Gå til indhold

5 produkter

B&O høretelefoner

B&O hovedtelefoner er udført i eksklusivt design og topkvalitet, der giver dig gennemført lyd og fantastisk komfort, uanset hvilken type hovedtelefon du vælger.

Med et par B&O hovedtelefoner får du derfor den perfekte kombination af høj kvalitet i lyd, design og pasform, så du kan glæde dig til at høre musik i timevis.

Bang & Olufsen (Beoplay) – velkendt design og lyd i særklasse

B&O har stor erfaring med ultimative lydoplevelser i højtalere, og dette har de nu overført til deres høretelefoner. Siden 2012 har de nemlig lanceret en række hovedtelefoner, som de har sendt på markedet under serienavnet Beoplay – eller B&O PLAY.

B&O høretelefoner udmærker sig især på deres komfort, som ikke har kostet på lydkvaliteten. De har et eksklusivt look og vejer næsten ingenting, men er både slidstærke og holdbare, så de kan klare hverdagens udfordringer.

Funktioner der gør dit liv lettere

Alle B&O høretelefoner er gennemtænkt ned til mindste detalje og har været gennem en grundig udviklingsfase, så du er sikret et gennemarbejdet og fuldt funktionelt produkt, der lever op til dine forventninger og kan give dig gode lydoplevelser i lang tid. Teknologien i B&O høretelefoner er tilpasset den moderne forbrugers behov, så du selv kan skrue op og ned for funktionerne, alt efter hvad du har brug for.

ANC – Active noise cancelling

I mange B&O høretelefoner får du den smarte active noise cancelling (ANC)-funktion, som aktivt lukker lyde og støj ude, når du har dine B&O høretelefoner på.

B&O høretelefoner med støjreduktion er guld værd, når du har brug for ro til fordybelse og koncentration, uanset om det er på læsesalen, i flyet eller på en gåtur gennem byen. Du kan nemt slå støjreduktion til og fra, som du har brug for, så du kan slippe for skrigende børn i bussen, men stadig kan høre trafikken, når du stiger ud.

Du behøver ikke have lyd i høretelefonerne for at aktivere støjreduktionen, så hvis du bare har lyst til at sidde i din egen verden uden musik eller andre forstyrrelser, er det bare på med dine B&O høretelefoner med støjreduktion slået til.

Transparency Mode

Med det smarte transparency mode kan du lukke dine omgivelser ind i den ellers lydtætte boble, du kan lave med B&O høretelefoner. Du kan gøre det med en enkelt hurtig bevægelse direkte på høretelefonerne, og i den tilhørende Beoplay app kan du selv vælge mellem fire forskellige niveauer, alt efter hvor meget lyd du vil lukke ind.

Stemmekontrol (Alexa, Siri, Google Assistant)

Tredje generation af B&O høretelefoner har fået inkorporeret stemmekontrol, som du nemt kan aktivere direkte fra en knap på den ene ørekop. Du har måske hørt om Alexa, Siri og Google Assistant i forbindelse med Google højtalere, smarthøjtalere eller smartphones, men nu kan teknologien altså også bruges i dine høretelefoner, hvor du kan aktivere stemmeassistenten på din telefon via dine B&O høretelefoner. Det betyder, at du kan lægge aftaler i din kalender, finde musik, foretage opkald og meget mere uden at skulle have hænderne fri. Du beder blot henholdsvis Alexa, Siri eller Google om at gøre det for dig.

Hvilken type B&O høretelefoner passer bedst til dig?

B&O høretelefoner findes i forskellige typer: in-ear, over-ear og on-ear. De er hver især særligt egnede til forskellig brug, men uanset hvilken type du vælger, får du suveræn lyd, god komfort og gennemført design.

B&O in-ear høretelefoner

In-ear høretelefoner er med små propper, der sættes ind i ørerne. B&O har lavet flere forskellige sæt med små earbuds, der sidder som støbt ind i dine ører, så de hverken generer eller falder ud.

Du kan kontrollere musik, opkald og stemmekommandoer direkte på ørepropperne, og den særlige NFMI-teknologi sørger for, at lyden hele tiden følges ad i de to ørepropper. Det gør den ved at propperne kommunikerer med hinanden ved hjælp af magnetisk induktion, så signalet kan overføres uden kvalitetstab – teknologien kendes også fra høreapparater.

