Gå til indhold

7 produkter

Denon høretelefoner

Denon høretelefoner er kendetegnede ved deres eksklusive og elegante materialer. Derudover er de spækket med moderne hi-fi-teknologi, så du ikke mangler noget, uanset om du skal bruge dem til musik, film eller telefonopkald.

Sortimentet tæller både high-end høretelefoner samt mere budgetvenlige modeller, der stadig leverer fremragende musikoplevelser. Kort sagt er Denon høretelefoner indbegrebet af elegance, luksus og funktionalitet – hvilket ikke er overraskende, når man tænker på Denons mere end 50 års erfaring med netop hi-fi-høretelefoner.

Du kan få både in-ear hovedtelefoner og over-ear hovedtelefoner fra Denon, og der er forskellige fordele ved de to typer. Du finder samtidig mange fede funktioner, som gør din oplevelse med dine Denon hovedtelefoner endnu bedre.

Praktiske, personlige og perfekte på farten

De fleste Denon høretelefoner er over-ear modeller, og kan deles op i to overordnede grupper: dem med ørekopper i træ og dem med ørekopper i gummibehandlet plastik. Sidstnævnte er det mest brugte til høretelefoner i det hele taget, men Denon har altså også fremstillet et mere eksklusivt udtryk ved hjælp af forskellige træsorter.

De traditionelle ørekopper beklædt med gummi fås blandt andet i hvid, hvilket giver et super elegant look sammen med kobberfarvede detaljer i form af logoet og bøjlen. Modellerne i træ er for eksempel fremstillet i valnød og bambus. De forskellige træsorter har hver deres særegenskaber, men fælles for dem alle er, at de ser super eksklusive ud og giver et helt anderledes udtryk til en ellers traditionel høretelefon. 

Denon over-ear høretelefoner: komfortable og med fantastisk lyd

Lydoplevelsen er for mange ekstra intens i over-ear høretelefoner. De omslutter dine ører perfekt og giver dig en fornemmelse af lydisolering, lige meget om der er en støjreducerende funktion eller ej. Derudover passer de også til de fleste, fordi de sidder rundt om ørerne og ikke indeni. Netop derfor er de også rare at have på i lang tid ad gangen, de sidder ikke og presser inde i ørerne og aflastes af Denons bløde hovedbøjle.

Denon over-ear høretelefoner kan foldes sammen, så du nemt kan have dem i tasken, uden de fylder for meget. Når de er foldet forsvarligt sammen, behøver du heller ikke bekymre dig om, at ørekopperne bliver ødelagt eller bøjlen bliver skæv. Det hele beskytter sig selv.

Denon in-ear høretelefoner: praktiske og super effektive

Denon høretelefoner fås også som små in-ear modeller med en praktisk og elegant nakkebøjle, som giver mulighed for at have høretelefonerne inden for rækkevidde hele dagen, uden du nødvendigvis behøver at have dem i ørerne, når du ikke bruger dem. Mens mange går over til de helt trådløse høretelefoner (True Wireless), har nakkebøjlen den fordel, at den giver plads til mere batteri, og du kan derfor høre musik i op til 10 timer på nogle modeller. Denon har desuden knækket koden til synkron lyd, hvilket ellers kan være en udfordring for andre trådløse høretelefoner, hvis du bruger dem, når du ser film eller lignende. De små, fine Denon Bluetooth høretelefoner sørger for, at lyden følger med billedet, så øjne og ørers oplevelse følges ad gennem hele filmen.

Topmoderne teknologier

Denon er naturligvis helt med på beatet, når det kommer til teknologi og funktioner i deres høretelefoner. Når du vælger dine nye Denon høretelefoner, er det vigtigt, at du danner dig et godt overblik over de forskellige muligheder, så du kan vælge det par, der passer bedst til dine behov.

Du kan blandt andet få Denon høretelefoner med noise cancelling (ANC), så du kan slukke for omgivelsernes lyde, hvis du skal koncentrere dig om en arbejdsopgave, eller bare gerne vil kunne nyde din musik helt uforstyrret. Uanset om du sidder i flyet, toget eller bussen, kan det være rart at lukke de andre passagerers samtaler og maskinernes brummen ude. 

Du kan ligeledes få Denon høretelefoner med Clear Voice Capture (CVC), som sikrer, at du går knivskarpt igennem i den anden ende, når du fører telefonsamtaler gennem høretelefonerne. Mikrofonteknologien sørger for at opfange din stemme bedst muligt, så den ikke bliver forvrænget af blæst eller støj fra folk omkring dig. Denon høretelefoner med mikrofon kaldes ofte headset. Denon headset er perfekt til dig, der gerne vil kunne modtage opkald og samtidig have hænderne fri. Denon headset har indbyggede mikrofoner, så du kan tale direkte ud i luften og dermed slipper for at tage høretelefonerne af, hvis telefonen ringer.

Denon Bluetooth høretelefoner

I sortimentet finder du naturligvis også Denon Bluetooth høretelefoner, så du kan nyde friheden ved en trådløs forbindelse. Hvis du er meget aktiv, ofte er på farten, eller bare er træt af kabler, bør du gå efter et par trådløse Denon høretelefoner med Bluetooth, så du nemt og hurtigt kan tilslutte din telefon og lytte til dine playlister – uden du skal vikle kabler ud og bokse med at få dem fri af lynlåse, taskestropper, osv.

Denon Bluetooth høretelefoner – og øvrige Bluetooth høretelefoner – har en relativt kort forbindelsesrækkevidde, men har til gengæld den fordel, at alle typer enheder kan tilsluttes, så længe de har Bluetooth. Du kan endda tilslutte flere enheder til dine Denon Bluetooth høretelefoner, så al din elektronik kan forbindes.

En del af Denons høretelefoner sætter desuden selv Bluetooth og noise cancelling på standby, hvis du skulle glemme at slukke dem, inden du lægger dem i tasken. På den måde risikerer du ikke at få en ubehagelig overraskelse i form af et sæt helt afladede høretelefoner, næste gang du skal bruge dem.

Oplev Denon høretelefoner i HiFi Klubben

Du er altid velkommen til at lægge vejen forbi din lokale HiFi Klubben butik, hvis du har spørgsmål til de specifikke modeller, eller du er i tvivl om, hvad du skal vælge. Det kan også være en fordel at besøge en fysisk butik, hvis du ikke i forvejen kender Denons høretelefoner. Her kan du nemlig prøve de forskellige modeller på, så du kan finde de ørekopper eller ørepropper, der passer bedst til dine ører.

Du kan også sætte din egen spilleliste til, så du kan få et helt præcist billede af, hvordan din favoritkunstner lyder i de forskellige modeller. Vores medarbejdere er altid klar til at svare på spørgsmål eller komme med gode råd, så vi er sikre på, at du kommer hjem med det helt rigtige produkt.

Se flere høretelefoner her