Gå til indhold
19 produkter
Jabra Elite 65t Trådløse in-ear høretelefoner
Trådløse in-ear høretelefoner
699,- / 1.190,-

In-ear

De små in-ear hovedtelefoner er nemme altid at have med, så du har perfekt lyd lige ved hånden, uanset hvor du er. Brug dem til nyheder på vej hjem fra arbejde, til motiverende musik i træningscenteret, til film på computeren eller noget helt fjerde. Mulighederne er mange, og med et hav af forskellige designs er der rigeligt at vælge imellem, hvis du leder efter et par fede in-ear hovedtelefoner.

God lyd lige til at have med i lommen
In-ear høretelefoner er de små headsets med earbuds, der sidder inde i ørene. Grundet størrelsen er de nemme at have med på farten og er derfor også meget brugt i forbindelse med løb og træning, da de ikke fylder i tasken eller sidder i vejen, når du bevæger dig. 

Selvom konceptet er det samme, findes der mange forskellige bud på in ear headsets, så du kan finde en udformning, der passer til dine præferencer. De mange forskellige designs og farver giver desuden masser af valgmuligheder, så der er in-ear høretelefoner for enhver smag.

De fleste modeller kommer desuden med flere forskellige ørepropper, så du kan skifte til et par, der passer perfekt til dine ører. På den måde undgår du, at propperne falder ud, at dine ører bliver irriterede, og at du generelt skal bakse for meget med dine høretelefoner – de skal helst bare sidde, uden du lægger mærke til, at de er der.

In-ear høretelefoner med kabel
De første in-ear høretelefoner på markedet var med kabel, og selvom udviklingen har ført til nyere teknologier og designs, er der en grund til, at høretelefoner med kabel stadig er populære. De velkendte modeller med et kabel fra hver øreprop, der samles til ét og sættes i telefonen eller en anden enhed, giver dig nemlig mere lyd for pengene, de bruger mindre batteri på telefonen, du skal ikke huske at lade dem op, og i langt de fleste tilfælde får du også nem betjening via et par knapper på kablet. 

Hvis du vælger høretelefoner med kabel, skal du huske at være opmærksom på, om det er kompatibelt med den eller de enheder, du skal bruge det til.

Trådløse in-ear høretelefoner
Vil du være fri for kabler, der risikerer at hænge i vejen, når du bevæger dig, skal du vælge et par trådløse in-ear høretelefoner. De kommer også i forskellige modeller, der gradvist har fjernet kablerne mere og mere. 

Når et headset kaldes trådløst, betyder det, at det kobles til din afspillerenhed via Bluetooth eller en anden trådløs forbindelse. Det betyder derfor også, at du sagtens kan få trådløse headsets med kabel på. Det er dog kortere end på de ovenstående modeller med kabeltilslutning, da det her blot forbinder de to earbuds og altså ikke skal ledes ned til din telefon.

Kablet generer ikke, da det kan lægges bag nakken, så du har fri bevægelighed foran dig. Mange vælger denne type, hvis de er bange for at tabe høretelefonerne, hvis de ikke sidder fast i noget – dette er der dog ingen grund til at frygte, men hvis du af den ene eller anden grund bedst kan lide, at de to earbuds hænger sammen, er dette modellen for dig.

Det er også i denne kategori, du finder de meget populære høretelefoner med ørebøjler, som holder propperne fuldstændigt på plads og sikrer en god bæreevne.

True Wireless
Hvis du vil være helt fri for kabler, skal du tjekke vores True Wireless høretelefoner, som kun består af de to earbuds, der sættes ind i ørene. Ingen kabler foran eller bag nakken, ingenting der filtrer sammen i lommen eller tasken, bare to propper, der er klar til, at du kan sætte dem i ørene og skrue op for musikken.

Luk lyden ind og hold verden ude
Alt efter hvilket headset du vælger, har du forskellige muligheder for at lukke af for verden i højere eller mindre grad. Nogle in-ear headsets kommer med active noise cancelling (ANC), som lukker dine omgivelser ude, så du kan blive helt opslugt af din musik, eller lukke kollegaernes snak ude, når du skal koncentrere dig om en opgave på kontoret.

På den anden side giver nogle af modellerne dig også mulighed for kun at have den ene øreprop i, så du stadig kan følge med i, hvad der foregår omkring dig. 

Alle vores in-ear høretelefoner er af god kvalitet, så du kan frit vælge ud fra hvilken type, der passer bedst til dig. Hvis du skal bruge høretelefonerne mange timer i træk, skal du være opmærksom på, hvor lang tid ad gangen de trådløse kan holde strøm, hvis det er sådan et par, du vil have.

Du er altså sikret god lyd, uanset hvad du vælger, så det handler mest om, hvorvidt du har en favorittype eller er faldet for et bestemt design. Vi har masser af modeller at vælge imellem, alt efter om du primært ønsker motiverende musik til træningen, at have hænderne fri når du taler i telefon eller noget helt tredje. Du kan altså frit vælge ud fra personlige præferencer i forhold til design – og selvfølgelig prisen.

Lad din personlighed skinne igennem
Når du har fundet frem til den bedste type in-ear høretelefoner for dig, skal du selvfølgelig finde det design, der bedst afspejler din attitude. 

Skal du have et par iøjnefaldende lyserøde B&O høretelefoner, eller er du mere til de afdæmpede sorte fra Jabra? Vores udvalg tæller mange af de store brands, så der er modeller i alle afskygninger, uanset om du skal have trådløse eller med kabel, farvede eller neutrale, store eller små.

Du kan også se vores samlede udvalg af høretelefoner. De mange forskellige brands er kommet med adskillige gode bud på, hvordan du bedst får serveret din favoritmusik.

Husk, at du altid kan besøge din lokale HiFi Klubben butik, så du har mulighed for at prøve de forskellige modeller, før du beslutter dig. Er du i tvivl om, hvorvidt et headset med kabeltilslutning passer til din telefon, så tag den med ind, så vi kan afprøve det og finde en anden løsning, hvis det ikke passer sammen.