Gå til indhold

12 produkter

Hovedtelefoner til sport

Musik er efterhånden en fast del af de flestes træning, uanset om den står på løb, fitness, cykling eller noget helt fjerde. Hvis du skal have motiverende musik, når du skal yde dit bedste, er det naturligvis nødvendigt med et sæt gode sportshøretelefoner, så du kan koncentrere dig fuldt ud om din træning og ikke skal bøvle med umulige høretelefoner, der falder ud eller irriterer. I HiFi Klubben finder du et bredt udvalg af hovedtelefoner til sport, så du kan finde noget, der lever op til dine krav – både til træningsform, udseende og pris.

Sportshøretelefoner – god lyd og god stil til træningen

Høretelefoner og headset, der er designet specielt til sport, har blandt andet den egenskab, at de er modstandsdygtige over for sved. Dette er naturligvis essentielt, så høretelefonerne ikke tager skade af, at du kommer til at svede – det er som regel pointen med træningen. Alt efter hvilken sportsgren du dyrker, kan det være, at du skal overveje et sæt vandtætte høretelefoner, så du ikke skal være bekymret for, om de går i stykker, hvis du skal på løbetur i regnvejr. Nogle af disse kan også klare en skylning under vandhanen, så de kan blive renset, hvis det har været en ekstra svedig træning.

På designfronten er der naturligvis også tænkt over tingene. Mange headset og hovedtelefoner til sport er derfor designet i en sporty stil, og så er det op til dig at vælge, om du skal have nogle neutrale sorte, eller der skal mere farve på med et sæt i eksempelvis lyserød eller blå. Netop fordi det handler om træning, bør du gå efter nogle sportshøretelefoner, der gør dig glad og motiveret, så du får lyst til at tage dem på, snøre træningsskoene og komme afsted.

Trådløse hovedtelefoner til sport – mere fleksibilitet og større bevægelsesfrihed

Afhængigt af dit aktivitetsniveau kan det være en stor fordel at gå efter trådløse hovedtelefoner til sport, så du ikke skal kæmpe med kabler, der er i vejen og forstyrrer din træning. Hvis din træning hovedsageligt består af gåture og andre aktiviteter, hvor du primært bevæger kroppen på samme måde hele tiden, kan det være, at du sagtens kan have et kabel hængende fra dit sportsheadset til din telefon i lommen. Hvis du derimod går til boksning, løfter vægte, løber eller andet, hvor kroppen er mere i eksplosiv bevægelse, kan et par trådløse hovedtelefoner være at foretrække.

Trådløse hovedtelefoner til sport er naturligvis sved- og smudsafvisende på samme måde som modellerne med kabel, men du får den kæmpe fordel, at du blot tilslutter din smartphone til høretelefonerne via Bluetooth og herefter passer begge enheder så at sige sig selv. Med telefonen i lommen eller tasken og høretelefonerne i ørerne kan du give den fuld gas med din træning – uden at rive ørepropperne ud af ørerne midt i det hele, fordi kablet hænger fast i dit ur eller din lynlås. Trådløse hovedtelefoner til sport giver kort sagt en større bevægelsesfrihed, så du kan give dig de ekstra procenter.

Modtag opkald under træningen med et sportsheadset

Hvis du vil kunne foretage opkald, mens du er aktiv, skal du finde et headset til træning. Sportsheadset har en eller flere mikrofoner indbygget, så du kan tale i telefon direkte fra headsettet. Det giver dig en endnu større frihed, så du ikke behøver finde din telefon i lommen, når du er ude at løbe, men blot kan besvare opkaldet med et enkelt klik på dit sportsheadset, hvorefter du går klart og tydeligt igennem til vedkommende i den anden ende.

Når du har en eller flere mikrofoner, kan du på nogle sportsheadset også lægge aftaler i din kalender, indtale noter og beskeder, m.m. ved at tale, så du igen slipper for at finde telefonen frem og indtaste selv.

Høretelefoner til løb

Flere og flere snører løbeskoene og render en tur ud i det blå (eller grå). Vi skal ikke gøre os kloge på, hvorfor løb er blevet en populær træningsform, men det skyldes muligvis, at det er nemt at gå til, da det ikke kræver en masse udstyr, medlemskab til et fitnesscenter eller andet. Det kræver blot et par gode løbesko – og en vilje til ikke at lade sofaen vinde, når man kommer hjem efter en lang dag.

