Gå til indhold

Sennheiser hovedtelefoner

14 produkter
Viser 14 produkter ud af 14

Sennheiser hovedtelefoner

Sennheiser hovedtelefoner er ikke bare hovedtelefoner – der er tænkt grundigt over de funktioner og behov, de forskellige modeller skal kunne leve op til. Sennheiser er en af verdens mest anerkendte producenter af høretelefoner og mikrofoner, og brandets sortiment indeholder blandt andet professionelt udstyr, high-end produkter og gaming headset i mange afskygninger. I HiFi Klubben finder du både in-ear, over- ear og on-ear Sennheiser hovedtelefoner, ligesom du både kan få trådløse og med kabel.

Når du har et sæt Sennheiser hovedtelefoner, kan du hente den gratis Sennheiser smart control app, hvor du kan opdatere høretelefonerne og skræddersy lydoplevelsen til dine personlige præferencer. Du kan blandt andet indstille equalizer, så du får den rette lyd til dine ører og indstille, hvor meget støj udefra der skal filtreres fra, når du lytter i dine Sennheiser høretelefoner.

Sennheiser headset

Helt grundlæggende er et headset et par høretelefoner med en mikrofonarm eller en eller flere indbyggede mikrofoner, hvilket er ideelt til især onlinemøder og gaming.

Sennheiser headset til gaming er typisk store, on-ear eller over-ear headset med mikrofonarm, så du går klart og tydeligt igennem til dine gaming kammerater. Fordelen ved mikrofonarmen – i forhold til indbyggede mikrofoner – er, at du kan flytte den, så den sidder perfekt, både til fordel for din komfort og hvor tydeligt du går igennem til dine medspillere.

Sennheiser headset til sport

Af de mindre headset kan du eksempelvis vælge de små  in-ear earbuds, der sættes ind i øret, og bringer dig endnu tættere på musikken. Sennheiser in-ear headset er især udformet med tanke på komfort, da det er et af de vigtigste kriterier for et godt in-ear headset.

Ørepropperne skal sidde godt i dine ører, så du ikke bliver generet, og de ikke falder ud. Med de rigtige earbuds kan du løbe, cykle, gøre rent og alt muligt andet, uden at tænke på, om de bliver siddende i dine ører. Er du på udkig efter et Sennheiser headset til sport, bør du gå specifikt efter et sportsheadset, som netop er lavet til at modstå sved og snavs, så du kan give den gas til træningen uden at bekymre dig om, om høretelefonerne kan klare det. Nogle er decideret vandtætte, så du også kan skylle dem under vandhanen.

Få mere fleksibilitet med Sennheiser trådløse hovedtelefoner

De fleste Sennheiser headset og høretelefoner er trådløse, og du kan både få modeller med og uden Bluetooth, selvom det efterhånden er standarden. Sennheiser Bluetooth høretelefoner er perfekte til hurtig og problemfri forbindelse på tværs af forskellige platforme og enheder, hvilket er en stor fordel, fordi du ikke skal være bekymret for, om din enhed understøtter dine Sennheiser høretelefoner.

Det er netop grunden til, at Bluetooth er blevet så populært, og det er også derfor, der ofte laves opdateringer, så softwaren hele tiden forbedres. Det betyder blandt andet, at rækkevidden – der ellers typisk er lavere med Bluetooth – forlænges, og der kan også arbejdes på lydkvaliteten, der ofte mister lidt af kvaliteten, når man går fra en kablet til en trådløs forbindelse.

Sennheiser headset til TV

En række Sennheiser headset er perfekte høretelefoner til TV, så du kan sidde og se dit yndlingsprogram uden at blive forstyrret af de andre i husstanden – og familien kan blive fri for at høre på din fodboldkamp eller de dramatiske intriger i din TV-serie.

Udfordringen, når du skal bruge dine høretelefoner sammen med dit TV, er ofte, at lyden bliver forsinket i forhold til billedet – i hvert fald hvis det er Bluetooth høretelefoner. En række af Sennheisers høretelefoner kan efter hånden godt leve op til billedet, men ellers er det en god idé at gå efter enten høretelefoner med kabel eller en trådløs digital lydoverførsel, der sikrer en god kvalitet.

Sennheiser headset med noise cancelling

Sennheiser har gjort det nemt for dig at lukke støj omkring dig ude. De har masser af støjreducerende headset i deres sortiment, så du kan få active noise cancelling (ANC), uanset hvilken type høretelefoner, du er ude efter.

Hvis I sidder flere på samme kontor, kan det være en fordel med et noice cancelling headset, når du har onlinemøder, så du ikke bliver distraheret af kollegaernes småsnak i baggrunden. Det kan på den anden side også være rart for dem at kunne lukke af for samtalen, du fører. Sennheiser noise cancelling headset er derfor guld værd på kontorer, hvor man sidder flere sammen.

De er desuden også effektive, når du ikke kan overskue larmen fra toget, flyet eller andet på din rejse, eller når du bare trænger til en lille stund for dig selv med god musik i ørerne og ingen forstyrrelser. Støjreduktion er især effektivt i over-ear høretelefoner, der omslutter dine ører helt med et par bløde og behagelige ørekopper.

Besøg HiFi Klubben og find dit nye Sennheiser headset

Vi står altid klar i din nærmeste HiFi Klubben butik med grundig vejledning, hvis du ikke helt er sikker på, hvilket headset der er det rigtige for dig.
Der er mange modeller, funktioner og prisklasser af vælge imellem, og derfor kan det være rart at have stået med de forskellige i hånden og have haft mulighed for at sætte din yndlingsspilleliste på – du må nemlig altid gerne afprøve lyden i vores udvalg, og det er noget, vi opfordrer dig til at gøre, inden du vælger dit nye Sennheiser headset.

Du kan naturligvis også bestille direkte fra vores hjemmeside, hvis du allerede ved, hvilket headset der skal være din nye følgesvend. Vi har desuden 60 dages returret, så du kan få headsettet hjem og prøve det af, inden du beslutter dig for, om det er det rigtige.

Se også udvalget fra