Gå til indhold

Trådløse høretelefoner

40 produkter
Mu3
Trådløse in-ear høretelefoner
1.745,- / Sæt
Mu7
Trådløst headset
2.995,- / Stk
Viser 40 produkter ud af 40

Trådløse høretelefoner

Trådløse hovedtelefoner giver dig frihed og fleksibilitet, når du skal lytte til musik. Du er ikke bundet af kabler, som bliver filtret ind i jakker og tasker, eller ikke er lange nok, når du vil lytte til musik fra din computer. Trådløse hovedtelefoner er nemme at have med på farten, så du altid har god lyd ved hånden. Mange trådløse hovedtelefoner kan foldes sammen eller kommer med et rejseetui, så du kan lægge dem i tasken uden at bekymre dig om knækkede bøjler og maste ørepropper. Kort sagt får du god lyd helt uden bøvl.

Føl dig fri med trådløse hovedtelefoner

Trådløse hovedtelefoner giver dig stor fleksibilitet og frihed, når du ikke skal tænke på et kabel, der forbinder dine hovedtelefoner og din smartphone eller en anden afspillerenhed. Slut med at flå hovedtelefonerne af, når de hænger fast i tasken, slut med at bøvle med lynlåsen i jakken, og slut med bøvl i det hele taget. Med trådløse hovedtelefoner forbinder du via Bluetooth eller alternative teknologier og kan herefter nyde din favoritmusik, podcasts osv. På de fleste trådløse hovedtelefoner kan du endda kontrollere eksempelvis lydstyrke, pause og play på selve hovedtelefonen, så du blot kan lægge telefonen i lommen, så snart du har fundet det, du skal lytte til.

Bluetooth høretelefoner for ekstra komfort

Med et par Bluetooth høretelefoner kan du nemt tilslutte din enhed, og du er ikke afhængig af wi-fi-forbindelser eller lignende. En af de helt store fordele ved Bluetooth høretelefoner er, at de er meget fleksible, for du kan tilkoble mange forskellige enheder til det samme par høretelefoner, så du ikke skal finde enheden forfra, hver gang du vil skifte mellem at lytte fra din iPhone eller anden smartphone, din arbejdscomputer og din private computer. Du kan naturligvis kun bruge en enhed ad gangen i høretelefonerne, men du skal altså kun lave opsætningen – som i øvrigt er super nem, når det gælder Bluetooth høretelefoner – en enkelt gang.

Hvis du vælger et sæt Bluetooth høretelefoner med ladestation, sikrer du også, at du kan oplade dine høretelefoner med stil. Du skal nemlig bare sætte dine høretelefoner på ladestationen, så lader de op og ser smarte ud samtidig – og du slipper for endnu flere kabler i opladerskuffen derhjemme.

Bluetooth høretelefoner er blevet en fast bestanddel hos de fleste, hvilket betyder, at mange brands har meldt sig på banen med deres bud på de bedste Bluetooth høretelefoner. Det giver dig – mindst – to fordele: du har et stort og bredt udvalg at vælge imellem, og der er konkurrence på prissiden, så du kan få fingrene i et par gode Bluetooth høretelefoner til billige penge.

Husk opladning

Hvis du vælger et sæt trådløse høretelefoner, skal du være opmærksom på, at de har brug for strøm for at kunne servere den lyd, du beder om. Der er forskel på, hvor lang tid de forskellige trådløse høretelefoner kan spille på en enkelt opladning, og der er forskel på, hvor lang tid de skal lade. Teknologien i dag er dog så langt fremme, at du nærmest ikke kan opspore trådløse høretelefoner, der ikke kan spille i timevis uden problemer.

Nogle har en lynhurtig opladningstid, så du blot skal finde en stikkontakt og sætte dem i laderen et kvarters tid, inden du igen kan nyde trådløs musik. Den trådløse forbindelse tærer også mere på din telefons batteri, end hvis du forbinder via kabel. Mange trådløse høretelefoner kommer dog også med et kabel, så du kan gå over til at forbinde med et kabel, hvis høretelefonerne pludselig løber tør for strøm.

Hvad skal du bruge dine trådløse høretelefoner til?

