Gå til indhold

2 produkter

Sennheiser in-ear høretelefoner

Sennheiser høretelefoner er rost for altid at være af høj kvalitet i både lyd, komfort og design, og det gælder naturligvis også for deres in-ear høretelefoner.

Helt grundlæggende er in-ear høretelefoner små earbuds, der sidder inde i dine ører og enten tilsluttes med kabel eller trådløst. In-ear høretelefoner er gode til rigtig mange formål, og Sennheiser in-ear høretelefoner er fyldt med funktioner og detaljer, der gør dem både alsidige og eksklusive.

Sennheiser in-ear til sport

Hvis du er meget aktiv, er det en god idé at kigge efter et par Sennheiser in-ear høretelefoner, der kan klare en heftig løbetur eller tunge løft i træningscenteret. Sennheiser har flere høretelefoner til sport i deres sortiment, som er lavet til netop at kunne klare fysisk aktivitet og sved. Du kan også gå målrettet efter et sæt vandtætte høretelefoner, så du ikke behøver bekymre dig om, hvorvidt vejret holder på din løbe- eller cykeltur.

Nogle Sennheiser in-ear høretelefoner til sport er med nakkekabel, så du for det første slipper for at bøvle med et kabel, der hænger ned til din telefon og kommer i vejen, når du dyrker sport, og for det andet sikrer, at dine høretelefoner bliver, hvor de er.

Du bemærker ikke nakkekablet, når du bevæger dig, men du kan nemt tage in-ear høretelefonerne ud af ørerne, hvis du skal føre en samtale med folk omkring dig. Nakkekablet gør, at du kan lade høretelefonerne hænge om halsen, så de ikke skal vælte rundt i lommen, eller du lægger dem fra dig på bænken i træningscenteret og glemmer at få dem med hjem.

Noise cancelling Sennheiser in-ear høretelefoner

I nogle Sennheiser in-ear høretelefoner kan du også få noise cancelling (ANC). Det er ganske imponerende, fordi det er vanskeligt at inkorporere funktionen, når der ikke er ørekopper til at omslutte ørerne. Selv uden ANC kan du dog sagtens få fornemmelsen af støjreduktion med Sennheiser in-ear høretelefoner. Netop fordi de små earbuds sidder inde i ørerne, bliver der automatisk lukket en del af for omgivelserne. Så meget, at der i nogle modeller er lavet en transparent hearing-funktion, som giver dig mulighed for at lukke lyden fra omgivelserne igennem – for eksempel når du færdes i trafikken og har brug for at høre, hvad der sker omkring dig.

Selvom de fleste Sennheiser in-ear høretelefoner altså ikke har decideret noise cancelling, kan du sagtens blive trukket ind i din egen verden, når du har høretelefonerne i. Og så har de jo den store fordel, at de fylder tæt på ingenting, så de er nemme at have med i lommen, uanset hvor du skal hen.

Trådløse in-ear Sennheiser høretelefoner

Fordelen ved trådløse høretelefoner er, at du slipper for kabler, der kan være irriterende, når de for eksempel sætter sig fast i en lynlås eller et cykelstyr, så de bliver revet ud af ørerne. Det er også smart at vælge trådløse høretelefoner, hvis du bare godt kan lide den frihed, der er ved at kunne gå rundt uden at skulle have telefonen med dig – selvfølgelig inden for den rækkevidde, de trådløse høretelefoner tilbyder.

Du behøver heller ikke være bekymret for batteritiden i dine trådløse Sennheiser in-ear høretelefoner. Det varierer fra model til model, men i nogle True Wireless-modeller får du op til 7 timers batteritid på en enkelt opladning og yderligere tre hele opladninger i det medfølgende etui. Det betyder altså, at du kan have næsten 30 timers batteritid med i lommen, før du får brug for at lade dine trådløse Sennheiser in-ear høretelefoner op.

Det burde være rigeligt til en god træning, en lang gåtur eller en køretur ud i det blå. Vælger du Sennheiser in-ear med nakkekabel får du længere batteritid på en enkelt opladning, men har til gengæld ikke etuiet med backup batteritid, så der er fordele og ulemper ved begge typer.

Sennheiser in-ear Bluetooth høretelefoner

De fleste in-ear Sennheiser høretelefoner anvender Bluetooth som trådløs tilslutning. Bluetooth er efterhånden standarden i trådløse høretelefoner, og det er der flere grunde til. Blandt andet er det nemt at tilslutte enhver enhed til et par Bluetooth høretelefoner, og det er lige gyldigt over hvilken platform, det foregår, eller hvilken enhed du har – så længe begge dele er Bluetooth-kompatible.

Sennheiser in-ear Bluetooth høretelefoner er super nemme at have med på farten: de fylder næsten ingenting, og du forbinder dem nemt til din smartphone, når du vil høre musik.

Sennheiser earbuds – True Wireless

En helt særlig type in-ear høretelefoner er True Wireless. Du kan som nævnt få trådløse Sennheiser in-ear høretelefoner med nakkekabel, men True Wireless in-ear høretelefoner tager det trådløse til et helt nyt niveau – og det er endda stadig med den nemme og smarte Bluetooth tilslutning, som med de almindelige trådløse høretelefoner.

Det er nemlig blot et par små Sennheiser earbuds, du sætter ind i ørerne – der er altså hverken nakkekabel eller andre former for kabel. Sennheiser earbuds har mikrofon, kontrolknapper og batteri indbygget, så du går ikke på kompromis med funktioner, selvom du vælger True Wireless. Sennheiser earbuds kommer i et lækkert etui, som også fungerer som ladestation, så du lynhurtigt kan lade ørepropperne op på farten.

Køb dine Sennheiser in-ear høretelefoner i HiFi Klubben

Hvis du allerede har fundet de perfekte Sennheiser in-ear høretelefoner, er det bare med at klikke dem hjem med det samme. Hvis du er i tvivl om, hvilke du skal vælge, kan du i stedet besøge en af vores butikker, hvor du kan opleve de forskellige muligheder.

Afprøv True Wireless, mærk hvor let nakkekablet er og lyt til dine egne spillelister i de forskellige modeller, så du kan blive helt klar til at vælge dine nye Sennheiser in-ear høretelefoner. Har du spørgsmål undervejs, er vores medarbejdere altid klar med gode svar og kvalificeret vejledning.

Se også udvalget af