Gå til indhold

28 produkter
Ace
Sonos Ace
Trådløst headset
3.699,- / Stk

Støjreducerende høretelefoner

Luk verdens larm og lyde ude med et par gode, støjreducerende hovedtelefoner. Du vælger selv, hvornår du vil aktivere noise cancelling og dermed lukke af for omverdenen, så du kan få helt ro, når du skal have en lur i bussen eller flyet, eller når du har brug for stilhed til lektielæsningen. Afhængigt af hvilke støjreducerende hovedtelefoner der er tale om, kan du vælge, om du vil skærme helt af for omverdenens lyde, eller om du vil nøjes med en halv noise reduction, så du stadig kan høre eksempelvis trafikken eller meldinger i togets højtalere.

Forsvind ind i din egen stilhed med noise cancelling

Et par støjreducerende hovedtelefoner kan være guld værd, når du befinder dig et sted med mange mennesker og støj, men du har brug for ro til fordybelse og koncentration. Måske orker du ikke den skoleklasse, der skal sidde i samme togvogn som dig, måske har naboen brugt hele eftermiddagen på at bore huller i væggene, måske har du brug for fuldstændig arbejdsro på kontoret, hvor dine kollegaer snakker på kryds og tværs – og måske har du bare lyst til selv at kunne bestemme, hvornår du vil have omverdenens lyde ind, og hvornår du vil være isoleret i din egen stilhed.

Støjreducerende hovedtelefoner er ligeledes guld værd på flyrejser, så du kan skærme helt af for grædende babyer, larmende sidemænd og generel flystøj. Uanset hvad, vil du helt sikkert blive glad for et sæt støjreducerende hovedtelefoner.

Det er desuden værd at bemærke, at du sagtens kan bruge noise cancelling-funktionen, uden at du afspiller lyd i dine høretelefoner. Noise cancelling høretelefoner er altså et perfekt skjold, hvis du ikke kan koncentrere dig med musik i ørerne, men samtidig skal have filtreret omverdenen fra.

Luk af uden at miste forbindelsen helt

Vores støjreducerende hovedtelefoner kommer fra mange forskellige brands og i mange forskellige design, men fælles for dem alle er, at det er gode hovedtelefoner, der lukker lyd ude, så du kan koncentrere dig om dit eget univers uden at blive forstyrret.

Ved nogle lydtætte høretelefoner er det muligt at vælge, hvor kraftig den lyddæmpende effekt skal være. Du kan altså både lukke alle lyde helt ude, men også vælge at filtrere larm og støj fra, men stadig være i stand til at høre, hvis nogen eksempelvis taler til dig.

De bedste hovedtelefoner med støjreduktion for dig er altså dem, der lever op til de behov, du har for noise cancelling – hvis du færdes meget i trafikken, kan det være en rigtig god idé at vælge en model, hvor du kan indstille graden af støjreduktion, og hvis du bruger dine noise cancelling høretelefoner på arbejdet, kan det også være en fordel at kunne indstille dem til, at du kan høre dine kollegaer, hvis de har brug for dig.

Find den model der passer dig bedst

De fleste støjreducerende hovedtelefoner er med ørekopper, som enten sidder på øret eller omslutter øret – de såkaldte on-ear eller over-ear høretelefoner. De er fantastiske noise cancelling høretelefoner, netop fordi de sidder på eller omkring dit øre og dermed bedre kan skærme af for lydene omkring dig. Især over-ear høretelefonerne er en af de typer støjdæmpende høretelefoner, der er mest komfortable at have på i lang tid, hvis du for eksempel gamer eller sidder i lang tid og arbejder med dem på.

Enkelte producenter laver også lydisolerende høretelefoner af in-ear typen, hvis du er mere til modellerne med de små ear plugs, som sidder inde i ørene. Disse kan også skærme for lydene omkring dig, men hvis du vil lukke fuldstændigt af for verden, bør du overveje et par med ørekopper i stedet.

Flere fordele med et støjreducerende headset

De fleste støjreducerende hovedtelefoner er faktisk headset. Et headset kombinerer et sæt høretelefoner med en eller flere indbyggede mikrofoner, der gør, at du ikke blot kan høre musik, men også tale i telefon. Et støjreducerende headset giver dig den yderligere komfort, at du kan foretage opkald direkte i headsettet, så du ikke behøver tage det af, hvis du skal tale i telefon. Støjreducerende headset giver dig altså frihed til at foretage opkald på farten, samtidig med at du kan lukke verden omkring dig ude med støjreduktionen. Du bør dog være opmærksom på, at du kan komme til at tale meget højt i telefon, hvis du samtidig har noise cancelling slået til, da du ikke kan høre din egen stemme.

Du kan også få trådløse støjreducerende headset, hvilket er endnu en stor fordel, hvis du er meget på farten eller måske også bruger dit headset, når du er aktiv. Med et trådløst Bluetooth headset med støjreduktion slipper du for et kabel, der kan være irriterende meget i vejen.

