Gå til indhold

14 produkter

True Wireless – høretelefoner i lommestørrelse

True Wireless høretelefoner er de ultimative trådløse høretelefoner, der er nemlig hverken almindeligt kabel eller nakkekabel, og det betyder, at det blot er to små earbuds, du sætter ind i ørene. True Wireless earbuds er perfekte til træning, men er også et godt valg, hvis du bare er på udkig efter diskrete høretelefoner, du nemt kan have med i lommen eller en lille taske. De giver dig fuld fleksibilitet og er ideelle til næsten alt – fra stille dage på kontoret til hård træning i fitness. De findes nemlig i mange afskygninger, og flere af dem har en række ekstrafunktioner, der gør din lydoplevelse helt unik.

True Wireless earbuds: samme fordele som andre høretelefoner – bare mindre

På trods af den kompakte størrelse kan True Wireless høretelefoner langt hen ad vejen det samme som andre typer høretelefoner. Du tilslutter dem nemt til din smartphone via Bluetooth, du kan skifte sang, besvare opkald, osv. direkte på den ene eller begge earbuds, og så får du naturligvis en super god lyd.

En af de fordele ved mange almindelige trådløse høretelefoner, som du må undvære i True Wireless earbuds, er muligheden for at lytte med en kablet forbindelse, hvis høretelefonerne er ved at løbe tør for strøm. Til gengæld har mange True Wireless earbuds en hurtigopladningsfunktion, som giver dig mulighed for at tanke et par timers batteritid på blot 15 minutter.

Generelt skal du dog ikke være bekymret for batteritiden, hvis du vælger True Wireless earbuds. Mange modeller har helt op til 6-8 timers batteritid i sig selv og 3-4 ekstra fulde opladninger i det medfølgende etui. Du kan altså have mange timers underholdning med i lommen.

En del True Wireless høretelefoner fås også med Active Noise Cancelling (ANC), der for mange er en uundværlig funktion, idet den lukker unødig støj og larm ude, så du kan koncentrere dig helt og holdent om den søde musik i dine ører. Det er helt perfekt til lange rejser, i læsesalen eller måske bare derhjemme, hvis dine naboer er ekstra gode til at larme.

Der findes også en praktisk ekstrafunktion, der udvider mulighederne for støjreduktion. Den hedder lidt forskelligt afhængigt af, hvilken producent vi har fat i. Hos Jabra kaldes det Hear-Through, i Sennheiser høretelefoner er det Transparent Hearing, og hos andre igen hedder det Transparency Mode. Det kan dog i store træk det samme: det lader lyde fra omverdenen komme ind, uden du bliver overdænget med larm. Det betyder, at du for eksempel kan lukke computersummen og småsnak ude, når du sidder på kontoret, men stadig kan høre, hvis dine kollegaer henvender sig til dig.

True Wireless headset

Med et True Wireless headset kan du foretage og modtage opkald, selv når du ikke har mulighed for at tage din telefon op af lommen. Et headset er nemlig høretelefoner med mikrofon, og vedkommende i den anden ende af samtalen kan få en imponerende flot lydkvalitet med nogle af vores True Wireless headset, der har op til fire indbyggede mikrofoner, og som derfor fanger din stemme helt perfekt, så du går klart igennem.

Mikrofonerne har også den fordel, at du kan bruge stemmestyring med dit headset. Stemmestyring er den kontrol, du har over dit headset ved hjælp af assistenter som Siri, Google Assistant eller Alexa. På mange modeller kan du aktivere stemmestyring med et tryk på en earbud og blot begynde at tale, hvorefter din stemmestyringsassistent skriver dine beskeder, ringer op til en af dine kontakter eller lignende.

True Wireless earbuds til sport

True Wireless earbuds er perfekte til sport, fordi de ikke har nogen kabler, der hænger i vejen, og fordi de blot sidder inde i ørerne uden at irritere med vægt, ørepuder eller andet.

Sportshøretelefoner er lavet til i varierende grad at modstå sved, snavs og vand, så du kan dyrke alverdens aktiviteter uden at bekymre dig om dine høretelefoners ve og vel. Flere True Wireless earbuds er vandtætte, så du kan bruge dem i regnvejr på din løbetur og sagtens kan svede i flere timer med dem i ørerne. Med nogle modeller kan du endda skylle de små earbuds under vandhanen, så du kan vaske sved og snavs af efter træning.

Vandtætte og svedafvisende True Wireless earbuds til sport

Du behøver heller ikke være bekymret for at tabe dem, når du er aktiv. De er nemlig lavet specielt til at blive siddende selv under hård aktivitet og pludselige bevægelser. Så snart du har fundet den rigtige størrelse øreprop, kan du altså hoppe og springe, så tosset du vil. Nogle True Wireless høretelefoner har også små vinger, der holder dem ekstra godt på plads.

Generelt er in-ear høretelefoner rigtig gode til sport, fordi de er lette og ikke fylder særlig meget, og True Wireless går skridtet videre ved at eliminere mellemmanden: kablet. Og da de fleste True Wireless høretelefoner forbindes med Bluetooth, kan du også være sikker på en hurtig og nem tilslutning til din smartphone.

Køb True Wireless earbuds i HiFi Klubben

Du er altid velkommen i en HiFi Klubben butik, så du kan spørge vores medarbejdere til råds om modeltyper, ekstrafunktioner, materialer og alt andet, du måtte være i tvivl om. Vi er altid klar med vejledning, så vi er sikre på, at du får valgt de bedste True Wireless høretelefoner.

Designmæssigt finder du rigtig mange udgaver, så du kan skræddersy dine nye høretelefoner til din personlige stil ved at vælge lige den form og farve, der passer til dig. Det kan også være en stor fordel at se farverne i virkeligheden, inden du vælger, og det kan også være lidt nemmere at forestille sig, hvordan de sidder i øret, når du ser på dem i butikken i stedet for derhjemme.

Foretrækker du at shoppe hjemmefra, kan du lynhurtigt bestille dine nye True Wireless earbuds fra vores hjemmeside. Hvis du bestiller inden klokken 15.00, afsender vi din pakke samme dag – og når du køber for over 2000 kroner, leverer vi gratis til din hoveddør. Du kan desuden altid bestille gratis levering til din lokale HiFi Klubben butik – så kan du også få en sludder med vores medarbejdere, når du henter din pakke, hvis du har spørgsmål eller bare er nysgerrig.