Hi-fi-verdenen har heldigvis gjort sit for, at du kan holde motivationen og komme ud på de planlagte løbeture. Specialdesignede høretelefoner til løb er perfekte til dig, der vil have god musik til dine løbeture. De er fremstillet, så komfort og pasform er i top, så du ikke skal koncentrere dig om andet end at sætte den ene fod foran den anden. Høretelefoner til løb bliver siddende, hvor de skal, og du mærker nærmest ikke, at de er der – bortset fra, at du ikke kan undgå at lægge mærke til den gode lyd, der strømmer ind i dine øregange, så snart du tilslutter din smartphone og starter din yndlingsliste.

Høretelefoner til løb kommer i forskellige typer. De fleste er in-ear høretelefoner eller in-ear headset, hvor du bare sætter en øreprop i hvert øre og intet andet. I løbeheadset er der indbygget mikrofon, så du også kan snakke i dem i forbindelse med opkald.

Det er en fordel at vælge trådløse høretelefoner til løb – eller et trådløst headset – så du ikke skal forstyrres af kabler, der hænger i vejen eller bliver viklet ind i dit tøj undervejs. De er desuden nemme at have i lommen, når du ikke bruger dem, da de fylder tæt på ingenting.

Find det rigtige design

Headset og hovedtelefoner til sport kan se ud på mange måder, men du skal først og fremmest tænke på funktionaliteten, når du skal vælge. De fleste sportsheadset er in-ear headset, hvor der sidder små ørepropper inde i dit øre. De er nemme at have med at gøre, sidder ikke i vejen og fylder ingenting i sportstasken. I mange tilfælde medfølger der flere sæt ørepropper, så du kan skifte ud alt efter hvilken størrelse og udformning, der sidder bedst i dine ører.

Der findes flere forskellige udgaver af in-ear høretelefonerne. Du kan både få de klassiske med kabel, som skal føres ned til din smartphone, eller hvor ellers du spiller musik fra. Denne type sparer strøm på din telefon, når telefonen ikke forbindes til høretelefonerne via en trådløs forbindelse. Til gengæld kan det være en ulempe for dig at have kabler hængende, når du skal være fysisk aktiv.

I modsatte ende af skalaen finder du de helt trådløse sportshøretelefoner (True Wireless), der blot består af to ørepropper, som forbindes – typisk via Bluetooth – til din telefon. Denne type har i høj grad vundet indpas de seneste par år, og teknologien og designet er nu så godt med, at du som regel ikke skal være bange for at miste lydkvalitet eller tabe ørepropperne undervejs.

Er du ikke til de helt løse ørepropper, kan du vælge mellemvejen med et sæt ørepropper, der er forbundet af et kabel, du kan lægge bag nakken, når du træner. På den måde er du helt sikker på, at du ikke taber ørepropperne, men er stadig fri for at have et kabel hængende fra høretelefonerne til din smartphone.

Du kan dog også få on-ear høretelefoner til sport. Disse fylder noget mere, men har – i nogle tilfælde – også den smarte noise cancelling funktion, så du kan lukke alt omkring dig ude og bare koncentrere dig om din træning. Dette anbefales dog ikke, hvis du løber udendørs, hvor det er vigtigt, at du er opmærksom på trafikken og kan høre, hvad der sker omkring dig. Løber du i stedet på et løbebånd i fitness, kan det være rart at kunne lukke af for larmen fra de øvrige maskiner i centeret.

De bedste høretelefoner til løb og træning er derfor dem, der lever op til dine krav til ovennævnte parametre – om du så er til in-ear headset, noise cancelling høretelefoner eller andet.

Udvalgte brands

Der findes høretelefoner til løb og træning i alle afskygninger fra en lang række brands, og i HiFi Klubben har vi naturligvis et bredt sortiment, så der er noget for enhver smag. Med et par gode høretelefoner til løb er du sikker på, at du kan fokusere 100% på din aktivitet, fordi du hverken skal bøvle med dårlig lyd, generende pasform eller andet, der kan tage fokus fra din træning. Nedenfor kan du læse mere om et lille udpluk af vores sortiment, og ellers er du altid velkommen i vores butikker, hvor du kan se hele udvalget og prøve de modeller, du synes, er interessante.