Vær opmærksom for din egen og andres skyld

Der er mange fordele ved støjreducerende hovedtelefoner og den smarte noise cancelling, men som med så meget andet er der også ulemper – som vi dog i høj grad kan komme udenom, hvis vi tænker os om.

Det er for eksempel ikke særlig hensigtsmæssigt at lukke alle lyde ude, når du bevæger dig rundt i trafikken. I HiFi Klubben fraråder vi kraftigt, at du gør brug af noise cancelling hovedtelefoner, når du cykler, kører bil osv., da det kan bringe dig selv og andre i fare, når du ikke kan høre, hvad der sker omkring dig.

Af mindre alvorlige – men stadig irriterende – situationer kan det nævnes, at du går glip af meddelelser om for eksempel dit tog eller fly, hvis du ikke er opmærksom og har noise cancelling sat til, når sporændringer, forsinkelser eller andet bliver kaldt over højtaleren.

Det betyder dog ikke, at du helt skal undgå noise cancelling høretelefoner. Når bare du husker at slå det til og fra på de rigtige tidspunkter, vil de helt sikkert blive din bedste følgesvend fremover.

Andre interessante kategorier

Oplev mulighederne i HiFi Klubben

I HiFi Klubben finder du masser af noise cancelling høretelefoner og headset. Vi har nogle af de bedste støjreducerende hovedtelefoner i vores udvalg, så du kan trygt vælge blandt alle modeller i vores sortiment. Måske har du allerede udset dig dine nye støjreducerende hovedtelefoner, måske er du stadig i vildrede over, hvad du skal gå efter.

Uanset hvad, er du altid velkommen i en af vores fysiske HiFi Klubben butikker. Her står vi klar til at besvare eventuelle spørgsmål og give dig gode råd til, hvilke støjreducerende hovedtelefoner der kunne passe til dig og dine behov. Et besøg i en fysisk butik giver dig også mulighed for at teste de forskellige hovedtelefoner og deres støjreduktion, så du kan høre med egne ører, hvor meget af omgivelsernes lyd der forsvinder, når du slår noise cancelling-funktionen til.

Hvis du ikke har mulighed for at besøge en af vores butikker – eller hvis du bare foretrækker at shoppe hjemme fra sofaen – kan du også vælge at bestille høretelefonerne online. Vi har fri fragt på alle bestillinger til pakkebokse, og vi sender som regel samme dag, hvis du bare bestiller inden klokken 15.00.

Vi tilbyder desuden 60 dages returret, så du kan afprøve dine nye støjreducerende høretelefoner derhjemme, og hvis de ikke lever op til dine forventninger, sender du dem blot tilbage eller afleverer dem i en af vores fysiske butikker. Husk kvittering og originalemballage.

Spørgsmål til støjreducerende hovedtelefoner

Hvad betyder støjreduktion? Hvad er active noise cancelling? Hvem laver de bedste støjreducerende hovedtelefoner? Der er mange spørgsmål, når det handler om hovedtelefoner og headset, der kan skærme for omverdenen med det smarte noise cancelling. Nedenfor har vi samlet en række af de mest stillede spørgsmål til emnet. Hvis du har et spørgsmål, du ikke kan finde svar på, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os – enten via vores kundeservice eller direkte i en af vores butikker.

Hvilke høretelefoner med støjreduktion er bedst?

De bedste noise cancelling høretelefoner til dig er dem, der sidder bedst på dit hoved og i dine ører. Derfor kan det også være svært at komme med en generel definition af de bedste støjreducerende hovedtelefoner. Det kan være en fordel at gå efter over-ear støjreducerende hovedtelefoner, så dine ører er helt omsluttede af ørekoppen. Du kan dog også sagtens få gode støjreducerende hovedtelefoner i både on-ear og in-ear modellerne.

Hvad betyder ANC?

ANC står for Active Noise Cancellation og kaldes også Noise Cancelling. På dansk hedder det også støjreduktion eller støjreducering. Det betyder helt konkret, at du kan filtrere larmen omkring dig væk, så du kan nyde god musik helt uforstyrret, uanset hvor du befinder dig.

Hvad er ANC høretelefoner?

ANC høretelefoner er høretelefoner med Active Noise Cancelling – det vil sige støjreduktion. Noise Cancelling høretelefoner lukker lyd ude, så du kan isolere dig og få fuldstændig ro, selv i de mest støjende omgivelser.

Hvad er noise cancelling?

Noise cancelling eller noise reduction er en funktion, der kan lukke af for dine omgivelser, så du kan lytte uforstyrret til musik selv i de mest larmende forsamlinger.

Hvordan virker noise cancelling?

Du kan slå noise cancelling-funktionen til og fra, når du vil, så du kan lukke vigtige beskeder på banegården ind, men kravle ind i din egen verden, når du sidder i toget og bare vil have fred. Afhængigt af hvilke høretelefoner du vælger, kan du også selv indstille graden af noise cancelling, så du for eksempel filtrerer den værste trafikstøj fra, men stadig kan følge med i, hvad der foregår omkring dig.