Når du skal finde dine nye trådløse høretelefoner, bør du først og fremmest tænke over, hvad du skal bruge dem til. Hvis de skal give dig motiverende toner på dine løbeture eller træningssessioner i fitness, bør du gå efter et par trådløse høretelefoner til sport, så de ikke tager skade af fugt og sved.

Skal du derimod primært bruge dem, når du sidder i bus og tog og gerne vil lukke larmen omkring dig ude, kan du i stedet få god glæde af et par støjreducerende trådløse høretelefoner, der lader dig forsvinde ind i din egen verden, når du slår noise cancelling-funktionen til.

De fleste trådløse høretelefoner i dag er trådløse headset, som har en eller flere mikrofoner, så du kan foretage opkald direkte via headsettet.

Hvis dine trådløse høretelefoner mest er til hjemmebrug, når du skal se TV og høre musik, uden resten af familien bliver forstyrret af det, kan du vælge lidt mere frit, når der ikke nødvendigvis er særlige funktioner, du har brug for.

Vis din personlige stil

Selvom den primære funktion for trådløse høretelefoner er at fylde dine ører med god lyd, er de i høj grad også blevet et mode item. Flere og flere bruger dem aktivt som en del af deres personlige udtryk, hvilket har medført, at der i dag er et hav af forskellige design og farver at vælge imellem. Det betyder, at du helt sikkert også kan finde et sæt trådløse høretelefoner, der passer til netop din stil.

Den samme høretelefon kan se vidt forskellig ud, alt efter om den er lavet med et maskulint eller feminint udtryk. Begge dele kan naturligvis bruges af både mænd og kvinder, så det handler dybest set om, hvorvidt du er mest til et par rå, sorte høretelefoner, eller du er mere til en afdæmpet og støvet farve eller måske en feminin rosa finish på høretelefonerne.

Når du har besluttet dig for, hvilke funktioner dine trådløse høretelefoner skal kunne varetage, er det derfor en god idé at bruge lidt tid på at overveje, hvilken stil du gerne vil vise frem med høretelefonerne. Typen og størrelsen er én måde at vise din personlige stil: Skal det være store, iøjnefaldende over-ear høretelefoner eller små, diskrete in-ear høretelefoner, der næsten ikke ses? Farven har også betydning, da nogle farver springer mere i øjnene end andre, så også her kan du aktivt vælge, hvad du vil udstråle, når du har dine trådløse høretelefoner på.

Udvalgte brands

Vi har håndplukket vores sortiment, så vi kun tilbyder trådløse høretelefoner fra brands, vi kan stå inde for. Samtidig dækker de forskellige prisklasser og stilarter, så alle kan finde noget, der falder i deres smag og passer til deres budget.

Du finder blandt andet nogle af de bedste trådløse høretelefoner hos disse brands:

Hvert brand udmærker sig med sine egne særlige kendetegn, særlige funktioner eller andet. De bedste trådløse høretelefoner for dig er derfor ikke nødvendigvis de bedste for din kæreste eller din storebror. Det afhænger af, hvad du skal bruge dine trådløse høretelefoner til, og hvilke parametre du vægter højest.

Skal du have en lille, diskret løsning, kan det være, at du skal kigge på modellerne fra Jabra eller B&O, som er enten True Wireless helt uden kabel eller med et lille kabel til at lægge bag nakken. Sidstnævnte finder du også hos Jabra, som også står bag de populære earbuds i forskellige flotte farver.

Skal dine høretelefoner fylde lidt mere, så du kan vise verden din stil, når du går hen ad gaden, er det måske et par af de letgenkendelige Marshall høretelefoner, du skal vælge. De fås både med firkantede og runde kopper – begge design med det ikoniske Marshall logo tydeligt printet på kopperne. Bowers & Wilkins har nogle i samme stil, men har også andre trådløse høretelefoner i et meget eksklusivt udtryk. De er lækkert udført i solide materialer og en flot finish, så du virkelig kan udtrykke stil og elegance, når du har dem på.

Er du til den klassiske B&O-stil, kan du blandt andet vælge mellem fine pastelfarver, som giver et let udtryk, selvom de er lavet med de traditionelle, store ørekopper, der indkapsler dine ører, når du har dem på.