Nogle B&O in-ear høretelefoner er de såkaldte True Wireless, hvilket betyder, at høretelefonerne udelukkende består af de to earbuds og altså ingen kabler, der forbinder propperne eller skal tilsluttes din mobil.

Batteritiden varierer fra model til model, men du kan godt regne med omkring fire timers batteri på B&O in-ear høretelefoner og yderligere to eller tre opladninger i det medfølgende etui. Der er altså rigeligt tid til at lytte til musik, podcast osv., før der bliver brug for en opladning.

B&O over-ear og on-ear høretelefoner

On-ear og over-ear modellerne i Beoplay-serien er lavet, så du kan forkæle dine ører med både god musik og behagelige materialer. Ørekopperne er lavet i et blødt og behageligt materiale, der giver dig skøn komfort, så du kan have B&O høretelefoner på mange timer i træk, uden dine ører bliver generede. Du kan desuden styre afspilningen direkte på ørekopperne, så du bare kan lægge din smartphone i lommen, så snart du har tilsluttet den til høretelefonerne.

Nogle B&O høretelefoner sætter automatisk musikken på pause, når du tager dem af, og starter samme sted, når du tager dem på igen. På den måde kan du hurtigt hoppe ind i en samtale med folk omkring dig, uden du skal finde din telefon frem, når du skal pause og starte musikken. Det er både smart og bekvemt.

Mange modeller kan foldes sammen, så du nemt kan pakke dem væk i tasken. De fylder næsten ingenting, og du skal ikke være bange for, at kopperne bliver mast, eller skummet bliver beskadiget.

B&O headset

Et headset er høretelefoner med mikrofon, hvilket størstedelen af produkterne fra B&O kan lægge sig ind under. Med et B&O headset kan du modtage opkald og tale direkte ud i luften, så du stadig kan have hænderne fri til madlavning, opvask eller andet. Mikrofonen – eller mikrofonerne – sørger for at opfange din stemme, så den bliver sendt tydeligt videre til modtageren. Mange bruger også deres B&O headset på farten, så de kan besvare opkald uden at afbryde, det de har gang i. Hvis du køber høretelefoner med henblik på træning, bør du sikre dig, at de er lavet til at modstå sved og fugt.

Gode headset til sport og træning

B&O trådløse høretelefoner

De fleste B&O høretelefoner er trådløse, hvilket er en stor fordel, hvis du er træt af kabler, der er i vejen og filtrer sig ind i sig selv, lynlåse og lignende. Du skal ikke være bekymret for batteriforbruget, når du bruger dine B&O trådløse høretelefoner. Der er forskel på, hvor lang batteritid der er på de forskellige modeller, men du kan nemt få 25 eller 30 timers uafbrudt trådløs afspilning, så du har strøm nok til flere dages trådløs lyd. Hvis batteriet alligevel slipper op, sætter du blot kablet i, så du kan lytte videre, uden du behøver et pitstop for at oplade.

B&O trådløse høretelefoner findes både som in-ear høretelefoner, on-ear høretelefoner og over-ear høretelefoner. De forbindes alle med Bluetooth, og selvom rækkevidden for Bluetooth ikke er særlig lang, er forbindelsen god og lyden ren, så du kan få særdeles god kvalitet uden brug af kabel.

In-ear modellerne fås enten som de små earbuds eller med nakkekabel, hvor propperne hænger sammen, men du stadig får den trådløse tilslutning til din lydkilde. For at give dig den bedst mulige komfort, følger der som regel flere forskellige ørepropper med, når du køber B&O høretelefoner, så du kan udskifte dem og dermed få den størrelse og form, der passer godt til lige præcis dine ører. B&O in-ear høretelefoner med nakkekabel er desuden fremstillet med særligt henblik på fysisk aktivitet, så de modstår sved og støv.

Udforsk de mange B&O høretelefoner i din lokale HiFi Klubben butik

Hvis du har svært ved at vælge dine nye B&O høretelefoner, kan det være en god idé at besøge en af vores fysiske HiFi Klubben butikker. Her står vores medarbejdere klar med råd og vejledning, og du har mulighed for at prøve de forskellige høretelefoner fra Bang & Olufsen, så du kan mærke, hvilken model der sidder bedst på dig.

Du kan også afprøve høretelefonerne med din egen smartphone og dine egne spillelister, så du er helt sikker på, at lyden og hele oplevelsen er, som det skal være.

Se flere høretelefoner her