Gå til indhold
12.999,-stk
Forventes på lager 28. september 2024
  -
Her har Denon åbnet alle sluser og skabt et par høretelefoner, som du aldrig har set magen til. Japansk hi-fi-håndværk fra allerøverste hylde!
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Denon AH-D9200 – unikke prestige-høretelefoner i håndlavet japansk topkvalitet

  • Håndbygget på Denons egen Shirakawa-fabrik i Japan
  • Overdådig finish i ægte bambus, læder og aluminium
  • Suveræn bærekomfort til enhver hovedform
  • Kabel med forsølvede OFC-ledere og forsølvet jackstik
  • Eksklusiv opbevaringsæske medfølger
AH-D9200 er Denons prestige-høretelefoner, som er håndbyggede på deres egen eksklusive Shirakawa-fabrik i Japan. Her får du både en uforlignelig high-end musikoplevelse og et unikt stykke brugskunst, som repræsenterer det ypperste af århundredgamle japanske håndværkstraditioner. Alene de håndslebne ørekopper i ægte bambus er små kunstværker i sig selv helt ned til Denon-logoet, som elegant er nedfældet i træet bogstav for bogstav.

Målt på tekniske data alene minder AH-D9200 meget om den mindre kostbare AH-D7200. Men når du står med den i hånden, kan du tydeligt se, høre og mærke den umådelige omhu, som Denon har lagt i udførelsen af prestigemodellen. Både finish og lydkvalitet er på et mærkbart højere niveau, og hvis kun det allerbedste er godt nok til dine private lyttestunder hjemme ved anlægget, behøver du ikke at lede længere.

Yder det bedste – fortjener det bedste
AH-D9200 er relativt nem at drive, så du kan uden problemer tilslutte den til hovedtelefon-udgangen på enhver forstærker. Men hvis du virkelig ønsker at opleve den fulde lydkvalitetet fra AH-D9200, anbefaler vi kraftigt en seriøs separat høretelefonforstærker, som i dag også kan fås i høj kvalitet til bærbare devices. Til forskel fra AH-D7200 får du også et eksklusivt 1,3 meter minijack-kabel med i købet sammen med AH-D9200, så du problemfrit kan tilslutte høretelefonerne enhver musikkilde.

AH-D9200 fås i ægte bambus udførelse.

Kompromisløst håndværk i alle detaljer
De overdådige ørestykker på AH-D9200 er udført i ægte bambus – et eksklusivt materialevalg, som kombinerer fremragende akustiske egenskaber med helt enestående look og finish. Træet har høj egendæmpning, og ørestykkerne er formet til at eliminere resonanser og refleksioner. En sidegevinst er, at brugen af ægte bambus er med til at give lyden en mere naturlig og ”højtaleragtig” klang.

Hovedbøjlen er beklædt med ægte læder, mens der er valgt ekstremt blødt og behageligt syntetisk læder til de åndbare ørepuder. Et materiale, som ikke er valgt for at spare penge, men fordi det har endnu bedre egenskaber end naturens alternativ. Puderne er fyldt med memoryskum, der former sig efter din hovedform og sikrer størst mulig bærekomfort. Ørekopperne er ophængt med Denons patentanmeldte kugle/drejeled, som tilpasser sig til enhver hovedstørrelse og hovedform.

Lederne i det 3 meter lange medfølgende kabel er udført i forsølvet OFC-kobber, og kontaktfladerne på det monterede jackstik er også forsølvede for at sikre den absolut bedst mulige signaloverførsel, når du lytter via dit anlæg. De ekstremt kraftige neodym-magneter (>1 Tesla) er hele 50 mm i diameter, og sammen med de ultratynde Free Edge Nano Fiber-membraner giver det et utrolig luftigt og dynamisk lydbillede, som ubesværet bevæger sig langt hinsides begge grænser for det hørbare område.

En oplevelse for livet
Et sæt hovedtelefoner som AH-D9200 er en investering for livet. Du vil aldrig opleve, at de kommer til kort i nogen som helst sammenhæng, og du kan roligt regne med, at de vil blive ved med at følge dig, selvom du udskifter resten af anlægget. Det eksklusive og tidløse design er også baseret på optimalt materialevalg og lydkvalitet frem for tilfældige modeluner. Det giver en yderligere garanti for, at du aldrig kommer til at fortryde din investering.

Tilbehør til Denon AH-D9200

Tekniske specifikationer

HøretelefontypeOver-ear, Head-Fi
Aktiv støjreduceringNej
Frekvensområde5-56.000 Hz
Følsomhed105 dB
MikrofonNej
Akustisk konstruktionLukket
Impedans passiv24 ohm
BluetoothNej

Anmeldelser


5.0
3 anmeldelser
5
3
4
0
3
1
2
0
1
0

Anbefalede produkter