Gå til indhold

In-ear headset

0 produkter
Der blev ikke fundet nogen resultater for de valgte filtre.

In-ear headset

Et in-ear headset kaldes af mange for in-ear høretelefoner med mikrofon, og netop det, at der er en mikrofon i, gør en stor forskel og kan være en fordel i mange situationer.

Mikrofonen gør det nemlig muligt for dig at ringe op og modtage opkald, mens du stadig har hænderne fri. Du behøver ikke engang tage telefonen op af lommen, da du – alt efter modellen – kan besvare opkald og lægge på med et enkelt tryk på en knap på kablet eller en earbud. Når du ikke skal holde din telefon, mens du taler, har du hænderne fri til andre gøremål – måske er du i fuld gang med madlavningen, når telefonen ringer, eller måske er du ved at cykle hjem fra arbejde, og her er det rart ikke at skulle sætte alt på pause for at tale i telefon.

In-ear Bluetooth headset

Med et in-ear Bluetooth headset bliver det næsten ikke nemmere. Et in-ear headset fylder ingenting, og når det har Bluetooth, skal du heller ikke tænke på kabler og besværlig tilslutning. Du tænder blot Bluetooth på din enhed, finder dit headset på listen, og så er forbindelsen oprettet. De fleste in-ear headset opretter selv forbindelse til din enhed, når først de har været forbundet en gang, så du lynhurtigt kan tage en eller begge earbuds i ørerne og tænde for musikken.

True Wireless in-ear headset

De fleste af vores in-ear headset er trådløse. Nogle har nakkekabel, så du kan have dem hængende om halsen, når du ikke bruger dem, mens andre er helt fri for kabler – de såkaldte True Wireless in-ear. Disse består kun af to earbuds, hvorfra du kan klare al betjeningen – tænd/sluk for musikken, besvar opkald, skru op og ned for lydstyrken, osv. Og det du ikke kan på headsettet, kan du selvfølgelig klare fra din smartphone.

Med et True Wireless headset opnår du absolut bevægelsesfrihed, uden at du skal undvære komfort, kvalitet eller funktioner. De er særligt populære i forbindelse med sport og træning, netop fordi de ikke fylder noget, og de ikke generer dig, når du bevæger dig. De sidder bare i dine ører og giver dig motiverende musik til dine aktiviteter.

In-ear headset med støjreduktion

In-ear headset med active noise cancelling (ANC) er en fantastisk måde at gå helt ind i din musik på. Hvis du bruger dit headset til et opkald, er du også sikret, at du ikke bliver forstyrret af larm udefra, når du slår støjreduktion til. Du skal dog være opmærksom på, at du heller ikke kan høre dig selv og derfor kan komme til at tale ret højt, uden du lægger mærke til det.

Noise cancelling dæmper støj udefra, så du kun får den rene lyd i dit headset. Nogle modeller har fleksibel støjreduktion, så du kan vælge, hvor meget der skal sorteres fra af lyde, hvilket er en stor fordel, hvis du bruger dit in-ear headset i trafikken, hvor du gerne vil undgå den værste summen, men stadig skal være opmærksom på trafiklydene omkring dig.

Når det drejer sig om in-ear headset skal noise cancelling blot ses som en praktisk ekstrafunktion, ment på den måde at hvis du leder specifikt efter høretelefoner med støjreduktion, bør du gå efter et on-ear eller over-ear headset i stedet. Især over-ear høretelefoner lukker suverænt af for dine omgivelser, når du slår noise cancelling til, så hvis det er dit primære formål, bør du lede blandt de større modeller.

Hvis du er tilfreds med en nogenlunde støjreduktion, og til gengæld vægter den lille, handy størrelse højere, er et in-ear headset til gengæld perfekt.

Køb in-ear headset i HiFi Klubben

Nogle af de mest populære in-ear headset i øjeblikket er modellerne fra Jabra og Argon Audio. Begge har et råt design, som dog stadig er diskret og passer til de fleste. Ørepropperne kan i de fleste tilfælde skiftes ud, så de sidder godt i dine ører, og mikrofonerne er helt med på beatet, så du sagtens kan foretage opkald under løbeturen.

Find in-ear headset under:

Når du har besluttet dig for, hvilket in-ear headset du vil have, kan du lynhurtigt klikke det hjem. Hvis du bestiller inden klokken 15.00 på hverdage, afsender vi samme dag, så du kan få glæde af dit nyindkøb hurtigst muligt.

Har du svært ved at få overblik over de mange muligheder, er du altid velkommen i en af vores butikker, hvor du kan stille alle de spørgsmål, du vil. Her kan du også opleve de forskellige in-ear headset, så du kan få en idé om, hvilke funktioner og detaljer du bedst kan lide.