dine Jabra høretelefoner til computeren.

HearThrough lader lyd fra dine omgivelser komme ind til dig, hvis du ønsker det. Det er eksempelvis praktisk, når du bevæger dig rundt i trafikken med dit Jabra headset på og derfor har brug for at kunne holde øje med dine omgivelser.

SmartSound analyserer dit lydmiljø og bruger automatisk dine personaliserede lyd- og HearThrough-indstillinger, så du får præcist den lyd, du ønsker, når du har brug for den. Du får adgang til SmartSound via Jabra Sound+ appen.

Stemmeassistenterne Amazon Alexa, Siri og Google Assistant kan alle bruges i udvalgte Jabra headset. De giver dig mulighed for at bruge stemmekommandoer til at lave aftaler, skifte musik, få læst beskeder op og meget mere.

Smart aktiv støjdæmpning (ANC) reagerer på dine omgivelser og bliver automatisk aktiveret i dit Jabra headset, hvis det opfanger uønsket baggrundsstøj. Det er dine personlige indstillinger i appen, der afgør, hvornår ANC skal gå i gang.

Jabras historie

Jabras historie går mange år tilbage, og det er derfor ikke overraskende, at de i dag er blandt de førende inden for høretelefoner og headset. Virksomheden blev opkøbt af GN Audio i år 2000. GN Audio er en del af danske GN Group, som blev grundlagt for mere end 150 år siden og er en af de helt store spillere på markedet for høreapparater og høretelefoner.

Erfaringer og kendskab samlet ét sted

Jabra er i dag de eneste, der producerer headset og høreapparater samme sted. De har opdelt deres Jabra headset i to hovedgrupper: til fritid og til professionelt brug. De bruger deres mangeårige erfaring og deres store kendskab til branchen og kombinerer det på tværs af de forskellige grupper, så du får produkter i topkvalitet og med de nyeste og bedste teknologier inkorporeret.

Søsterselskabet GN Hearing er verdens førende eksperter inden for høreapparater, og Jabra har stor nytte af deres enorme viden, så de kan være blandt de første med nye lydteknologier og innovationer inden for branchen.

Bag hvert Jabra produkt ligger hundredvis af timers forskning og udvikling. Det gør, at Jabra headset er mere intelligente og indeholder flere funktioner end de fleste andre produkter på markedet.

Grundtanken, i alt hvad Jabra foretager sig, er, at de vil gøre lyden i alles hverdag bedre. Samtidig er alt i Jabra headset designet med et formål, så du får fuld funktionalitet overalt på og i produkterne. Der er øje for selv de mindste detaljer, og alt har en funktion, så intet blot er der for udseendets skyld. Det betyder dog ikke, at der ikke er tænkt over udseendet: Jabra headset og høretelefoner er gennemført, så du får både funktion, komfort og design i topklasse.

Se flere høretelefoner