Der er altså masser at vælge imellem, uanset hvilken type trådløse høretelefoner, du er på udkig efter.

Besøg HiFi Klubben og lad os vise dig de mange muligheder

Når du handler i HiFi Klubben, kan du altid se og afprøve de forskellige produkter, før du køber. Dette gælder naturligvis også vores trådløse høretelefoner, så hvis du har svært ved at beslutte dig, kan det være, at du skulle lægge vejen forbi en af vores fysiske butikker.

Vi svarer gerne på alle de spørgsmål, du måtte have i forbindelse med dit køb, ligesom vi også kan fortælle om fordele og ulemper ved de forskellige typer af trådløse høretelefoner.

Sammen med vores dygtige medarbejdere kan du blive helt sikker på, hvilken slags trådløse høretelefoner, du skal bruge, og I kan sammen finde frem til lige præcis den model, der passer bedst til dig, dine behov og dine ører. Ingen gider have fladtrykte og kløende ører, når de hører musik, så i vores butikker kan du også prøve de forskellige høretelefoner på, så du kan mærke, hvilke der sidder bedst. Derved undgår du at komme hjem med et sæt ørekopper eller ørepropper, der slet ikke passer til dine ører. Du har også mulighed for at afprøve de forskellige Bluetooth høretelefoner ved at tilslutte din smartphone, så du kan teste, hvordan lyden i de forskellige modeller er. Så kig ind og find de bedste trådløse høretelefoner til netop dig.

Spørgsmål til trådløse høretelefoner

Det kan være noget af en jungle at finde rundt i, når du skal finde dine nye trådløse høretelefoner. Nedenfor har vi samlet nogle spørgsmål og svar, som måske kan give dig et lidt bedre overblik – og ellers er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvilke trådløse høretelefoner er bedst?

Der er ikke et bestemt sæt trådløse høretelefoner, der er suverænt bedst – det kommer an på, hvad du er ude efter. Nogle synes, det vigtigste er lydkvaliteten, andre vægter komforten, så de kan have høretelefonerne på eller i ørerne i mange timer. Andre igen skal have trådløse høretelefoner med mikrofon, så de kan foretage opkald. De forskellige modeller har hver deres forcer, så spørg gerne i HiFi Klubben, hvis vi skal hjælpe med at finde de bedste trådløse høretelefoner til dig.

Hvilke trådløse ørepropper er bedst?

De bedste trådløse ørepropper sidder perfekt i dine ører, så du ikke skal rette på dem og være bange for, du taber dem. Hvis du skal bruge dine trådløse ørepropper til sport, er blandt andet Jabra et godt sted at kigge, da de har specialiseret sig inden for netop trådløse earbuds, der kan tåle sved, snavs og fysisk aktivitet. Der findes dog også mange andre gode brands, så spørg i HiFi Klubben, så vi kan guide dig til de bedste trådløse ørepropper til dine behov.

Hvilke trådløse høretelefoner skal jeg købe?

Du skal først og fremmest finde ud af, hvad du primært skal bruge dine trådløse høretelefoner til. Er det til fitness? På læsesalen? I offentlig transport? De forskellige modeller er gode til forskellige ting, så du skal købe dem, der bedst opfylder dine behov.

Hvordan virker trådløse hovedtelefoner?

Trådløse hovedtelefoner kan tilsluttes f.eks. din smartphone, din computer eller dit TV via Bluetooth eller andre teknologier. Bluetooth høretelefoner tilsluttes nemt ved at tænde Bluetooth og finde høretelefonerne på din enhed. Nogle trådløse hovedtelefoner tilsluttes via wi-fi eller andet, men dette er også nemt. Du skal bare finde hovedtelefonerne på din enhed, så kører resten af sig selv.

Hvordan virker Bluetooth høretelefoner?

Bluetooth høretelefoner virker sammen med enhver enhed, der har Bluetooth. Det kan være alt fra iPhone og Android smartphones til arbejdscomputere, iPads, fjernsyn, osv. Så snart Bluetooth er tændt på enheden, kan du finde dine Bluetooth høretelefoner på listen og derfra oprette forbindelse. Så er der kun tilbage at sætte din favoritkunstner på, så der kan strømme dejlig lyd ud af dine Bluetooth høretelefoner.