Jabra løbeheadset

Jabra designer deres produkter til at kunne klare både kontortid, transport og træning, og de er førende inden for True Wireless, som er det ypperste inden for trådløse høretelefoner.

Jabra kan give dig trådløse høretelefoner til løb, styrketræning eller andet, hvor der er brug for motiverende musik og høretelefoner, der bliver siddende, hvor de skal.

Bowers & Wilkins sportsheadset

B&Ws høretelefoner til sport er designet med en ergonomisk pasform, der sørger for, at de bliver siddende, hvor de skal. Du kan styre musikken direkte på høretelefonerne via trykknapper på nakkekablet. Derudover får du en smart detalje, hvor ørepropperne kan klikkes sammen via en magnet, så du kan have dem om halsen, når de ikke sidder i ørene.

Adidas sportsheadset

Adidas er måske ikke et typisk hi-fi-mærke, men ikke desto mindre har de designet deres helt egne høretelefoner til løb og anden aktivitet. Det særlige ved dem er, at de er beklædt med stof, så de passer til Adidas sneakers. Du får en ganske udmærket lyd og et helt unikt design, hvor der også er tænkt over funktionaliteten. Du kan blandt andet tage det svedabsorberende stof af, så det kan vaskes mellem træningerne ligesom dit tøj.

Bliv klar til at præstere med HiFi Klubben

I HiFi Klubben finder du masser af muligheder for at blive motiveret til at give dig selv fuldt ud til træning. Vi ved, at udstyr og komfort er vigtigt, når du skal præstere, så derfor kan du komme ind i vores fysiske butikker og afprøve de forskellige sportshøretelefoner og sportsheadset, før du køber. Det sikrer, at du finder et par, der sidder godt på eller i dine ører, og som du derfor kan få glæde af i lang tid.

Spørgsmål om sportshøretelefoner:

Nedenfor har vi samlet en række af de mest stillede spørgsmål i forbindelse med sportsheadset og høretelefoner til løb og træning. Hvis der er noget, du mangler svar på, er du altid velkommen til at kontakte os, så du kan blive klædt godt på til at finde din nye træningsmakker.

Hvilke sportshøretelefoner er bedst?

Skal du bruge høretelefoner til sport, bør du gå efter nogle, der er modstandsdygtige over for sved og snavs. Afhængigt af din sportsgren kan det være bedst med enten in-ear høretelefoner eller on-ear høretelefoner, men det kommer an på dine personlige præferencer.

Nogle af de bedste hovedtelefoner til sport kombinerer pasform, lyd, funktioner og design helt perfekt, så du kan få det bedste af det hele, når du skal dyrke sport.

Hvilket sportsheadset er bedst?

Et headset til sport skal sidde godt, så du ikke bliver generet, samtidig med at det kan tåle, at du sveder og måske løber i regnvejr. Det bedste sportheadset er derfor robust, flot at se på og behageligt at bruge.

Du kan med fordel vælge et trådløst headset til sport, så kablet ikke hænger i vejen og begrænser din bevægelsesfrihed.

Hvilke høretelefoner er bedst til løb?

Der findes efterhånden mange gode høretelefoner til løb fra eksempelvis Jabra, som har et solidt sortiment af blandt andet trådløse in-ear sportsheadset til løb.

Det vigtigste er, at de ikke irriterer dine ører, eller du taber dem undervejs, men kan koncentrere dig fuldt ud om din løbetur. De bedste høretelefoner til løb er derfor dem, der sidder bedst på dig og i øvrigt lever op til dine krav til høretelefoner til løb.

Hvilke høretelefoner er bedst til fitness?

De bedste høretelefoner til fitness er nogle, der passer godt til dine ører, så du ikke skal fokusere på dem under træningen. Det kan både være in-ear og over-ear, alt efter hvad du foretrækker. Det er en god idé at vælge trådløse hovedtelefoner til sport, så du ikke skal tænke på kablet, men bare kan lægge din telefon i lommen eller tasken, så snart du har tilsluttet dine høretelefoner.

Hvilke høretelefoner er bedst til cykling?

Hvis du skal bruge høretelefoner, når du skal cykle, er det vigtigt, at de sidder godt fast og giver en god lyd, så du også kan have glæde af dem, når det regner og blæser.

Mange vælger trådløse sportshovedtelefoner med nakkekabel, så de ikke taber høretelefoner, selv hvis de begiver sig ud på de vildeste mountainbiketure.